Γενικά Τι πρέπει να προσέξω αν πάρω παρέα του καναρινιού μου;

Κατάσταση
Κλειστό.
χρωματος δεν ειναι σιγουρα.. μηπως ειναι φωνης;
Σάββα φωτογραφία είδα και αναφορές σε εξωτερικά χαρακτηριστικά, για να κρίνω την φωνή απο εδώ που είμαι έτσι, αδύνατον.
Το τιμπράντο που έβαλες φωτογραφία και μοιάζει με το δικό σου όπως λες φοράει δακτυλίδι συλλόγου.
Η ερώτηση είναι εσένα φοράει δακτυλίδι συλλόγου; Τι γράφει επάνω, αν φοράει;
, στη φυση ναι... αυτα μενουν με ανθρωπους... αλλιως θελουν χωρια δωματιο..
Το κατοικίδιο που έχεις είναι ένα πρωτόγονο ζωάκι και αυτό που καταλαβαίνει περισσότερο απο κάθε τι άλλο είναι ο ημερήσιος κύκλος. Όταν αλλάζει αυτό, απορρυθμίζεται οργανικά οριζοντίως και καθέτως.
Το λανθασμένο ωράριο είναι ο πιο συνηθισμένος λόγος που μας χαιρετούν ανεπιστρεπτί.
αβαταρ;... Βαρατε ετσι εδω μεσα.. καποιοι..
Σέβομαι την εμφάνισή μου και δεν έχω βαρέσει καθόλου, αντίθετα μάλιστα.
 
Η ερώτηση είναι εσένα φοράει δακτυλίδι συλλόγου; Τι γράφει επάνω, αν φοράει;
δεν ειχε βραχιολακι.. Το ειχα προσεξει δεν ρωτησα γιατι.. υπεθεσα οτι δεν φορανε ολα και σε αλλα καναρινια του συγγκεκριμενου πετ σοπ δεν φορουσαν βραχιολακια.. Δεν γνωριζα οπως σας ειπα.. Της ζητησα να μου δωσει καποιο πουλακι γιατι δεν ηξερα πως να διαλεξω.. και μου ειπε να παρω αυτο οτι τραγυδαει απο το πρωι μεχρι το βραδυ και οτι θα ευχαριστηθω πολυ.. ενταξη.. σας ευχαριστω ολους παρα πολυ.
 
Τελευταία επεξεργασία:
και διαβασα σε ενααρυρο σας οτι τα πλενουμε και εκανα το λαθος να επιχειρισω να το πλαινω με οδοντοβουρτασα και ταλαιπωρηθκε υπερβολικα και εννοειται δεν μπορεσα να το ξεπλυνω καλα.. Το στεγνωσα με το πιστολακι
Προσπαθώντας να καταλάβω αυτό που γράφεις, είμαι σίγουρος ότι κι εσύ δεν κατάλαβες ακριβώς την ουσία του άρθρου.

Το άρθρο στο οποίο αναφέρεσαι, ΔΕΝ αφορά στους κατόχους των πτηνών συντροφιάς (εκτός ειδικών περιπτώσεων) αλλά στους εκτροφείς των εκθεσιακών καναρινιών εμφάνισης. Εάν αυτό δεν γίνεται κατανοητό με μια γρήγορη ανάγνωση, τότε ίσως πρόκειται για ένα "ελάττωμα" του άρθρου που πρέπει να διευκρινιστεί.

Επομένως, ας γίνει κατανοητό ότι το εν λόγω άρθρο δεν αφορά σε κατόχους κατοικίδιων πτηνών αλλά σε εκτροφείς εκθεσιακών πτηνών που η εμφάνιση του πτερώματος παίζει καθοριστικό ρόλο στην τελική κρίση του πτηνού.

Το άρθρο που αφορά εσένα και τα πουλάκια που φροντίζεις είναι αυτό: https://community.petbirds.gr/threads/Το-μπάνιο-στα-πτηνά.33165/

αβαταρ;... Βαρατε ετσι εδω μεσα.. καποιοι..
Μείνε στην ουσία των μηνυμάτων που αφορούν στις οδηγίες φροντίδας των πουλιών σου. Μη δίνεις σημασία στα υπόλοιπα. Αν δεν καταλαβαίνεις κάτι, να κάνεις ερωτήσεις. Να θυμάσαι πάντα αυτό:
Βοήθεια από εμάς θα έχεις αμέριστη, αλλά σε παρακαλώ πρώτα θα μας ρωτάς και μετά θα πράττεις.
Ακολούθησε αυτόν τον κανόνα. Διαφορετικά, δεν θα επιτρέψω άλλο τη συμμετοχή σου εδώ.
 
To poulaki einai timparto exei goniaka podia, maura matia kai moiazei me auto.. mikrosomo mikrolkefalaki ktl den katalavaino giati tosi kakia.. edo mesa.. kali sunexeia kai an mporeite na diagrapsete to kanali mou sas parakalo giati moni mou den to katafera.. tha itan oreo na vgalete loipon tetoia poulkia .. antio sas..
[automerge]1582921327[/automerge]
kai tis fotografies mou... euxaristo
 
Κατάσταση
Κλειστό.
Back
Top