ianos
PB Supporter
Γιάννη, ΜΠΡΑΒΟ κι από πλευράς μου για τη δράση σου. Μήπως θα μπορούσες, αν είναι εύκολο να μας δείξεις τι παγίδες είναι αυτές;εχω παραγγειλει 2 παγιδες
Γιάννη, ΜΠΡΑΒΟ κι από πλευράς μου για τη δράση σου. Μήπως θα μπορούσες, αν είναι εύκολο να μας δείξεις τι παγίδες είναι αυτές;εχω παραγγειλει 2 παγιδες
Το προσυπογράφω κι εγώ αυτό. Όσο ήμουν στην Ελλάδα συνεργαζόμουν με τη φιλοζωική της περιοχής μου και έχω πιάσει με αντίστοιχη παγίδα (και με κονσέρβα μέσα) όσες αποικίες βάζαμε στόχο.και παντα μπαινουν,
Μεγαλωσαν πολυ!Γιατι να μενουμε σε αλλο;Από περιέργεια, εσείς μένετε σε άλλο σπίτι τώρα;
Μήπως δεν χωρούσατε όλοι μαζί και κάποιοι έπρεπε να φύγετε! Σε ξενοδοχείο των ζώων μετατράπηκε τώρα το σπίτι!Γιατι να μενουμε σε αλλο;
Τα μικρουλια δυστυχως ειχαν δυσκολο ταξιδι,χρειαστηκαν γιατρο επειδη η ψυλλοι ειχαν περασει διαφορες παθησεις στα μικρα και ταλαιπωρηθηκαν αρκετα…Τωρα ειναι στο ιατρειο και νοσηλεύονται αλλα ειναι αρκετα καλυτερα εκτος απο το καφε που εχει μειωμενη οραση στο ματακι.Κατα τ αλλα πανε καλα!Παρεμπίπτοντος, με τα αρρωστούλια τι γίνεται;
Ολοι καλοι χωρανεΜήπως δεν χωρούσατε όλοι μαζί και κάποιοι έπρεπε να φύγετε! Σε ξενοδοχείο των ζώων μετατράπηκε τώρα το σπίτι!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας