Αναπαραγωγή Τα καναρίνια μαλώνουν ή πυρώσανε;

Διαβάζοντας το θέμα, η απορία που ήρθε στο μυαλό μου είναι η εξής... Διατροφική προετοιμασία σκέφτεσαι να ακολουθήσεις;
Καλησπέρα ναι ταυτόχρονα με όλη την παραπάνω κουβέντα έχω ξεκινήσει διατροφή (αβγο βραστό, μαρούλι, μπρόκολο, πράσινο μήλο συν τους σπόρους που υπάρχουν παντα). Με την ευκαιρία θέλω να πω πως από την μέρα που έβαλα χώρισμα τέτοιο ώστε να μη βλέπονται ο αρσενικός δεν σταματάει το κελάηδημα ωστόσο όλες σχεδόν τις φορές ακολουθεί και η θυληκια δεν σταματάνε.

Με την ευκαιρία θέλω να πω πως από την μέρα που έβαλα χώρισμα τέτοιο ώστε να μη βλέπονται ο αρσενικός δεν σταματάει το κελάηδημα ωστόσο όλες σχεδόν τις φορές ακολουθεί και η θυληκια δεν σταματάνε.
Βρε Παντελή παραμέρισε τα πούπουλα με βρεγμένα δάχτυλα και δείξε μας τα γεννητικά τους όργανα. Ενδέχεται τα πουλιά να είναι και τα δύο αρσενικά, όπως σου έχουμε πει.

Παντελη μαλλον για Αρσενικα προκειτε αν πιανουν κ λενε κ τα δυο ταυτοχρονα... Τωρα τι να πω εσυ ξερεις καλυτερα αλλα οπως λεει κ ο Γιαννης βαλε καμια φωτο να δουμε φιλε μου

Βρε Παντελή παραμέρισε τα πούπουλα με βρεγμένα δάχτυλα και δείξε μας τα γεννητικά τους όργανα. Ενδέχεται τα πουλιά να είναι και τα δύο αρσενικά, όπως σου έχουμε πει.

Το προσπάθησα ήδη χωρίς αποτέλεσμα... Τα κράτησα τα έβρεξα στο σημείο αυτό αλλά δεν μπορώ να καταλάβω και οι φωτο που τράβηξα δεν λένε πολλά στο μεταξύ είναι τόσο εύθραυστα που δεν θέλω να τα κρατήσω πολύ ώρα γτ κουνιουντε κ είναι στο τσακ να μου φύγουν κάθε φορά οπότε αισθάνομαι ότι τα ταλαιπωρώ που τα πιάνω... είναι κανένας κοντά Νίκαια να τα δει;

rsz_20180222_235108.webp rsz_20180222_235108.webp rsz_20180222_235318.webp rsz_20180222_235315.webp

Οι Εκτός κλουβιού είναι κ καλά του αρσενικού. Οι εντος είναι της υποτιθέμενης θηλυκής. Λογικά δεν καταλαβαίνετε από αυτές

Συνημμένα

• rsz_20180222_235110.webp
    rsz_20180222_235110.webp
    36,2 KB · Προβολές: 9
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Καλημερα σε ολους, τελικα χθες τα ειδε τα πουλακια ο αδερφος μου (*ευχαριστω πολυ ωστοσο τον fotis71 που προσφερθηκε να βρεθουμε να τα δει) και ειναι τελικα ζευγαρι ωστοσο επειδη ειναι σχεδον χρονιαρικα ο αρσενικος ειναι απυρωτος ενω η θηλυκια εχει ξεκινησει να πυρωνει μαλιστα ξεκινησε απο την προηγουμενη να φτιαχνει φωλια. Εξακολουθω να τα εχω με χωρισμα και χωρις μεταξυ τους ορατοτητα... αυτα...

Εξακολουθω να τα εχω με χωρισμα και χωρις μεταξυ τους ορατοτητα... αυτα...
Από τη στιγμή που ξεκίνησε να φτιάχνει φωλιά το θηλυκό θα πρέπει να τραβήξεις το χώρισμα.
Είτε είναι έτοιμο το αρσενικό είτε λιγότερο έτοιμο.. έχεις περισσότερες ελπίδες για γονιμοποιημένα αυγά πάρα αν τα αφήσεις με το χώρισμα.
Τραβάς το χώρισμα και δεν το ξαναβάζεις... ακόμη και να νομίζεις πως μαλώνουν έντονα

Από τη στιγμή που ξεκίνησε να φτιάχνει φωλιά το θηλυκό θα πρέπει να τραβήξεις το χώρισμα.
Είτε είναι έτοιμο το αρσενικό είτε λιγότερο έτοιμο.. έχεις περισσότερες ελπίδες για γονιμοποιημένα αυγά πάρα αν τα αφήσεις με το χώρισμα.
Τραβάς το χώρισμα και δεν το ξαναβάζεις... ακόμη και να νομίζεις πως μαλώνουν έντονα
Έγινε σμρ θα βγει...

Back