Γενικά Τα πρώτα μωράκια για το 2018

Αφασία είναι τα μικρά σου! Και από ότι βλέπω αναπτύσσονται ταχύτατα! Ήδη βγάζουν φτερά-βελόνες! 😱 Οι γονείς τους φαίνεται ότι εκτελούν εξαίρετα το έργο τους! Και όλα πολύ καθαρά και προσεγμένα! Μπράβο!

Χάρηκα πάρα πολύ για την όμορφη αυτή εξέλιξη σας! Καλώς τα δέχθηκες Κατερίνα και με το καλό να τα καμαρώσεις στο κλαρί! Να σου ζήσουν! Το αξίζεις εξάλλου!
 
Καλώς τα δέχθηκες Κατερίνα και με το καλό να τα καμαρώσεις στο κλαρί! Να σου ζήσουν! Το αξίζεις εξάλλου!
Ευχαριστω τοσο τοσο πολυ για τα καλα σου λογια:D. Ειδες τα μικρουλια μου; Μεγαλωνουν πολυ γρηγορα 😉. Οντως οι γονεις ειναι φοβεροι! Τα ταιζουν συνεχεια και πολυ! Αφου για να καταλαβεις, ο προβολος ειναι παντα τοσο γεματος, που νομιζεις πως θα σπασει👍. Τα σκουρα ειναι αδερφακια και το πιο ανοιχτο ειναι του ζευγαριου με την ευλογια.👍Παμε καλα μεχρι τωρα, φτου φτου👍.
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Οντως οι γονεις ειναι φοβεροι! Τα ταιζουν συνεχεια και πολυ! Αφου για να καταλαβεις, ο προβολος ειναι παντα τοσο γεματος, που νομιζεις πως θα σπασει👍.
Αλήθεια, ε; Αυτό είναι πολύ καλό και αισιόδοξο! Για αυτό και η ταχεία τους ανάπτυξη! Πάντα καλοταϊσμένα να είναι! Μπράβο στους γονείς τους!
Τα σκουρα ειναι αδερφακια και το πιο ανοιχτο ειναι του ζευγαριου με την ευλογια.👍Παμε καλα μεχρι τωρα, φτου φτου👍.
Ααα αυτό είναι το υιοθετημένο λοιπόν! Πολύ ωραία! Χαίρομαι! Να συνεχίσουν έτσι!👍Μην τα ματιάσουμε! 😛
 
Ευχαριστω παρα πολυ, να σαι καλα!:DΜακαρι να πανε καλα και τα υπολοιπα, γιατι εκαναν αποτυχημενες πρωτες γεννες..☹Για να δουμε αυτη τη φορα..👎
 
Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ μικρά ακόμη και δεν έχει παραχθεί το κατάλληλο φτέρωμα για να μένουν χωρίς την ζεστασιά της. Αλλά, μάλλον, επειδή είναι και πολλά, θα διατηρούνται θερμά μεταξύ τους και, συνεπώς δεν το κρίνει απαραίτητο να κάθεται μέσα.:)
 
Ασε γιατι πολυ φοβαμαι..☹
Συμμερίζομαι απόλυτα την ανησυχία σου, διότι τα έχω βιώσει και εγώ. Με τα χρόνια όμως, συνειδητοποίησα ότι είναι άσκοπο. Τα πτηνά μας ξέρουν πολύ καλύτερα από εμάς πώς να δράσουν. Το ένστικτο τους είναι αλάνθαστο. Εμπιστεύσου το και θα δεις ότι όλα θα πάνε κατ'ευχήν!
 
Κανενα προβλημα, μετα την 7η μερα συνηθως δεν τα ζεσταινουν μονιμα αλλα ανα περιοδους η και καθολου αναλογα και την θερμοκρασια περιβαλλοντος και το πληθος των μικρων.
 
Back
Top