Το αυγό που τους έχεις βάλει στην αυγοθήκη είναι βρασμένο σφίκτό;
Το έχεις βάλει ολόκληρο εκεί;
Ναι το έβρασα 15 λεπτά και μου είπε η κτηνίατρος να το σπάσω και να το βάλω ολόκληρο μέσα γιατί το τσόφλι έχει ασβέστιο και κάνει καλό. Βέβαια επειδή διαπίστωσα ότι δεν τρώνε το έκοψα στην μέσηΤο αυγό που τους έχεις βάλει στην αυγοθήκη είναι βρασμένο σφίκτό;
Το έχεις βάλει ολόκληρο εκεί;
Με τρομάζετε δεν είναι κάτι σωστό;Αμάν τώρα το πρόσεξα!:D
Τσιμπησαν καθόλου;Αμάν τώρα το πρόσεξα!:D
Εγώ από την χαρά μου έβαλα πρώτα ολόκληρο και μετά το έκοψα στην μέση νομίζω δοκίμασαν. Σήμερα έβαλα στο χέρι μου καρότο ( τριμμένο) και προσπάθησα να τους δώσω και μήλο ( τριμμένο και πάλι γιατί φέτα δεν πλησίασαν ). Ευχαριστώ πολύ αυτό θα κάνω μπορώ να τα ταισω αλλιώς μόνο τους ειδικούς σπόρους με την βιταμίνη τρώνε ☹Το έβρασες σωστά αλλά θα πρέπει να το κόψεις στη μέση και να τους προσφέρεις το μισο αυγό,ώστε να μπορουν να το φάνε κιόλας.
Θα πρέπει να έχει ένα σημείο που να μπορούν να τσιμπήσουν τα καημένα.
Άσε που συνήθως τα δελεάζει περισσότερο ο κρόκος...
Για 2 πουλάκια το μισό είναι υπερ αρκετό για να προλάβουν να το φάνε, αφού μετά από λίγες ώρες πρέπει να το αφαιρέσεις γιατί αρχίζει να αλλοιώνεται.
Εγω θα έβαζα το μισό ή 1/4 και το υπόλοιπο στο ψυγείο σκεπασμένο σε ταπεράκι για την επόμενη ή μεθεπόμενη μέρα.
Υποθέτω τσίμπησαν άφησα ένα σημείο για να το τσεκαρω .. αλλά δεν είμαι σίγουρη..Τσιμπησαν καθόλου;
Με τρομάζετε δεν είναι κάτι σωστό;
Πω πω τόσο άγχος δεν είχα ούτε όταν ο μικρός μου ήταν 6 μηνών και του μάθαινα να τρώει τα πάντα μόνο σε κομμάτια ( καθόλου αλεσμένα).. Αλήθεια ο μικρός μου είναι 2 χρονών και κάτι, πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό ( πέρα ότι αεριζω συνέχεια, λόγω σκόνης στα φτερά των πουλιών )
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας