Παρουσιάζω Τα νέα μου κοτοπουλάκια

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης User23658
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Ποιος στη χαρη σου! Αλλα 13 σα να λεμε επαγγελματιας... 😂
Εγω στη θεση σου θα εβαζα και συνδρομη! 😂
Αυτό δε το σκέφτηκα.action aid Γίνε ανάδοχος γονιός μόνο με 0.30 λεπτά τη μέρα 🙂
[automerge]1586435329[/automerge]
Ήρθε κι άλλο!

Συνημμένα

• 20200409_150644.webp
    20200409_150644.webp
    63,1 KB · Προβολές: 20
  • 20200409_150628.webp
    20200409_150628.webp
    47,9 KB · Προβολές: 20
user20443 είπε:
Μαίρη, από τα προηγούμενα, της τρίτης φωτογραφίας μου μοιάζει κορίτσι.
Κι όμως, είναι γνήσιο κοκοράκι. Και άμα πάω στην Μαίρη θα της βγάλω το αυτί, ξέρει αυτή γιατί...

@Γιαννης17 δεν έχω ιδέα πως τα ξεχωρίζετε, απλά κοιτάζοντας το προσωπάκι μου έμοιαζε για κορίτσι😅 με γάτες και σκύλους μου πετυχαίνει αυτό το σύστημα, οπότε για να το λες εσύ σίγουρα ξέρεις πολύ καλύτερα😊

User23658 είπε:
Χμμμ 🤔 φρέσκα αυγά χωρίς φάρμακα Φωτογραφίες κ ίσως χάρισμα αν είναι κοκόρια.
Με βαλατε σε σκεψεις με αυτη την προσφορα! Τα βιολογικα αυγα θα ηταν ιδανικα για τα καναρινακια μου μιας και δεν εχουν χρωστικες στον κροκο που επιρεαζει το χρωμα τους. Μαλλον θα πρεπει να παρω και εγω μερικες κοτουλες... Τοσο κηπο εχω για να αλωνιζουν!

@Γιαννης17 κοκορι; 🤪 τέλεια! @user20443 κι εγώ δύσκολα τα ξεχωρίζω αλλά έχουμε τον ειδικό!
[automerge]1586454368[/automerge]
Με βαλατε σε σκεψεις με αυτη την προσφορα! Τα βιολογικα αυγα θα ηταν ιδανικα για τα καναρινακια μου μιας και δεν εχουν χρωστικες στον κροκο που επιρεαζει το χρωμα τους. Μαλλον θα πρεπει να παρω και εγω μερικες κοτουλες... Τοσο κηπο εχω για να αλωνιζουν!
Πολύ καλή σκέψη έκανες και όχι μόνο για τα καναρινια σας αλλά κ για εσάς τους ίδιους! Δεν ξέρω τα "αγοραστα αυγα" τι περιέχουν ας το πούμε έτσι αλλά σαν το χωριάτικο δεν είναι!
[automerge]1586454440[/automerge]
εχω ακουσει και για μινιο, δεν ξερω εαν ισχυει
Πολλα πτηνοτροφια ταΐζουν πολλα κ διάφορα.. Δεν γνωρίζω πραγματικά έχω χρόνια κ αγοράσω η να το ψάξω το θέμα.
[automerge]1586454506[/automerge]
Πάρτε κι ένα μπαμπατσικο μόλις στέγνωσε έγινε αρκουδακι είναι το τελευταίο που βγήκ στη φώτο. Προσεχώς ερχονται κ αλλά 😂
[automerge]1586454720[/automerge]
Κι όμως, είναι γνήσιο κοκοράκι. Και άμα πάω στην Μαίρη θα της βγάλω το αυτί, ξέρει αυτή γιατί...
Χμμμμ δεν ξερω Γιατί τι έκανα; 😇 🤭

Συνημμένα

• 20200409_202449.webp
    20200409_202449.webp
    59,7 KB · Προβολές: 15
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Τα ορνιθοτροφια κλοβοστοίχιων για να εχουν μια φαινομενικα καλη πιοτητα χορηγουν χρωστικες για να εχουν μια πιο πορτοκαλί αποχρωση του κροκου και οχι μια ασθενη κιτρινη ετσι ωστε να μοιαζουν με τα ελευθερας βοσκης. Και αυτο επιρεαζει το χρωμα των καναρινιων που τρεφονται με αυτα. Το λεω εκ πειρας!
[automerge]1586460748[/automerge]
User23658 είπε:
Πάρτε κι ένα μπαμπατσικο μόλις στέγνωσε έγινε αρκουδακι είναι το τελευταίο που βγήκ στη φώτο. Προσεχώς ερχονται κ αλλά 😂
Το τελευταιο ειναι το πιο γλυκο απο ολα! 😀
Μα καλα ποσα ακομα εχω χασει το μετρημα!
Με τα γεννιτουρια που χεις θα 'πρεπε να μας ειχες τραπεζωσει! 😂

Τελευταία επεξεργασία:
Μετά καραντινας θα χρωστάω μαγκαλια! (Ψησταριές -κάρβουνα) δεν ξέρω πως τα λέτε εσείς!
[automerge]1586461528[/automerge]
Εύχομαι να μεγαλώσουν για να δούμε και απο ποιον κόκορα είναι το καθένα! Εκεί είναι η πιο ωραία ουσία!

User23658 είπε:
Εύχομαι να μεγαλώσουν για να δούμε και απο ποιον κόκορα είναι το καθένα! Εκεί είναι η πιο ωραία ουσία!
Εγω λεω οταν μεγαλωσουν να ανεβασεις φωτο απο τα κοκορια και τα κοτοπουλακια και να λεει ο καθενας τι γνωμη του... εκει να δεις μπαχαλο! 😂

Εγω λεω οταν μεγαλωσουν να ανεβασεις φωτο απο τα κοκορια και τα κοτοπουλακια και να λεει ο καθενας τι γνωμη του... εκει να δεις μπαχαλο! 😂
😀 ναιιι 😂 μόνο ο @Γιαννης17 Θα τα βρει ολα!

Back