Μαγειρευεις, οπως εγω χεχεΚαι όταν ένα σκυλί είναι διασταύρωση απο διαφορετικές ράτσες το του δίνεις; Μείγμα απο όλες;
ερωτηση πως η καρυδα σταματα την κοπροφαγια; αφου η κοπροφαγια ειναι κακια συνηθεια η ψιχολογικο,ρωταω γιατι φιλος μου με γιορκι, επειδη το μαλωσε που εκανε την αναγκη του μεσα απο τοτε οταν κανει κατι τα τρωει..
Και εγώ αυτό φοβάμαι... Ενώ με την ξηρά τροφή ξέρεις πόσο θα φάει ημερησίως.. Όταν μαγειρεύεις πόσα να του κάνεις;αλλα ποιος ξερει τι και ποσο να μαγειρεψει στον σκυλο; να βαλω κουοπουλο με ρυζι οκ τι να λεει; Ποσο. Και τι;δεν γινεται ουτε να δινεις οσο. Θες ουτε οτι θες με λιγα λογια το μαγειρευτω θελει γνωσεις..
Αρνητική 100%. Λόγω του κινδύνου μικροβίων.ποια η άποψη σας για την BARF;
Θα το ψάξεις όπως κάνεις και με τα καναρίνια.αλλα ποιος ξερει τι και ποσο να μαγειρεψει στον σκυλο;
Ίσως το ο,τι τα σκυλιά έπαψαν να είναι σκυλιά και έγιναν γονιδιακές διασταυρώσεις, ίσως στο ο,τι έπαψαν να τρώνε (ωμό) κρέας και το γύρισαν σε προϊόντα σόγιας... Δημητριακών, ιχθυο-ζωόπερισσευμάτων και πολλά άλλα.Αχιλλέα μου, ο Άργος ο σκύλος του Οδυσσέα, αν υπολογίσουμε ότι ζούσε πριν φύγει από την Ιθάκη, ότι έλειψε 20 χρόνια (10 ο Τρωικός Πόλεμος και 10 η περιπλάνηση) και ζούσε επίσης, υπέργηρο αλλά ζούσε και κατά την επιστροφή του, αφού ήταν ο μόνος που τον αναγνώρισε, δηλαδή το σκυλί αυτό έζησε γεμάτα 21 χρόνια και... Δηλαδή τα σκυλιά στα ομηρικά χρόνια ζούσαν περί τα 20 έτη, όσα και στα δικά μου παιδικά χρόνια. Τι μεσολάβησε με την "εξέλιξη" και ζουν γύρω στα 10 με 12;
Μιλάς για κάτι σου δν ξέρεις αν ισχύει Και κάνεις μας δεν ξέρει.. Είναι ένα σκυλί στα εκατομμύρια που υπάρχουν όπως και στον άνθρωπο υπάρχουν ρεκόρ ηλικίας τι σημαίνει έτρωγε καλύτερα δεν νομίζω το προσδόκιμο ηλικίας όσο παρεμβαίνουμε στην φύση με χημικά απόβλητα, ψεκασμούς και αλλα πολλά που κάνουμε εμείς.. Το προσδόκιμο ζωής Θ μειώνεται για όλα όντα.. Βέβαια οτι τρώμε είμαστε. Αλλα.. Η άποψη για την αλλαγή του μέσου όρου διάρκειας ζωής φταίνε οι παρεμβάσεις και μονο.. Και απο την άλλη οταν έχεις σκύλο αυτό σημαίνει πρόγραμμα συγκεκριμένα τα πάντα.. Ιεραρχία στην αγέλη, κόψιμο τον κυρίαρχων ενστίκτον από κουτάβι, αλλιώς κλάματα χαραλαμπε. Ακόμη όσο για το μαγειρευτω θέλει χρήμα χρόνο γνώσης και όχι απλό ψάξιμο κάθε σκύλος είναι διαφορετικος οπότε δεν ξερω αν θα μπορούσα να μαγειρεύω κάθε μέρα την.ίδια ώρα σωστά μαγειρεμένο για σκύλο φαγητό σωστά μαγειρεμένο το τονίζω..Αχιλλέα μου, ο Άργος ο σκύλος του Οδυσσέα, αν υπολογίσουμε ότι ζούσε πριν φύγει από την Ιθάκη, ότι έλειψε 20 χρόνια (10 ο Τρωικός Πόλεμος και 10 η περιπλάνηση) και ζούσε επίσης, υπέργηρο αλλά ζούσε και κατά την επιστροφή του, αφού ήταν ο μόνος που τον αναγνώρισε, δηλαδή το σκυλί αυτό έζησε γεμάτα 21 χρόνια και... Δηλαδή τα σκυλιά στα ομηρικά χρόνια ζούσαν περί τα 20 έτη, όσα και στα δικά μου παιδικά χρόνια. Τι μεσολάβησε με την "εξέλιξη" και ζουν γύρω στα 10 με 12;
Ένας ποιητής του μεγέθους του Ομήρου ποτέ δεν θα έβαζε, έστω και στο παραμύθι, έναν σκύλο της εποχής του να ζει 22 χρόνια, ενώ τα σκυλιά τότε ζούσαν π.χ 10 χρόνια.για κάτι σου δν ξέρεις αν ισχύει
Πως το λες αυτό; Το ανθρώπινο αυξήθηκε κατά πολύ από χρήση εμβολίων και αντιβιοτικών.Το προσδόκιμο ζωής Θ μειώνεται για όλα όντα..
Σοκολατες οπως και σταφυλια και καποια αλλα φρουτα ειναι τοξικα. Μπορεινα προκαλεσουν εμετους διαρροιες κωμα κτλ.
Βλαβερές - επικίνδυνες τροφές για σκύλο | Dogs World
Εγω δυστυχως μαγειρευω καθε μερα και αναμειγνυω με σχετικα φτηνες ξηρες τροφες, ειναι αδυνατον να συντηρησω 4 γαιδουρια με pedigree & friskies... ☹
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας