Φροντίδα Τιμές κτηνιάτρων για κόψιμο νυχιών

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Stelans
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@mgerom Κύριε Μάκη καλησπέρα σας. Συμφωνώ με όσα είπατε τα πουλάκια τα πιάνω μια φορά το 2μηνο πλέον στον γενικό καθαρισμό που πλένω ολόκληρο το κλουβί. Σε εβδομαδιαια βάση βάζω χώρισμα και καθαρίζω εναλλάξ την κάθε μερια με μια οδοντοβουρτσα. Όσο αφορά τα νύχια σε καμία περίπτωση δεν θα επιχειρήσω μόνος μου χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος και να μου το έχουν δείξει έστω μια φορά κάποιος έμπειρος. Όντως 2 από τα 3 κλουβιά είναι με ελατήριο και δυσκολεύει την πρακτική με τις πόρτες.
 
επειδή με έχει προβληματίσει κ εμένα πως να το κάνω στο μέλλον αυτό μιας κ εγώ έχω 60αρα που είναι με ελατήρια σκέφτηκα, αν είναι να το μεταφέρω σε μικρότερο κλουβί για να το πάω για να του τα κόψουν, να βάλω αρχικά το χώρισμα, κ στην μεριά που δεν θα είναι το καναρίνι να ανοίξω την πόρτα κ να την δέσω για να μην κλείσει κ στη συνέχεια εφόσον έχω φέρει κολλητά το μικρό κλουβί να βγάλω το χώρισμα κ να περιμένω πότε θα πάει στο μικρό κλουβί. Τώρα μη έχοντας ακόμη κλουβί μεταφοράς δεν ξέρω αν κ εκεί η πόρτα είναι με ελατήρια ή όχι κ 2ον αν η προσωρινή αλλαγή θα το επηρεάσει σημαντικά
 
@1234567890 εαν και περνάμε δύσκολους καιρούς δεν μπορώ να μην προσφέρω την βοήθεια μου σε κάποιον που την ζητά.
Εάν δεν βρεις άκρη με το κόψιμο των νυχιών πολύ ευχαρίστως σου ανοίγω το σπίτι μου για να σου δείξω την διαδικασία. Ένα πόδι εγώ ,ένα πόδι εσύ.
Μένω Κερατσίνι Αμφιάλη.
 
Back
Top