Τι είναι η τσόχα. Δεν ξέρω, ότι μου έδωσαν στο πετ-σοπ. Είναι μια εξωτερική φωλιά που κρεμιέται πάνω στο κλουβί και είναι ανοιχτή εκεί που είναι το παράθυρο του κλουβιού για να μπαίνει μέσα η καναρα. Πλαστική είναι και όταν την έστρωνε είχε κόψει και είχε βάλει μαζί με το νήμα και κομματάκια από το χαρτί που βάζω κάτω στον πάτο. Δεν είχα βάλει τίποτε εγώ. Το αρσενικό μου το είχε δώσει ένας φίλος δεν έχω ιδέα από αυτά. Τώρα διαβάζω εδώ στο σαιτ όποτε έχω χρόνο γιατί δουλεύουμε. Συγνώμη αν είμαι κουραστικός αλλά δεν είχαμε άλλο πουλάκι ποτέ. Αυτό ήταν το πρώτο. Πάντως τα μωρά τα έλεγξα για τίποτε ατέλειες (πόδια, φτερούγες, ράμφος όλα εντάξει μου φαίνονται) και μαύρες τελείες που είδα εδώ στο σαιτ ότι είναι επικίνδυνες, δεν έχουν. Το δεύτερο αυτό της Δευτέρας δεν βλέπω πολύ να κουνιέται άλλα το ταΐζει. Έχουν στο λαιμό φαΐ συνέχεια. Μου είπε ο πετ-σοπ αν πάνε 10 μερών να τα πάω να τα δει. Δεν έχω πειράξει το κλουβί καθόλου. Την φωλιά την έβγαλα και είδα τα μικρά με το μάτι δεν τα ακούμπησα. Την ξαναεβαλα και μπήκε αυτή μέσα αμέσως. Φυσιολογικά όλα φαίνονται. Δεν θα ρίξω σκόνη αφού όλα είναι εντάξει. Α ξέχασα να πω ότι το κλουβί είναι μέσα στο διαμέρισμα δεν το έχω στο μπαλκόνι και το βράδυ μετά τις 10, βάζουμε μια λάμπα που έχει η μικρή να διαβάζει, να φέγγει προς την φωλιά για να ταΐζει η καναρα τα μωρά το βράδυ.