Διατροφή Τι τροφη δινετε στα parrotlets;

sakisketc

PB New Member
Εγγραφή
26 Ιαν 2014
Μηνύματα
37
θα ηθελα να ρωτησω τους κατοχους παρροτλετ τι τροφη δινετε στα πουλια; Ποια θεωρειτε καλυτερη και αν ειναι καλο να βαζω που και που κανενα stick?
 
Καλημέρα!
Ό,τι σου λέει η Σίσσυ είναι τα πιο σημαντικά για την καλύτερη υγεία και φροντίδα των parrotlets καθότι η "γκουρού" του θέματος :)
Σε γενικές γραμμές η καθημερινή διατροφή τους πρέπει να περιέχει ισορροπημένες ποσότητες καλών σπόρων, χόρτων, λαχανικών και φρούτων. Σουπιοκόκαλο πάντα στο κλουβί και περιστασιακά μια καλή χειροποίητη αυγοτροφή.
Ό,τι χρειάζεσαι να ρωτάς πάντα :)
 
.. Σε γενικές γραμμές η καθημερινή διατροφή τους πρέπει να περιέχει ισορροπημένες ποσότητες καλών σπόρων, χόρτων, λαχανικών και φρούτων. Σουπιοκόκαλο πάντα στο κλουβί και περιστασιακά μια καλή χειροποίητη αυγοτροφή.
Ό,τι χρειάζεσαι να ρωτάς πάντα :)

Συμφωνώ απολύτως με την Μαρία, εγώ δίνω επίσης και μουσκεμένους σπόρους δημητριακών... (κινόα-φαγόπυρο-σιτάρι δίκοκκο-σίκαλη-αμάρανθο-βρώμη )
 
ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας! Οσο για σενα Sissy μου φαινεται οτι θα σε εχω απο κοντα, μιας και φαινεται να εχεις ασχοληθει αρκετα! 😀 😛
 
καλημέρα!
κανει να δωσω λαχανικα κατεψυγμενα που υπαρχουν στο εμποριο αναμεικτα;
 
Αντε και πες λαχανικα κατεψυγμενα παει κι ερχετε. Και παλι πολυ δυσκολα.
Τα πελλετ δεν καταλαβαινω ποιος ο λογος που τα εβαλαν στη διατροφη του. Δεν υπαρχει δικαιολογια πιστευω γι'αυτα.Αποκοπη απο τη φυση ολοκληροτικα;
 
Κι εγώ αν είχα εταιρεία θα προσπαθούσα να δημιουργώ διαρκώς νέα προϊόντα ώστε να έχω "δεμένο" τον καταναλωτή.
Δική μας υποχρέωση είναι η πολύπλευρη ενημέρωση.
Είναι και ακριβά τα πέλετς
 
Back
Top