Ασθένειες Τι είναι αυτό πάνω από το μάτι του καναρινιού μου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Elli
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πιθανώς τριχομονάδα.
Γιάννη, χωρίς να έχω πρόθεση να σε αμφισβητήσω έλκη / ογκίδια θυμάμαι ότι κάνει και η υγρή ευλογιά σε διάφορα σημεία του σώματος και πίσω από το μάτι και στο στόμα και κατά μήκος του γαστρεντερικού σωλήνα, και μάλιστα πριν από λίγα χρόνια ένα μέλος μας η Αριάδνη @Ariadnh , είχε πολλούς θανάτους από τη συγκεκριμένη ασθένεια.
@Elli , πραγματικά λυπάμαι πολύ για την απώλειά σου, τουλάχιστον το πουλάκι δεν φάνηκε να ταλαιπωρήθηκε, αλλά αυτό που πρέπει να γίνει τώρα είναι να εντοπιστεί από τι έπασχε για να αντιμετωπιστεί πιθανή λοιμώδη νόσος και στα άλλα καναρίνια
 
Καλημέρα.. Θα μπορούσε ναι να είναι ευλογία αλλα δεν θα πέθαινε σε τόσο μικρό διάστημα.. Εύχομαι μόνο να μην είναι ευλογία γιατί εγώ τότε βρήκα λύση μόνο για δερματική ευλογία.

Λυπάμαι για την απώλεια σου. Έχεις κι αλλα καναρίνια; Ηταν στον ίδιο χώρο με αυτό;
 
@gianniskilkis Καλημερα! Το καναρινακι δεν υπαρχει πλεον για να μπει στο ψυγειο! Δεν με νοιαζουν τα χρηματα και 500 ευρω και παραπανω οσο ειναι θα τα εδινα αλλα δυστυχως δεν το ειχα εγω δεν το ανοιξα εγω το καναρινακι! Δεν ειχε πυον ηταν πως ειναι τα καρκινακια ετσι ηταν! Μακαρι να μπορουσα εγω η ιδια να ειχα τις γνωσεις να το κανω καλα! Αλλα δυστυχως αργησα να το δω παρα πολυ για να το προλαβω! Σε ευχαριστω πολυ και δεν ειναι θεμα να με πεισεις επρεπε να το ειχα δει να προλαβω να το γιατρεψω πριν να εχει την καταληξη αυτη! Να σαι καλα και ευχομαι να μην εχω το ιδιο σκηνικο παλι με αλλο καναρινακι!
[automerge]1594194402[/automerge]
@Sissy Καλημερα! Και εγω δε εχω λογια ηταν τοσο σοκαριστικο και απροσμενο... Δεν ειχε το δικο μου πυον ειχε ογκιδια σκληρα! Δυστυχως δεν μπορεσα να κανω τιποτα για να το σωσω, σε ευχαριστω πολυ για τα μηνυματα σου να σαι καλα! 😊
[automerge]1594195118[/automerge]
@ianos @ianos Καλημερα! Δεν ταλαιπωρηθηκε καθολου! Στομα οισοφαγο εντερα ολα ηταν καθαρα απο εξω ηταν ολα αυτα τα ογκιδια σε διαφορα σημεια και πολλα! Ευχομαι να μην αντιμετωπισω και αλλο κρουσμα παρομοιο γιατι ειναι πολυ πολυ στεναχωρο και ταλαιπωρια για το καναρινακι που με νοιαζει πιο πολυ! Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!
 
Τελευταία επεξεργασία:
@Ariadnh Καλημερα! Και εγω ευχομαι να μην ηταν ευλογια αλλα αυτα ηταν σαν ογκιδια σκληρα δεν ειχε πυον! Εχω κι αλλα καναρινακια! Τα εχω σε 3οροφα κλουβια δηλαδη ειναι ζευγαρωστρες και εχω και τα 2 χωρισματα και ειναι ενα καναρινι αριστερα και ενα δεξια ετσι τα εχω! Εχω δηλαδη 4 τριοροφα τα οποια ειναι αρκετα μακρια το ενα με το αλλο!φυσικα με το που το ειδα το χωρισα σε μονο κλουβι! Ελπιζω να μην ειναι ευλογια! Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!
 
Back
Top