Το σκέφτηκα κι εγώ αλλά απουσιάζει η... σχετική εμπειρίακατά κανόνα "αμαρτωλή" διαδικασία
ας το δούμε λοιπόν μονο ως ωραία εικόνα χωρίς περισσότερες διευκρινήσεις!Το σκέφτηκα κι εγώ αλλά απουσιάζει η... σχετική εμπειρία
Αμαρτωλή επειδή εξοικειώνονται με τον άνθρωπο και κινδυνεύουν από αιχμαλωσία ή λόγω του ότι ήδη έχουν αιχμαλωτιστεί;ωραία εικόνα αλλά κατά κανόνα "αμαρτωλή" διαδικασία...
δεν νομίζω πως χρειάζεται να μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες!Αμαρτωλή επειδή εξοικειώνονται με τον άνθρωπο και κινδυνεύουν από αιχμαλωσία ή λόγω του ότι ήδη έχουν αιχμαλωτιστεί;
Καταλαβαίνω την λογική αυτού που έγραψες αλλά δεν είμαι σίγουρη πως είναι και η ορθή. Αναρρωτιέμαι, τα "μυστικά" κρατιούνται από αυτούς που επιβουλεύονται τα ζωντανά; Δεν νομίζω αφού αυτοί συνεχίζουν ακάθεκτοι την δράση τους. Εμείς οι υπόλοιποι απλά δεν ενημερωνόμαστε επαρκώς για να χρησιμοποιούμε τα σωστά επιχειρήματα απέναντί τους.δεν νομίζω πως χρειάζεται να μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες!
Ξέρεις, δεν ζήτησα λεπτομέρειες, ερώτηση έκανα διότι δεν είμαι σίγουρος για το τι μπορεί να σημαίνειδεν νομίζω πως χρειάζεται να μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες!
αμαρτωλή
Μαρία λίγο πριν έγραψα..."κατά κανόνα "αμαρτωλή" διαδικασία..." που σημαίνει ότι υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Αν νομίζεται ότι πρέπει να μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες για το πως γίνετε και γιατί γίνετε... Εγώ δεν έχω πρόβλημα αλλά νομίζω ότι γενικά είναι γνωστά και ότι στα πλαίσια του φόρουμ δεν είναι απαραίτητο.Καταλαβαίνω την λογική αυτού που έγραψες αλλά δεν είμαι σίγουρη πως είναι και η ορθή. Αναρρωτιέμαι, τα "μυστικά" κρατιούνται από αυτούς που επιβουλεύονται τα ζωντανά; Δεν νομίζω αφού αυτοί συνεχίζουν ακάθεκτοι την δράση τους. Εμείς οι υπόλοιποι απλά δεν ενημερωνόμαστε επαρκώς για να χρησιμοποιούμε τα σωστά επιχειρήματα απέναντί τους.
Δεν ξέρω Δημήτρη μου, μπορεί να είμαι η μόνη που δεν ξέρω, οπότε άφησέ το :)γενικά είναι γνωστά και ότι στα πλαίσια του φόρουμ δεν είναι απαραίτητο
Γι' αυτό έκανα και το επεξηγηματικό σχόλιο. Χωρίς να μπαίνουμε σε λεπτομέρειες επί των διαδικασιών, νομίζω ότι πρέπει να λέμε τα πράγματα όπως έχουν για να ευαισθητοποιούμε τουλάχιστον τους ανθρώπους με συνείδηση. Δεν χρειάζεται να γινόμαστε καχύποπτοι, καλό είναι όμως να είμαστε υποψιασμένοι.δεν μου πέρασε από το μυαλό τίποτα αρνητικό, μου φάνηκε μάλιστα πολύ γλυκό, κι έτσι με το σχόλιο του Δημήτρη, άρχισα να αναρωτιέμαι
Πριν κάνουμε σχόλια καλόν είναι να προσέχουμε τί βλέπουμε. Εβαλα ένα βίντεο με 506.000 προβολές, 12070 κοινοποιήσεις 5086 like και τουλάχιστον 230 μηνύματα. Δεν ανάγονται όλα στην Ελληνική πουλοπιαστοκουλτούρα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας