ΝΑΤΑΣΑ ΧΑΛΚΙΔΑ
PB New Member
παιδια προχθες πηρα τα πρωτα μου Ζεμπρακια και εγω, περιτο να πω οτι εχω τρελαθει με αυτα πλεον.
θα θελα να ρωτησω κατι χρειαζεται ζευγαρωστρα για να ζευγαρωσουν η απλα ενα κλουβι λιγο ευρυχωρο.υπαρχουν καποια tips που θα πρεπει να κάνω; Επισεις ρε παιδια το θηλυκο μου ειναι σε πτεροροια που πιστευω να τελειωσει σε κανα 2 βδομαδες. Δεν ειναι λιγο νωρις για αυτο;
διαβασα οτι αν τελικα ξεκινησουν να ζευγαρωνουν το δυσκολο ειναι να τα σταματησεις. Εχουν πολυ φαση. Ειδικα το ασπρο μου μολις βαλεις δαχτυλο μεσα ερχετε και καθεται πανω και δεν με ξερει καθολου.σου κλεβουν την καρδια τα ατιμα
ευχαριστω!
φιλε μου γνωριζω λιγα αλλα αμεσως ξεχωριζω οτι και τα δυο ειναι θυληκα. τα αρσενικα παντα εχουν εντονα χρωματα και στα ζεπρακια ειναι κοκκινα τα μαγουλα τους. Πηγαινε να αλλαξεις το ενα και παρε δυο φωλιες διοτι θελουν ποικιλια ακομα και στο υλικο που θα διαλεξεις για παραδειγμα μπορεις να σκισεις χαρτοπετσετες που ειναι μαλακες η να τους βαλεις βαμβακι. επισης στην περιοδο της αναπαραγωγης ειναι απαραιτητο το αυγο προτιμουν και το κελυφος απλα σπαστο λιγο.