Κίνητρο για να ξεκινήσουν νέες γεύσεις, αποτελούν τα λεπτόφυλλα χορταρικά και αρωματικά βότανα. Ξεκίνησε με άνηθο ή χλωρή ρίγανη και θα διαπιστώσεις πως θα κάνει αρχή.
Το βραδυνό σκέπασμα δεν πρέπει να είναι από βαρύ αδιαπέραστο από τον αέρα ύφασμα. Βρες κάτι με ελαφριά ύφανση, να παίρνει αέρα το πουλί, κατά προτίμηση σκούρου χρώματος.
Γι' αυτό κάνει πτερόρροια, γιατί μένει μέχρι αργά με αναμμένα φώτα. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Προσπάθησε να βρεις άλλη θέση, έστω σκοτεινή γωνία για τις ώρες από το σούρουπο μέχρι το ξημέρωμα.