Γενικά Τι καναρινι να διαλεξω;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης angel16
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
ακομα δεν ξερω αν θα μπω στα εξοδα να αγορασω τετοιου ειδους πουλι γιατι ποτε μου δεν ειχα καναρινι δεν θελουν περισσοτερα πραγματα αυτα απο τα κανονικα πχ ειδικη τροφη; Μπορει να αγορασω και ενα απλο αρσενικο καναρινακι!
 
μεγαλο και σοβαρο πετ σοπ ειναι το quiko λογικα δεν θα λεει ψεματα αλλα πρεπει να βγαλει και ο εκτροφεας και το πετ σοπ αρα ειναι λογικα τα 90 ευρο...

Σε καμια περίπτωση.

Μην ψαρώνετε με αυτές τις τιμές.

Timbrado να ακούει παπαγάλους δεν είναι Timbrado.
 
ετσι ακριβως οπως τα λες Βασιλη ειναι, αλλα και απλο να παρεις μια χαρα ειναι... Ειναι και ποιο φθηνο
 
ειμαι μπερδεμενη δεν ξερω τι θα κανω τι θα ηταν καλλιτερο για μια αρχη; θελω απλα ενα καναρινακι που να τραγουδαει δεν σκεφτομαι να το παω σε διαγωνισμους απο την αλλη θα μου αρεσε να εχει ιδιαιτερη φωνη..
 
abaton γιατι απο ενα πουλι του 2011 μακρυα και αγαπημενοι;
 
ετσι και αλλιως δεν ειναι για εμενα αλλως θα το παρει ειναι κρατημενο
 
παρε ενα απλο κιτρινο και φθηνο να το ευχαριστηθεις, μην το πληρωσεις για τιμπραντο και δεν λεει σωστα το ρεπερτοροιο και τις νοτες που πρεπει, εκτος κι αν το παρεις απο εκτροφεα, η εισαι σιγουρος οτι ηταν μεσα μονο με τιμπραντο
 
ευχαριστω για την βοηθεια θα παρω ενα απλο με σκουφακι και μελλοντικα θα βρω καποιον εκτροφεα για να ειμαι σιγουρη!
 
επισης να ρωτησω κατι αλλο ασχετο αμα το εχω στο μπαλκονι και το βραδυ το σκεπαζω ειναι καλλιτερα απο μεσα δεν θελω να το εχω κοντα στους παπαγαλους!
 
abaton γιατι απο ενα πουλι του 2011 μακρυα και αγαπημενοι;

Νικόλα...

Δεν ξέρω κατα πόσο γνωρίζεις πως λειτουργεί η αγορα.

Οταν ένα πουλί καταλήξει σε petshop κατα 90% είναι προβληματικό, απο θέμα φωνής, υγείας, συμπεριφορας στην αναπαραγωγή... Κλπ... Κλπ.

Τα πουλάνε οι ίδιοι οι εκτροφείς στα pet ...όσο-όσο, αρκεί να φύγει από πάνω τους.

Τα καλά τα κρατάνε ή τα διαθέτουν σε δικούς τους (πελάτες).

Οσο έχει να κάνει με την ηλικία του πουλιού πάντα προτιμάμε να αγοράζουμε νέα πουλιά σε ηλικία για πολλούς και διάφορους λόγους. Ενας απολύ απλός λόγος έιναι ότι δεν υπάρχει δόλος (κατα πάσα πιθανότητα) από τον εκτροφέα γιατί δεν γνωρίζει κι αυτός τα υπέρ ή τα κατά του πουλιού.

Είναι πολύ μεγάλη συζήτηση αυτή που βγαίνουμε εκτός θέματος.
 
ναι ρωταω γιατι μεσω φιλου πηρα απο εκτροφεα μαλινουα και μεσα σε αυτα που πηρα ηταν και ενα του 11... αυτος μου ειπε οτι το πουλι ηταν πολυ καλο. Για αυτο ρωταω...
 
Ειλικρινά δε θα με πείραζε μια νομοθεσία που θα απαγόρευε σε pet shop να πουλάνε ζώα. Μόνο εκτροφείς και εξειδικευμένα καταστήματα με τις κατάλληλες συνθήκες. Και για να μη βγω εκτός θέματος, ... εγώ προτείνω να πάρεις ελληνικό καναρίνι.
 
Μακαρι να τα εχει σε καλη κατασταση αλλιως δεν αγοραζω!
 
Μπράβο! Έκανες το καλύτερο! Και εσύ θα είσαι σίγουρος ότι το πουλάκι σου θα είναι υγιές και μικρό σε ηλικία και δεν προώθησες το εμπόριο ζώων στα πετ σοπ που είναι άθλιο! Αλλά ας μη βγούμε εκτός θέματος... Περιμένουμε να μας το παρουσιάσεις εδώ: Παρουσιάσεις Πουλιών
Με το καλό!
 
Back
Top