Γενικά Συγκατοίκηση lovebirds, ringneck και cockatiel στο ίδιο κλουβί

Δεν σκοπευω να κανω κατι αντιθετο. Δεν θα παρω απλα παπαγαλακια απο pet shop! Θα τα μεγαλωσω πρωτα στο χερι οπως ειδη ειναι το ενα μου Lovebird(το αρσενικο)και επειτα, μετα απο προσπαθεια να τα ταιριαξω,θα τα βαλω στο ιδιο κλουβι! Το κλουβι θα ειναι εσωτερικου χωρου και σιγουρα οταν ειμαι σπιτι θα ειναι ελευθερα στον χωρο μου!
 
Το μόνο σίγουρο είναι ότι θες πολύ sun conure, γιατί επιμένεις πολύ και προσπαθείς να βρεις αντεπιχειρήματα.. Ακόμη και αυτά πουλιά που βλέπεις όλα μαζί να τρώνε όλα καλά και όλα ωραία να παίζουν, έχουν το δικό τους κλουβί!
Δεν έχεις διαβάσει κάποιες φορές ακόμη και παπαγάλους του ίδιου είδους να κάνουν ζημιά ο ένας στον άλλο από ένα καβγά ή και να μη κάνουν.. ΣΙΓΟΥΡΑ όμως θα κάνουν ζημιά ακόμη και παίζοντας όταν το ένα πουλί είναι πιο μεγάλο από το άλλο.. Ξαναλέω λοιπόν... ΠΟΤΕ στο ίδιο κλουβί όσο μεγάλο και αν είναι άτομα του διαφορετικού είδους όσο καλά και αν τα πάνε μεταξύ τους και όταν είναι έξω από το κλουβί ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ θα είσαι παρόν μαζί τους! Δεν ξέρω τί άλλο να πω για να το εμπεδώσεις. 🙂
 
Το εχω καταλαβει Εφη. Εξαλλου η τελικη μου απαντηση εχει δωθει στο ποστ 17.Απλα διευκρινισα κατι στον Ανεστη! Μην ταραζεσαι, μια απλη φιλικη συζητηση κανουμε! Ευχαριστω ολους!
 
Δεν ταράσομαι.. Αν είδες έβαλα :), αν ταρασόμουν θα έβαζα 😱!
 
Back
Top