@Xrhstosk Xρήστο από την στιγμή που βρίσκουν φωλιά θα γεννανε συνεχως.Από ότι λες δεν έχεις κανει και καλη διατροφική προετοιμασια.Δώσε επειγόντως υγρο ασβέστιο και πολυβιταμινες ωστε να προλαβεις μια πιθανή δυστοκία.δεν ήξερα ότι θα έχουμε αυγά και δεν έκανα πρωετημασια
Βρε Χρήστο, και την πρώτη φορά δεν ήξερες...και τότε δεν ήταν διατροφικά προετοιμασμένα, δεν έτρωγαν φρούτα ή λαχανικά πολλά...προσπάθησε από εδώ και στο εξής να τα έχεις υπό πιο έντονη εποπτεία κι αν δεν θέλεις γέννες, χώρισέ τα και βγάλε φωλιά, αν θέλεις πάλι, προετοίμασέ τα κατάλληλα. Ναι, το αυγό να το ανεβάσεις επάνω αν κάνει και άλλο αυγό...δεν ήξερα ότι θα έχουμε αυγά και δεν έκανα πρωετημασια...
Χρήστο νομίζω το έχουμε ξαναπεί ότι η φωλιά στα πουλια μπαίνει ΜΌΝΟ για αναπαραγωγή..δεν ήθελα να βγάλω την φωλιά γιατί κοιμόντουσαν εκεί
Τι λαχανικά δίνεις?Τα δίνεις σε μορφή chop?Εγώ στα δικά μου οτιδήποτε είναι πράσινο το τρώνε.με χίλια ζόρια να τα φανε
Τοποθέτησε το διαχωριστικό μέχρι να ηρεμήσει, δίνε πλούσια διατροφή και στα δυο..πως το σταματάω αυτο
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας