Είναι του ΚΟΡΡΕ το γαλάκτωμα με σιτρονέλλα και μύρτιλο, έχω προσέξει ότι όπου το βάζουμε (σε γωνίες ή ψεκάζοντας λίγο στις σίτες) δεν πλησιάζει τίποτα. Το γαλάκτωμα βέβαια είναι για ανθρώπινη χρήση αλλά πέρσι το καλοκαίρι, πάνω στην απελπισία μας με τα ζωήφια, το δοκιμάσαμε και βρήκαμε την ησυχία μας. Για τα μυρμήγκια η μυρωδιά της χλωρίνης είναι που κάνει όλη την δουλειά.Χα χα περιμένεις να χειμωνιάσει :) πες μάρκα Αχιλλέα δεν υπάρχει πρόβλημα. Δεν ξέρω αν η σιτρονέλλα που βάζουμε στους τοίχους για τις σκνίπες κάνει δουλειά στα μυρμήγκια.
Τα κλουβιά έχουν πόδια που ακουμπάνε στο πάτωμα..τα κλουβια τα εχεις κατω η στον τοιχο>?
μπορείς να βάλεις τα πόδια μέσα σε δοχεία με νερό σαν προσωρινή λύση. Τα μυρμήγκια (μάλλον) δεν θα περάσουν το νερό.Τα κλουβιά έχουν πόδια που ακουμπάνε στο πάτωμα..
Ναι, γενικά τα έρποντα έντομα δεν αγαπούν την σκόνη, για πιο φθηνά θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις στάχτη ή και αλεύρι ακόμα. Δεν είμαι σίγουρη ότι τα έδιωξε η φαρμακευτική ουσία, ούτε για το αντίθετο βέβαια.
Για παράδειγμα το chevitren δεν κάνει ΤΙΠΟΤΑ στα δικά μου, ενώ έχει αποτέλεσμα σε άλλους. Το ξύδι λειτουργεί αλλά για πολύ λίγο χρόνο.
Τελευταία κατάφερα να ελέγξω μια επιδρομή στα gouldians χρησιμοποιόντας PINEX σκόνη στο μονοπάτι τους! Εξαφανίστηκαν όλα!
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας