@φιλομαθης έχεις δίκιο δεν το παρατήρησα αυτό.
τι δεν παρατήρησες Κώστα;@φιλομαθης έχεις δίκιο δεν το παρατήρησα αυτό.
νομιζω οτι υπαρχουν πιο καταλληλα και ασφαλη φαρμακα για εφαρμογη τοσο κοντα στα ματια. Ο χρωματισμος σε αυτο το σημειο κοντα στα ματια εμενα μου δειχνει απο το υγρο που παραγεται απο την λοιμωξη. αν εχεις καποια παλιοτερη φωτο του θα μπορεις να το συγκρινεις.Και σε εμας οι λοιμωξεις μολυνσεις στα ματια δινουν κατι τετοια καλαισθητα και ομορφα συμπτωματα /sΒαζω με προσοχή αραιωμένο μπεταντιν???
. εναν έμπειρο εκτροφέα με πολλά πουλιά κλούβες κτλ.
Όποιος κ αν είναι αυτός ο άνθρωπος, θα σου έλεγα να ακολουθήσεις την συμβουλή των προηγούμενων μελών κ να το ξαναπάς σε πτηνιατρο ή/ κ να στείλεις κουτσουλιές σε Κτηνιατρικό διαγνωστικό κέντρο όπως αυτό της Κομοτηνής.Ο άνθρωπος που μου είπε να ξαναδωσω αντιβίωση μου είπε οτι θα βγάλει ξανα φτερα αλλα μπορεί να κανει και κανα 1 με 1.5 μηνα!!!
Οχι ιδιαίτερα, αλλα φυσικά ένα σωστό βιταμινούχο δεν κάνει και κακό.@mgerom .......... Ερώτηση αν σε καμια βδομάδα δωσω pterophen για τα φτερά θα βοηθήσει ???
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας