Καλημερα σε όλους! Ειχα πει σε προηγούμενο θεμα οτι κάτι δεν πάει καλά με το καναρίνι μου. Μάλλον ειναι αρρωστο και με συμβουλέψατε να τον πάω σε πτηνίατρο! Πηρα λοιπόν τηλ τον πτηνίατρο του είπα τα συμπτώματα και μου ειπε οτι δεν εχει τίποτα. Απλά το επηρρέασε η αλλαγή περιβάλλοντος επειδη το πηρα απο το κλουβί των γονιών του εδω και 14 μέρες. Αυτο που πρέπει να κανω μονο ειναι να του βάλω βιταμίνες στο νερό. Εχω διαβάσει τα άρθρα με τις ασθένειες στη σελίδα και πιστευω οτι κάτι πρεπει να εχει! Πρώτον δεν εχει σταθερό πεταγμα. Εχει αστάθεια και υπνηλία. Δευτερον εχει ανορθωμένο πτέρωμα. Τρίτων εχει καποια κενα στο κορμακι, του λειπουν πούπουλα αλλα ο εκτρωφεας μου ειπε οτι οι γονείς του του το κανανε επειδη θελανε να φτιαξουν φωλιά το μαδαγανε. Πηρα λοιπον τη πρωτοβουλια να το κρατήσω ζεστο. Του εβαλα διπλα στο κλουβι μια λάμπα του εβγαλα την κελαιδινη και του εβαλα ενα καλα βρασμένο φρεσκο αυγο(να δυναμώσει). Το καναρινακι καθεται διπλα στη λαμπα πανω απο το αυγο και το τρωει. Ολο το βραδυ δεν κοιμήθηκα καθομουν και το παρατηρουσα. Και ομως το εφαγε ολο το αυγο και λατρεψε την λάμπα που το ζεστανε. Μηπως εχει πυρετο; Τα συμπτωματα εξακολουθούν να υπαρχουν αν και το παλευει να σταθει στα ποδαράκια του. Εκανα καλα; Τι άλλο να κάνω; Ουτε ανθρωπος να ηταν τοσο πολύ με απασχολει! Δεν θελω να αποτυχω, να το βλεπω ετσι αδύναμο και να το χασω... ☹ Σημείωση: Εφαγε ολο το αυγό μες το βραδυ και κελαιδινη που του εβαλα λίγο αλλα δεν το ειδα να πινει καθόλου μα καθολου νερο! Ευχαριστώ...