Γενικά Τι βάζετε στα πουλάκια σας για χώνεψη;

Βρε παιδια.. Εγω στο πατο του κλουβιου βαζω απο την αμμο που δινουν για γατες και απο πανω ριχνω λιγο απο αυτη την ασπρη που εχει τριμενα οστρακα για ασβεστιο
καλα κανω;

Δεν ξερω αν κανεις καλα εγω παντως θα αγοραζα αμμο για πουλια. Ποιος ο λογος που παιρνεις για γατες; Αυτη εχει και αρωμα νομιζω. Ειναι φτιαγμενη για γατες οχι για πουλια. Δεν την πιανει στο στομα του; 😕

Αν πέρνεις άμμο για γάτες χωρίς αρώματα κτλ δεν έχεις πρόβλημα. Αλλά καλό θα ήταν να πάρεις άμμο για πουλιά.
Φιλικά

-Με πρόλαβε ο Ανέστης

βρε παιδια.. Το κλουβι ειναι μεγαλο...η συσκευασια με τη λευκη σκονη για πουλια μικρη
με 2 αλλαγες τελειωνει. Στο πετ μου ειπαν να παιρνω τη συσκευασια για γατες που ειναι κατι σαν πετραδακια.. Δε μυριζει... Και απο πανω ριχνω λιγο απο την αμμο για πουλια

Η γάτα δεν τρώει το υλικό καθαριότητος.
Αυτοί που το έφτιαξαν το ξέρουν και ενδιαφέρονται μόνον
για την απορώφηση της κακοσμίας.Αυτό δεν συμβαίνει με τα ΄
πουλιά. Δεν ξέρει κανείς τί θα προκείψει σε βάθος χρόνου.
Εξ ' άλλου το 20άκιλο έχει 14 ευρώ(αντικοκιδιακό της ΒΕΡΣΕ-ΛΑΓΚΑ)
kiklos.info/shop6/
ΚΑΘΑΡΙΌΤΗΤΑ

οταν πηγα στο Pets shop και ρωτησα τι να βαζω στον πατο γιατι ηθελα να αποφυγω την εφημεριδα μου ειπε οτι ειναι πολυ καλη η αμμος γιατι ειναι και για χωνεψη! Και οντως εχει κατι δαν σπορακια, αλλα αφου λετε grid θα παω να το παρω...

Εγώ το χτυπάω στην πλάτη να ρευτεί:D
Πέρα της πλάκας, το μόνο που βάζω είναι σουπιοκόκαλο(όχι για χώνεψη) αλλά δυστυχώς δεν το χρησιμοποιει.

δεν το πειραζει για πολυ απλα δεν χρειαζεται διοτι εκεινο ξερει ποτε του λειπει ασβεστιο και θα το φαει
το οτι πρεπει να ειναι μονιμα μεσα στο κλουβι δεν το συζηταμε
κατα το ταισμα των νεοσων θα δεις τη μανα να τρωει αυγο σπορους και σουπιοκοκαλο και με το μιγμα αυτο να ταιζει τα μικρα της
οποτε εκεινα ξερουν ποτε πρεπει να φανε αρκει να ειναι διαθεσιμα ανα πασα στιγμη οπως επισης δεν πρεπει να λειπει ολο το χρονο απο το κλουβι και η αμμος με τα σπασμενα οστρακα

Back