Γιατι βαζεις εσυ το χερι μεσα και δεν τον αφηνεις να κανει κινηση να βγει;
Γιατί το δοκίμασα για 7 ΜΗΝΕΣ. και δεν έγινε τίποτα. Αντίθετος βγήκε μΙ φορά πέταγε σε όλο το σπίτι και δεν μπαίνει μετά με τίποτα στο κλουβί. Επίσης βγαίνει γιατί νομίζει πως έχω ξεχάσει ανοιχτή την πόρτα και πηγαίνει σε όλα τα παράθυρα (που είναι με κλειστές κουρτίνες) και χτυπάει παντούΓιατι βαζεις εσυ το χερι μεσα και δεν τον αφηνεις να κανει κινηση να βγει;
Πρώτον.. Μιχάλης.. Επίσης τι άλλο θα μπορώ να κάνω.Λογικα ειναι αυτα που περιγραφεις βρε Γιωργο...7 μηνες τα εχει δει ολα το πουλακι...
Νομιζω ουτε σε 7 χρονια δεν θα εχεις τα αποτελεσματα που θελεις δυστυχώς, στην φαση που ειναι η σχεση σας δεν νομιζω οτι αντιλαμβανεται ως φιλικη την εισβολη του χεριου σου στο κλουβι του...
Κατά την κρίση μου όχι Μιχάλη. Οπότε έχω μια απορία. Πρέπει να κάνω εκπεδευση ας πούμε αρκετές φορές την μέρα για μικρό χρονικό διάστημα ή όχι.. Ευχαριστώ
Ένα χρόνο κάνεις υπομονή για τα δικά σου μέτρα και σταθμά, δεν ισχύουν όμως τα ίδια και για το πουλάκι.1 χρόνο κάνω την υπομονή που λέτε και δεν χω δει τίποτα
Ναι.. Μας σας λέω βγήκε μόνος του χωρίς να κάνω τίποταΆνοιξε του αλλά να αφήσεις την πρωτοβουλία σ' αυτό αποκλειστικά!
Αφού δεν υπάρχει αποτέλεσμα πιστεύετε πως φταίω εγώ; Εγώ κάνω ακριβώς ότι μου λέτε αλλά δεν γίνετε να μην βλέπω πρόοδο 7 μηνεςΠαντως γενικα Μιχάλη αν δεν τα καταφερνεις με το πουλακι και βλεπεις οτι δεν ειναι αναστρεψιμη η κατασταση, μπορεις να το εμπιστευθεις σε καποιο αλλο άτομο.
Και το λεω γιατι στο θεμα εδω εχουν ανακυκλωθει τα ιδια ερωτηματα και οι ιδιες συμβουλες απο 2-3 φορες.
Και αυτο δεν θα ηταν "προβλημα" αν υπηρχε αποτελεσμα.
Αφού δεν υπάρχει αποτέλεσμα πιστεύετε πως φταίω εγώ; Εγώ κάνω ακριβώς ότι μου λέτε αλλά δεν γίνετε να μην βλέπω πρόοδο 7 μηνες
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας