Μετά την εκκόλαψη εννοείς; Έχω την εντύπωση πως η υγρασία βοηθάει στην ωοτοκία. Επιφυλάσσομαι, νομίζω πάντως πως η υγρασία βοηθάει γενικά στην γέννα, γιατί είναι χαλαρωτική των μυών.την υγρασια δεν τη θελουμε οταν σκανε τα αυγα;
Αυτό ισχύει για όλα τα πτηνά πιστεύω. Γι αυτό σε ρώτησα!Τα gouldian θελουν ολο τον χρονο ασβεστιο.
Εκανα διατροφικη προετοιμασια Αλικη μου.
Βάλε μια βρεγμένη πετσέτα πάνω απ το κλουβί.Για υγρασια που λετε, να της βαλω νερο να κανει μπανιο;Ή λεω βλακεια;
Μην το κάνεις! Θέλει εμπειρία και είναι μεγάλο το ρίσκο!Υπαρχει κι ενας αλλος τροπος να σπρωξω εγω το αυγο. Αλλα αυτο δεν το κανω με τιποτα.
Αυτο για τη χαλαρωση δεν το ηξερα. Γνωριζω ομως οτι η υγρασια ειναι απαραιτητη κατα την εκκολαψη για να μαλακωσει το τσοφλι σε περιπτωση που ειναι σκληρο, δηλαδη βοηθιεται ο νεοσσος να τ σπασει το αυγο πιο ευκολα.Μετά την εκκόλαψη εννοείς; Έχω την εντύπωση πως η υγρασία βοηθάει στην ωοτοκία. Επιφυλάσσομαι, νομίζω πάντως πως η υγρασία βοηθάει γενικά στην γέννα, γιατί είναι χαλαρωτική των μυών.
Ακομα!Ακομα να το βγαλει;
Τρωει.. Να κανω νερο με μελι και να της δωσω. Καθε φορς που την πιανω με δαγκωνει δεκα φορες..Δώσε της ζαχαρόνερο, γιατί χάνει τις δυνάμεις της και άλλο ασβέστιο.
Δεν ξέρω για το μέλι, είναι δύσκολο προϊόν, γλυκόζη ξέρω ή έστω ζάχαρη. Δεν έχεις ζάχαρη; Μόνο μέλι;
Είναι κρίσιμες οι ώρες και τα λεπτά, ιδίως που πήρε θέση ύπνου. Επείγον το ζαχαρόνερο. Δεν έχει δυνάμεις.Ποσες μερες μπορει να μεινει με το αυγο μεσα της;
Ολα τα πουλια πηραν θεση υπνου. Σκοτεινιασε εξω. Λογικο το βρισκω. Νομιζω δηλαδη. Να αναψω λαμπα στο σαλονι;Είναι κρίσιμες οι ώρες και τα λεπτά, ιδίως που πήρε θέση ύπνου. Επείγον το ζαχαρόνερο. Δεν έχει δυνάμεις.
Όχι γιατί να ανάψεις; Πρέπει να έχει τουλάχιστον 30 βαθμούς θερμοκρασία το μέρος που είναι το πουλάκι αυτό.Να αναψω λαμπα στο σαλονι;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας