Ταΐζοντας Καρδερινάκια

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης mgerom
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

mgerom

Canaries Expert
Πόλη
Αθήνα
Όνομα
Μάκης
Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.
Για πιο λεπτομερείς πληροφορίες, ανατρέξτε στη σελίδα μας για τη χρήση cookies.

Απίστευτο... Μπράβο του.
Μπράβο και σε σας κύριε Μάκη που βρήκατε και αναβάσατε αυτο το υπέροχο βίντεο

ωραία εικόνα αλλά κατά κανόνα "αμαρτωλή" διαδικασία...
Αμαρτωλή επειδή εξοικειώνονται με τον άνθρωπο και κινδυνεύουν από αιχμαλωσία ή λόγω του ότι ήδη έχουν αιχμαλωτιστεί;

Αμαρτωλή επειδή εξοικειώνονται με τον άνθρωπο και κινδυνεύουν από αιχμαλωσία ή λόγω του ότι ήδη έχουν αιχμαλωτιστεί;
δεν νομίζω πως χρειάζεται να μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες!

δεν νομίζω πως χρειάζεται να μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες!
Καταλαβαίνω την λογική αυτού που έγραψες αλλά δεν είμαι σίγουρη πως είναι και η ορθή. Αναρρωτιέμαι, τα "μυστικά" κρατιούνται από αυτούς που επιβουλεύονται τα ζωντανά; Δεν νομίζω αφού αυτοί συνεχίζουν ακάθεκτοι την δράση τους. Εμείς οι υπόλοιποι απλά δεν ενημερωνόμαστε επαρκώς για να χρησιμοποιούμε τα σωστά επιχειρήματα απέναντί τους.

Καταλαβαίνω την λογική αυτού που έγραψες αλλά δεν είμαι σίγουρη πως είναι και η ορθή. Αναρρωτιέμαι, τα "μυστικά" κρατιούνται από αυτούς που επιβουλεύονται τα ζωντανά; Δεν νομίζω αφού αυτοί συνεχίζουν ακάθεκτοι την δράση τους. Εμείς οι υπόλοιποι απλά δεν ενημερωνόμαστε επαρκώς για να χρησιμοποιούμε τα σωστά επιχειρήματα απέναντί τους.
Μαρία λίγο πριν έγραψα..."κατά κανόνα "αμαρτωλή" διαδικασία..." που σημαίνει ότι υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Αν νομίζεται ότι πρέπει να μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως γίνετε και γιατί γίνετε... Εγώ δεν έχω πρόβλημα αλλά νομίζω ότι γενικά είναι γνωστά και ότι στα πλαίσια του φόρουμ δεν είναι απαραίτητο.

Για να μην υπάρχει κάποιο σύννεφο γύρω από τη συζήτηση (αν κατάλαβα και ο ίδιος σωστά), είναι πιθανόν τόσο μικρά πουλάκια μόνα τους, χωρίς τους γονείς τους να προέρχονται από κλεμμένα αυγά ή μικρά από φωλιές στη φύση.

Είναι η πρώτη σκέψη που κάνει κάποιος που γνωρίζει με ποιον τρόπο γίνονται "εκτροφείς" αρκετοί καρδερινάδες.

Για αυτόν τον λόγο ρώτησα κι εγώ. Διότι όταν είδα το βίντεο, δεν μου πέρασε από το μυαλό τίποτα αρνητικό, μου φάνηκε μάλιστα πολύ γλυκό, κι έτσι με το σχόλιο του Δημήτρη, άρχισα να αναρωτιέμαι.

δεν μου πέρασε από το μυαλό τίποτα αρνητικό, μου φάνηκε μάλιστα πολύ γλυκό, κι έτσι με το σχόλιο του Δημήτρη, άρχισα να αναρωτιέμαι
Γι' αυτό έκανα και το επεξηγηματικό σχόλιο. Χωρίς να μπαίνουμε σε λεπτομέρειες επί των διαδικασιών, νομίζω ότι πρέπει να λέμε τα πράγματα όπως έχουν για να ευαισθητοποιούμε τουλάχιστον τους ανθρώπους με συνείδηση. Δεν χρειάζεται να γινόμαστε καχύποπτοι, καλό είναι όμως να είμαστε υποψιασμένοι.

Πριν κάνουμε σχόλια καλόν είναι να προσέχουμε τί βλέπουμε. Εβαλα ένα βίντεο με 506.000 προβολές, 12070 κοινοποιήσεις 5086 like και τουλάχιστον 230 μηνύματα. Δεν ανάγονται όλα στην Ελληνική πουλοπιαστοκουλτούρα.

Μάκη, το δικό μου μήνυμα αναφέρεται στην πρώτη σκέψη που κάνει κάποιος Έλληνας που ασχολείται καιρό με τις καρδερίνες. Δεν μίλησα για το τι συμβαίνει στο βίντεο. Δεν μπορώ να το ξέρω άλλωστε αυτό.

Πριν κάνουμε σχόλια καλόν είναι να προσέχουμε τί βλέπουμε. Εβαλα ένα βίντεο με 506.000 προβολές, 12070 κοινοποιήσεις 5086 like και τουλάχιστον 230 μηνύματα. Δεν ανάγονται όλα στην Ελληνική πουλοπιαστοκουλτούρα.

κύριε Μάκη βλέπω πως ενοχληθήκατε από το σχόλιο μου παρότι δεν αναφέρθηκα στο συγκεκριμένο βίντεο αλλά γενικά.
Στον συγκεκριμένο ιστότοπο Fauna Europeia e Americana μπορεί να ανεβάσει βίντεο όποιος θέλει.
Εγώ κύριε Μάκη δεν γνωρίζω άν τα πουλάκια στο βίντεο που βάλατε είναι από εκτροφή ή όχι... Θα ήθελα όμως να σας δείξω δύο άλλα βίντεο... Τυχαία, από τον ίδιο ιστότοπο, και θα ήθελα την άποψή σας για την προέλευσή τους.

Για να δείτε αυτό το περιεχόμενο χρειάζεται η συγκατάθεσή σας για τον ορισμό cookie τρίτων.

Αυτά τα πουλιά ειναι ταϊσμένα στο χέρι από την στιγμή που σκάσανε μύτη από το αυγό, τώρα γιατί τα τάισε απο την πρώτη μέρα και δεν άφησε την μάνα τους ειναι άλλο θέμα, πάντως μου αρέσει αυτό που βλέπω.

Back