Διατροφή Τι να δινω σαν εδεσμα στο Κοκατιλ εκτος απο τροφη εμποριου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης BILLIOS
  • Ημερομηνία Ημερομηνία

BILLIOS

PB New Member
Εγγραφή
12 Μαρ 2009
Μηνύματα
3
Πόλη
Αθήνα
επιτελους αποκτησα τα πρωτα μου πουλια ενα πολυ ομορφο ζευγαρι cockatiel παρακαλω πείτε μου τι αλλο μπορω να τους δινω σαν εδεσμα εκτος απο την τροφη εμποριου. Ευχαριστω.
 
Καλως ορισες στην παρεα μας και να χαιρεσαι τα κοκατιλ σου.Λοιπον εκτος απο τα σπορακια που τρωνε(συσκευασμενη τροφη για κοκατιλ να παιρνεις και οχι χυμα) η διατροφη τους καλο ειναι να ειναι πλουσια σε βιταμινες με φρουτα και λαχανικα σε καθημερινη βαση. Διαβασε λιγο αυτο. https://community.petbirds.gr/threads/Τι-διατροφή-ακολουθούν-οι-παπαγάλοι-μας.4000/ Στην αρχη μπορει να μη σου τρωνε αλλα εσυ πρεπει να επιμενεις καθε μερα να τους βαζεις φρουτα και λαχανικα και ας τα πετας στην αρχη. Για τα απαγορευμενα τροφιμα ξερεις; Διαβασε και αυτο. https://community.petbirds.gr/threads/Ποια-φρούτα-ή-λαχανικά-δεν-κάνει-να-ταΐζουμε-στα-καναρίνια.4423/
Επισης διαβασε και αυτο που εκανα στα Lovebirds μου να τρωνε φρουτα και λαχανικα, επειδη δεν ηταν συνηθισμενα. https://community.petbirds.gr/threads/Τα-lovebirds-μου-τρώνε-επιτέλους-φρούτα.9757/ Και μην ξεχασεις να τους βαλεις σουπιοκοκαλο, κανει καλο στα οστα τους. Καλη συνεχεια!
 
Back
Top