Γενικά Τι υλικό να χρησιμοποιήσω για κάλυψη κλούβας;

Να' στε καλά!
Έτυχε και βρήκα γνωστό που ξέρει ηλεκτροσυγκόλληση και τον αγκάρεψα. Όταν βάλω τα αξεσουάρ και κάποια άλλα που λείπουν, θα προσπαθήσω να κάνω μια παρουσίαση εδώ στο φόρουμ.
 
Πως θα αντιμετωπισεις το κρυο?
Θα μπορούσε ίσως να τυλίξει την κατασκευή με χοντρό νάυλον από όλες τις πλευρές και με σκρατσ να το ανοιγοκλείνει, αν και μπορεί και να μην χρειάζεται κάτι παρά να ακουμπήσει από τη μία πλευρά σε τοίχο, αν δεν υπάρχουν ρεύματα και η θερμοκρασία δεν πέφτει ιδιαίτερα στην περιοχή κατοικίας του. @Liakos18 , κάνει πολύ κρύο στην περιοχή διαμονής σου τον χειμώνα;
 
@HxC, @ianos
Δεν έχει μπει ακόμα στην θέση της. Θα μπει σε μια γωνιά μέσα στο μπαλκόνι που είναι αρκετά προστατευμένη. Γενικά εδώ δεν έχουμε πολύ υψηλές θερμοκρασίες, αλλά αν συμβεί αυτό ίσως κάνω την ιδέα σου @ianos , ή μπορεί να σκεπάσω όλη την κλούβα με κάποιο μεγάλο ύφασμα.
 
Γενικά εδώ δεν έχουμε πολύ υψηλές θερμοκρασίες,
εννοείς χαμηλές θερμοκρασίες;
ή μπορεί να σκεπάσω όλη την κλούβα με κάποιο μεγάλο ύφασμα.
τα υφάσματα σε γενικές γραμμές είναι προϊόντα ύφανσης, και ως τέτοια έχουν (ανάλογα με το είδος της ύφανσης, αλλά και την πυκνότητα αυτής) κενά μικρά ή μικρότερα, τα οποία αφήνουν τον αέρα να διέρχεται εύκολα μέσα από αυτά. Επίσης υγραίνονται εύκολα και έπειτα η υγρασία είτε παγώνει αν η θερμοκρασία είναι αρκετά χαμηλή είτε προκειμένου να φύγει (εξατμιστεί) απορροφά θερμότητα από τον περιβάλλοντα χώρο (η εξάτμιση, εξαέρωση είναι ενδόθερμα φαινόμενα) και λόγω των παραπάνω δεν ενδείκνυνται στις παραπάνω περιπτώσεις. Το χοντρό (διαφανές) πλαστικό είναι άλλη ιστορία, δεν αφήνει τον αέρα να περάσει, είναι κακός αγωγός της θερμότητας, και άρα μονώνει. Βέβαια κι αυτό εγκλωβίζει στον χώρο εσωτερικά θερμότητα η οποία είτε παράγεται από τα πουλιά, μάλιστα αντενδείκνυται στις περιπτώσεις που οι ηλιακές ακτίνες πέφτουν επάνω του και ήδη η θερμοκρασία είναι υψηλή.
 
Back
Top