Εκπαίδευση Συμβουλές για την πορεία εξημερωσης των κοκατιλ

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης Konlefk
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

Konlefk

PB New Member
Καλησπερα. Για όσους δεν με θυμουνται, τον Ιουλιο αγόρασα ένα κοκατιλ 5 μηνών. Αυτή τη στιγμή εχω φτάσει στο σημείο να τρώει απο το χερι μου εντος και εκτός κλουβιού, να ακουμπαω το χερι μου μεσα στο κλουβί και να μην φοβάται(όχι παντα βέβαια) όμως όταν πάω να τον αγγίξω ή να τον κανω να κατσει στο χερι μου τρομαζει. Πως να τον κάνω να ξεθαρέψει και να έρθει προς το χερι μου. Επισης προχθές που επιχείρησα να τον βγάλω απο το κλουβί, κατακήξαμε να παίζουμε κυνηγητό, οπουε μάλλον βιαστηκα λίγο...

Το επόμενο βήμα είναι να κάθεται πάνω στο χέρι σου ή στα δάκτυλα του χεριού σου και να τρώει από την παλάμη σου. Επομένως θα βάλεις τη λιχουδιά στην παλάμη σου και θα έχεις τεντωμένα τα δάκτυλά σου, ώστε να έρθει να σταθεί πάνω τους και να φάει.

• Συμφωνώ
Αντιδράσεις: MARY58
Προτεινω κατι που εχω κανει. Σ'αυτο που το είχα κανει το ειχα μόλις 20 ημέρες και μετα γίναμε αχώριστη.

Σας ευχαριστώ για ολες τις συμβουλές παιδιά. Θα τα δοκιμασω ολα και ελπίζω να έχω αποτελεσμα

• Like
Αντιδράσεις: ianos
Καλησπέρα, τις τελευταίες ημέρες η πορεία εξημερωσης δεν πάει και τοσο καλάμ Ξαφνικά το κοκατιλ εχει ξεκινήσει να ειναι πολυ επιθετικό δεν δεχεται να τον ταίζω, ενώ στριγλάει συνέχεια. Ενω πηγαίναμε πολύ καλά, εχει αυτήν την επιθετική συμπεριφορά τελευταία. Περνάει καποια συγκεκριμένη φάση της ζωής του και είναι έτσι; Τι μπορώ να κανω για να τον ηρεμήσω;

Back