χαχα δίαιτα με προσοχή..Εντάξει, ελαφρά υπέρβαρη είναι, ο πίνακας δίνει τα όρια του φυσιολογικού 31-34 γρ. Δεν υπερβαίνει καν κατά 10%.
Μη την "ξελιγώσεις" :D
Σε ευχαριστώ πολύ! Να είσαι καλά!Πανέμορφα... Να τα χαίρεσαι!
χαχα δίαιτα με προσοχή..Εντάξει, ελαφρά υπέρβαρη είναι, ο πίνακας δίνει τα όρια του φυσιολογικού 31-34 γρ. Δεν υπερβαίνει καν κατά 10%.
Μη την "ξελιγώσεις" :D
Σε ευχαριστώ πολύ! Να είσαι καλά!Πανέμορφα... Να τα χαίρεσαι!
Δεν τους βάζω να τρώνε στο κλουβί... Μόνο όταν τα βγάζω έξω... Οπότε θα τα βγάζω ξεχωριστά για ένα διάστημα...Εύα, πως όμως μπορείς να κάνεις δίαιτα στη Ελίνα εφόσον είναι στο ίδιο κλουβί με το ταίρι της; Δεν θα χαμηλώσει κι εκείνου το βάρος;
Το σκέφτηκα και εγώ αυτό. Γι'αυτό θα παρακαλούσα όποιον έχει blue pacific parrotlet ας το ζυγίσει το πουλάκι και να μας γράψει εδώ πέρα για να δούμε αν Τελικά είναι στα φυσιολογικά επίπεδα... Παιδιά ποιος εχει παρροτλετ μπλε;Και κάτι ακόμα... Πώς εξασφαλίζουμε το γεγονός ότι η Ελίνα δεν είναι απλώς ένα πιο μεγαλόσωμο πτηνό της ράτσας της; Δηλαδή μήπως και το μήκος της είναι κατά κάτι μεγαλύτερο από το προβλεπόμενο για το είδος της κι έτσι το βάρος της είναι τελικά φυσιολογικό; Δεν λέω ότι περί αυτού πρόκειται, αλλά στη θέση της Εύας πριν προβώ σε δίαιτα θα προσπαθούσα να ελέγξω και αυτήν την παράμετρο, αν γίνεται φυσικά.
Εύα νομίζω ότι θα πρέπει να μετρήσεις και το μήκος του, αφού γκουγκλάρεις και εντοπίσεις τη συγκεκριμένη διάσταση στα θηλυκά της ράτσας του (δλδ, από που έως που μετρούν το μήκος) και να το συγκρίνεις με της δικιάς σου, και να μας πεις και εμάς αν είναι πιο μεγάλο το μήκος της.Το σκέφτηκα και εγώ αυτό. Γι'αυτό θα παρακαλούσα όποιον έχει blue pacific parrotlet ας το ζυγίσει το πουλάκι και να μας γράψει εδώ πέρα για να δούμε αν Τελικά είναι στα φυσιολογικά επίπεδα... Παιδιά ποιος εχει παρροτλετ μπλε;
Θα προσπαθήσω Γιάννη αλλά δεν ξέρω αν μπορέσω, σιγά μην κάτσει ήσυχη για να τη μετρήσω...Εύα νομίζω ότι θα πρέπει να μετρήσεις και το μήκος του, αφού γκουγκλάρεις και εντοπίσεις τη συγκεκριμένη διάσταση στα θηλυκά της ράτσας του (δλδ, από που έως που μετρούν το μήκος) και να το συγκρίνεις με της δικιάς σου, και να μας πεις και εμάς αν είναι πιο μεγάλο το μήκος της.
...η πρώτη φράση που μου ήρθε στο νου είναι.σκέψου στην ήμερη* φύσηλέει για τα μπλε παρροτλετ πως μπορούν να ζυγίζουν και ως 44γραμμάρια, αλλά στην άγρια* φύση...
Συμφωνώ με αυτή την άποψη Γιάννη, γι΄αυτό και απάντησα.... Και κάτι ακόμα... Πώς εξασφαλίζουμε το γεγονός ότι η Ελίνα δεν είναι απλώς ένα πιο μεγαλόσωμο πτηνό της ράτσας της; Δηλαδή μήπως και το μήκος της είναι κατά κάτι μεγαλύτερο από το προβλεπόμενο για το είδος της κι έτσι το βάρος της είναι τελικά φυσιολογικό; Δεν λέω ότι περί αυτού πρόκειται, αλλά στη θέση της Εύας πριν προβώ σε δίαιτα θα προσπαθούσα να ελέγξω και αυτήν την παράμετρο, αν γίνεται φυσικά.
Τα 38 γρμ θεωρώ πως είναι αρκετά, δεν ξέρω τη διάπλαση της αλλά πρόσεξε την Εύα μου, σίγουρα δεν θα πρέπει να τρώει παχυντικές τροφές ώστε να μην πάρει κι άλλο βάρος.
Να την ξαναζυγίσεις σε καμιά 20αριά μέρες ώστε να είσαι σίγουρη για το αποτέλεσμα
χαχα δίαιτα με προσοχή..
Το μέγεθος τους κυμαίνεται από 10-15 εκατοστά, οπότε η Ελίνα σου είναι μια χαρά.Καλησπέρα παιδιά... Καλό απόγευμα!
Σήμερα το πρωί κατάφερα να μετρήσω την Ελίνα... Είναι 13 εκατοστά ακριβώς! Καμιά γνώμη γι'αυτό?ευχαριστώ!
! Σίσσυ μου είχαν λείψει οι φωτογραφίες από το ζύγισμα τους! Μια χαρά τα βλέπω! :):DΣήμερα τους ζύγισα. Λοιπόν έχουμε και λέμε
Ο Πέπερ 32γρμ
View attachment 62939
η Λήδα 34 γρμ
View attachment 62940
Τρία χρόνια πριν 2 γρμ λιγότερο η δεσποινίς
Καλό Σαββατοκύριακο Εύα!Καλημέρα παιδιά... Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε...
Αγόρασα εχθές καινούργια ζυγαριά και τα ζύγισα σήμερα προτού φάνε.
Και τα δύο ζύγιζαν πριν 7 μήνες 46 γραμμάρια και τώρα ο Ντανιέλ ζυγίζει 35 γραμμάρια και η Ελίνα 36...
464 καλέ. Μην μας τρομάζεις ότι έγινε γαλοπούλα. Άκου 4,5 κιλά!Κοντεύει τα 4640 γρ ο κύριος Μπάρνυ!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας