Κι εγώ συμφωνώ με τη Ζωή καλύτερα ωμούς.
Ωραία εντάξει απλός επειδή μου είπε η μητέρα μου πως νομίζει πως πρέπει να τους βράσουμε γιαυτό ρώτησα καλού κακούΕγώ τους δίνω ωμους. Νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος να τους βράσεις.
Λες τα πουλια στην φύση να τους βράζουν;Καλημέρα.. Να ρωτήσω τους σπόρους κινόα να τους βάζω ωμους μαζί με chia και παπαρουνοσπορους ή να τον βράσω;
Γιατί βρίσκουν κινόα τσία και κεχρί;Λες τα πουλια στην φύση να τους βράζουν;
Πώς δεν βρίσκουνΓιατί βρίσκουν κινόα τσία και κεχρί;
Οκ εντάξειΠώς δεν βρίσκουν
Δίκιο έχετε αλλά αγχοθηκα πάρα πολύ... Νόμιζα πως τον έχασαMεγάλη απροσεξία και θα σου στοιχίσει όποια προοδο είχες κάνει με τον Φλάφυ.
Τώρα με αυτή τη φάση με το κατάβρεγμα δεν ξέρω πόσο θα πάρει να την "ξεπεράσει" πάλι το πουλάκι, ελπίζω να μην ήσουν πολύ απότομος και το άγχωσες. Τώρα σε ρωτάω, εσύ θα πήγαινες κοντά σε κάποιον που σου πετάει μανταλάκια (ή τούβλα στην περίπτωσή μας γιατί τα μανταλάκια σαν τούβλα μοιάζουν στον Φλαφυ). Μετά ξύλα, σκύλος, χτυπήματα, το πουλί πέρασε μαύρη ώρα. Κακή ιδέα. Η όλη σκηνή ήταν ένα θρίλερ για το πουλάκι που απορώ πως δεν έμεινε στον τόπο. Πρέπει να γίνεις πιο υπεύθυνος Μιχάλη, στο λέω με αγάπη.
Δεν πειράζει, παλι καλά που δεν έφυγε γιατί μάλλον δεν είχε ελπίδα να επιζήσει μόνος.
Πάντως έχεις πολύ άγχος και φαίνεται αυτό στις κινήσεις σου με το παπαγαλάκι. Νομίζω πως χρειάζεσαι πάρα πολύ εκπαίδευση ακόμα. Τέλος καλό όλα καλά ευτυχώς.
Δίκιο έχετε αλλά αγχοθηκα πάρα πολύ... Νόμιζα πως τον έχασα
Οκ κατάλαβα απλός αγχοθηκα γιατί πέταγε και αν έκανε μια φορά ένα μέτρο αριστερά είχε φύγει από την τέντα μας και έχει πάρα πολλές γάτες η περιοχήΗ αλήθεια είναι οτι μαλλον "τον έχασες" τουλάχιστον για την ώρα. Τώρα πρέπει να προσπαθήσεις διπλά για να σε δεχτεί κοντά του. Κι εμένα μου έχει φύγει παπαγαλάκι και καταλαβαίνω πως αισθάνθηκες, ομως το ζήτημα είναι οτι τώρα πρεπει να προσπαθήσεις ξανά σκληρά για να σε εμπιστευτεί παλι για 3η φορα.
Δεν πειραζει παρε κουραγιο και θα ξαναπροσπαθησεις. Πρωτιστα ομως θα πρεπει να διώξεις το αγχος γιατί έχεις ευθύνη απέναντι στα πουλάκια σου και το αγχος σου ειναι κακός σύμβουλος.
Ναι το καταλαβαίνω. Οποτε πριν κανεις οτιδήποτε (τον βγαλεις εξω, του βαλεις φαγητο κτλ) να το σκεφτεσαι πιο ήρεμα και να κανεις τις κινησεις σου αργά και χωρις βιασύνη. Σε ολους μας συμβαίνει, αρκει να μας γινεται μαθημα μετα.Οκ κατάλαβα απλός αγχοθηκα γιατί πέταγε και αν έκανε μια φορά ένα μέτρο αριστερά είχε φύγει από την τέντα μας και έχει πάρα πολλές γάτες η περιοχή
Συγνώμη... Δηλαδή τι αθ έπρεπε να κάνω; να τον αφήσω να φύγει;Άλλο ένα συμβάν που δικαιολογεί απολύτως και τον τίτλο αυτού του 10σέλιδου θέματος.. "Τι έχεις περάσει με έμενα ρε Φλάφυ"..
Τώρα απλα να ηρεμήσεις κι εσύ και ο Φλάφυ. Ε, θα "τα ακουσεις" λίγο για την απροσεξία, και πιο πολύ γιατί όλοι έχουμε το ίδιο άγχος και φόβο όπως κι εσύ για το πουλάκι.Συγνώμη... Δηλαδή τι αθ έπρεπε να κάνω; να τον αφήσω να φύγει;
Άλλο ένα συμβάν που δικαιολογεί απολύτως και τον τίτλο αυτού του 10σέλιδου θέματος.. "Τι έχεις περάσει με έμενα ρε Φλάφυ"..
Πιστεύω ότι ενα δεύτερο παπαγαλακι στο ίδιο κλουβι με τον φοβισμενο Φλαφυ, ανάλογα και με το χαρακτηρα του νεου παπαγαλου, θα έχει ως αποτέλεσμα "αιματηρες" συγκρούσεις σε ποσοστο πανω απο 90%. Και δε νομιζω οτι ο Μιχαλης ειναι ακομα ετοιμος να το διαχειριστεί αυτό.Καλά είχα πει εγώ ότι θα έχει συμπαράσταση τώρα ο φλαφυ. Βρε Μιχάλη, άκου τι σκέφθηκα. Να πάρεις ένα ακόμη άγριο θηλυκό και να τα κάνεις ζευγάρι. Θα τα έχεις σε ένα μεγάλο κλουβί και δεν θα ασχολείσαι καθόλου μαζί τους. Θα βάζεις τροφή, νερό, θα τα καθαρίζεις και θα τα παρακολουθείς. Έτσι θα είναι όλοι και όλα καλά. Είναι καλύτερο αυτό για τον φλαφυ και νομίζω το έχεις διαπιστώσει και μόνος σου.
Μόλις το είπα στην μητέρα μου.. Λέει πως δεν θέλει να το ακούσει και ότι θα κάνουμε το σπίτι ζωολογικό κήπο.. Μου άρεσε αυτή η προοπτική αλλά δεν...Καλά είχα πει εγώ ότι θα έχει συμπαράσταση τώρα ο φλαφυ. Βρε Μιχάλη, άκου τι σκέφθηκα. Να πάρεις ένα ακόμη άγριο θηλυκό και να τα κάνεις ζευγάρι. Θα τα έχεις σε ένα μεγάλο κλουβί και δεν θα ασχολείσαι καθόλου μαζί τους. Θα βάζεις τροφή, νερό, θα τα καθαρίζεις και θα τα παρακολουθείς. Έτσι θα είναι όλοι και όλα καλά. Είναι καλύτερο αυτό για τον φλαφυ και νομίζω το έχεις διαπιστώσει και μόνος σου.
Ωραία τι μου προτείνετε να κάνω; να τον δώσω;Βρε Μιχάλη προσπαθείς τόσο πολύ και μετά δίνεις μια κλωτσιά και τα ρημαζεις όλα, τον κόπο σου, τον κόπο του Φλαφυ, τις συμβουλές μας, όλα. Δεν θα έπρεπε να βρίζεις την ατυχία σου αλλά την απροσεξία σου. Ειλικρινά σταματάω να διαβάζω αυτό το θεμα. Και όχι επειδή δεν ενδιαφέρομαι για την τύχη του Φλαφυ από εδώ και στο εξής, αλλά γιατί πονάει η ψυχή μου να διαβάζω τι περνάει. Τι να πω! Καλή τύχη και στους δύο σας.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας