Ασθένειες Τι είναι αυτό πάνω από το μάτι του καναρινιού μου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Elli
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πρέπει να μάθεις να μην τα φοβάσαι. Δεν είναι εύθραυστα, απλά θέλουν κάποια προσοχή. Επισήμανα για να την φωτό ώστε να γίνει κατανοητό πως δεν είμαι 100% σίγουρος. Καλή συνέχεια.
 
@gianniskilkis τα προσεχω πιο πολυ και απο τα ματια μου! Δεν τα φοβαμαι απλως φρικαρω στην ιδεα οτι αντι για καλο θα τους κανω κακο! Σε ευχαριστω πολυ και καλη συνεχεια και σε σενα! 😊
 
Αν δείχνει ευδιαθετο στη θεση σου θα το παρατηρουσα για καμια εβδομαδα ή θα δοκιμαζα καποιον γιατρο με χαμηλοτερο τιμολογιο.
Συμφωνώ με τον Γιάννη gianniskilkis και κατά την άποψή μου πρέπει να πάει το συντομότερο σε γιατρό.
Εάν υπάρχει η δυνατότης να είναι ο Ακρίβος ακόμα καλύτερα αφού βρίσκονται στην ίδια περιοχή.
 
Μη τρομάζεις Έλλη έχοντας ζώα-πουλιά θα πρέπει να ξεπερνάμε τις δικές μας αδυναμίες και να γινόμαστε δυνατοί γι΄αυτά. Απλά βλέποντας κάτι τέτοιο δεν είμαι της άποψης. Περιμένω! Όσο νωρίτερα τόσο καλύτερα 🙂 και πάλι γρήγορα περαστικά!
 
@PanagiotisAgrinio Ναι βεβαια θα το δει γιατρος 😊 Σε ευχαριστω πολυ
[automerge]1594107123[/automerge]
@ΜΑΚΡΥΝΕΙΑ Καλημερα και σε σενα 😊 Μια χαρα ειναι κινητικοτατο σαν να μην συμβαινει τιποτα! Κοιμηθηκε σαν πουλακι το βραδυ θα το παω στον γιατρο και θα σας ενημερωσω 😁
 
Παιδια μετα λυπης μου το καναρινακι μου εφυγε απο κοντα μου πριν λιγο στα χερια μου 😢 σας ευχαριστω πολυ ολους για το ενδιαφερον σας και τις ευχες σας να γινει καλα! Ευχομαι να μην μου ξανασυμβει κατι παρομοιο! Και παλι σας ευχαριστω πολυ!
 
Ηταν μια χαρα οπως σας ελεγα κινητικοτατο κτλ μην επαναλαμβανομαι! Και καθως του εβαζα λιγη αυγοτροφη οπως πηγα να βγαλω το χερι μου ηρθε καθησε στην παλαμη μου (πρωτη φορα γιατι δεν καθοταν καθολου) κουρνιασε και του λεω:τι ειναι αγαπη μου;το εβγαλα εξω κουρνιασμενο και αυτο ηταν εφυγε δυστυχως!
 
Back
Top