Αναπαραγωγή Τι να κάνω όταν βγουν τα μικρά;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης esam
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Πολύ ενθαρρυντικά τα νέα σας. Βέβαια αυτό με την παντόφλα, ας πούμε δεν μου κάθεται καθόλου καλά, αλλά αν είναι για καλό σκοπό , ας πάει και το παλιάμπελο😛
Άκου τώρα τι προτείνω να κάνουμε...
Πες στη γυναίκα σου να μπαίνει εδώ στο θέμα και να συζητάμε. Θα μάθει πολλά και θα έχει ένα back - up που θα είναι υποστηρικτικό και τονωτικό θα έλεγα. Θα λέει εκείνη και τα παιδιά ό,τι σκέφτονται και θα τους προτείνουμε αν χρειάζεται εναλλακτικές λύσεις.
Θα θέλαμε να δούμε το κλουβί που πήρατε σε φωτό. Φυσικά μην διανοηθείτε επί του παρόντος να αλλάξετε τα πουλιά κλουβί ή χώρο, γιατί το πράγμα μπορεί και να στραβώσει με την κανάρα.
Αυτό με τα αυγά από τη λαϊκή με αγχώνει στο βαθμό του ότι τα αυγά... Είναι από τη λαϊκή, ξέρεις τώρα σαλμονέλες κι ιστορίες για αγρίους. Θα σου επιστήσω λοιπόν την προσοχή να τα βράζετε (να τα έχετε υπό βρασμό δλδ) για τουλάχιστον 12 λεπτά.
Επίσης καναρίνι στο μπαλκόνι είναι μια χαρά, αρκεί να μην μπαίνει - βγαίνει στο σπίτι και οπωσδήποτε αρκεί να είναι προφυλαγμένο από τον άμεσο ήλιο, τη βροχή και φυσικά τα ιπτάμενα αρπακτικά και τα κουνούπια. Πριν λοιπόν κάνετε ο,τιδήποτε να συζητήσουμε σε άλλο θέμα σχετικά. Προς το παρόν για τα κουνούπια ένα τούλι γύρω από το κλουβί θα σας ανακουφίσει και από πεσμένα σπόρια στο πάτωμα.
 
Αυτό με τα κουνούπια με προβληματιζει. Κάτω από το μπαλκόνι έχουμε μεγάλη πρασιά του δήμου. Από τώρα κάθε βράδυ ανοίγουν το νερό και ποτίζουν τα δέντρα. Έχουν αυτόματο πότισμα. Και τώρα που το λέτε έχω παρατηρήσει κουνούπια. Όμως τα πουλάκια θα βγουν στο μπαλκόνι όταν μεγαλώσουν. Και βεβαια μόνο για την ημέρα γιατί το βράδυ θα τα βάζουμε μέσα. Τώρα που είναι μωρά έχουν πρόβλημα αν ανοίξουν τα παιδια την μπαλκονοπορτα και μπει κουνούπι και τα τσιμπήσει; Εχουν φτερά πάντως δεν είναι με τρίχες οπως στην αρχη. Ωχ και τώρα η καναρα δεν κάθεται πολύ από πάνω τους. Θα πάω το μεσημέρι όταν φύγω για δουλειά να αγοράσω τούλι! Που θα το βρω αυτό όμως το πουλάνε τα πετσοπ η θα βρω στο σουπερμάρκετ. Δεν το είχα σκεφτεί.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Μπορεις να παρεις ειτε απο Αιόλου, στα καταστήματα με τα υφάσματα ειτε και απο καταστημα της περιοχής σου που αναλαμβάνει βαφτίσεις. Ειναι πάμφθηνο.
ευχαριστώ.
 
  • Like
Αντιδράσεις: ianos
Back
Top