Αναπαραγωγή Τι υλικό να βάλω στο κλουβί για δημιουργία φωλιάς;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης natasha
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Δεν υπάρχει τέτοια τιμή στην αγορά (500γρ 16ευρώ.)
6-7 ευρώ βρήσκω παντού βαμβάκι-σισαλ-γιουτα αποστηρομένο.
Μήπως δεν κατάλαβες καλά, Ηρακλή;
Να το πουλάνε εκεί 2,5 φορές απάνω;

Μάκη να φανταστείς ο άνθρωπος πριν μου πει την τιμή μου λέει είναι ακριβό. Και εγώ σκέφτηκα άντε να κάνει 8-9 ευρώ το πολύ. Μετά κοίταξε τον κατάλογο με τις τιμές και μου λέει 16 ευρώ.

φιλε ηρακλη δεμ γνωριζω γενικα τις τιμες αλλα αυτο που περνω απο τα πετ πουειναι ινες απο λινατσα με βαμβακι ετοιμο μαζι με βαση που μπαινει στο κλουβι εχει 2.40 και χρησιμοποιει η καναρα μου 1 και μισο αποτο δευτερο

Ανδρέα είχε και τέτοια είναι κάτι στρογγυλά που μπαίνουν στα κάγκελα αυτά τα είχε τα δυο 2.00 ευρώ.

Φίλε Ηρακλή πρόσεξε πολύ καλά την λινάτσα που πήρες. Όπως έγραψες την πήρες από μαγαζί με σιδηρικά.Αν κατάλαβα καλά. Η λινάτσα που πουλάνε σε μαγαζιά με σιδηρικά είναι ή μούφα όπως την λένε αυτοί και είναι σαν μαλί. Πολλοί άνθρωποι είναι αλεργικοί σε αυτήν και προκαλεί έντονη φαγούρα. Πρόσεξε μην είναι τέτοια και δημιουργήσεις πρόβλημα στα πουλιά και ειδικότερα στα μικρά που θα είναι γυμνά.
Ακόμα δες μην έχει τίποτα γρέζια γιατί σε τέτοια μαγαζιά κόβουν και σίδερα και αυτά ξέρεις με το νερό δεν φεύγουν και κόβουν.
Λινάτσα λέω εγώ το τσουβάλι. Τέτοιο τσουβάλι βρίσκεις σε μαγαζιά με ξηρούς καρπούς

Ανδρέα είχε και τέτοια είναι κάτι στρογγυλά που μπαίνουν στα κάγκελα αυτά τα είχε τα δυο 2.00 ευρώ.

ακριβως φιλαρακο λινατσα ειναι και αυτο και μαλιστα καθαρη δεν χρειαζεται και κατι αλλο

Φίλε Ηρακλή πρόσεξε πολύ καλά την λινάτσα που πήρες. Όπως έγραψες την πήρες από μαγαζί με σιδηρικά.Αν κατάλαβα καλά. Η λινάτσα που πουλάνε σε μαγαζιά με σιδηρικά είναι ή μούφα όπως την λένε αυτοί και είναι σαν μαλί. Πολλοί άνθρωποι είναι αλεργικοί σε αυτήν και προκαλεί έντονη φαγούρα. Πρόσεξε μην είναι τέτοια και δημιουργήσεις πρόβλημα στα πουλιά και ειδικότερα στα μικρά που θα είναι γυμνά.
Ακόμα δες μην έχει τίποτα γρέζια γιατί σε τέτοια μαγαζιά κόβουν και σίδερα και αυτά ξέρεις με το νερό δεν φεύγουν και κόβουν.
Λινάτσα λέω εγώ το τσουβάλι. Τέτοιο τσουβάλι βρίσκεις σε μαγαζιά με ξηρούς καρπούς

Η λινάτσα που πείρα είναι φυσική και δεν έχει μέσα πλαστικό. Είναι ακριβώς ίδια ποιότητα όπως ήταν και στο μαγαζί στο Pet Shop είχα πάρει δείγμα. Την έχω βάλει είδει σε ένα ζευγάρι και είναι σε δοκιμη.:D

Α ς εχουμε υποψη κι ενα πολυ καλο υλικο και τσαμπα ειναι αυτο που βαζουν οι καβες στα καλάθια ποτων στο πατο μονο πρεπει να κοπει μ ενα ψαλιδι για να μικρινει.Αν εχετε απο τις γιορτες κανενα καλαθι χρησιμοποιειστε το.

Σας ευχαριστώ όλους! Αλήθεια αυτό το υλικό μου βάζουν στα καλάθια κάνει(χρωματιστό είναι,έτσι;); δεν είναι τοξικό? Λοιπόν, επειδή η κανάρα μου ήθελε οπωσδήποτε κι άλλο υλικό πήγα σε ένα πετ σοπ και πήρα ένα υλικό που είναι από τρίχες! Ήταν πάρα πολύ περίεργο και, παρόλο που η πωλήτρια μου είπε ότι το 99,9% των πουλιών δεν το δέχονται, η δική μου κανάρα το δέχτηκε και μάλιστα με τα χαράς. Αμέσως άρχισε να συμπληρώνει τη φωλιά. Είναι καλή η επιλογή μου; Τι πιστεύετε;

Καλησπερα 😉 Οντως η τριχα ειναι πολυ καλη σαν υλικο αν ειναι φυσικη. Να προσεξεις γιατι κυκλοφορουν και τεχνιτες.

Είναι σίγουρα φυσική(ελπίζω) γιατί είχε μια περίεργη μυρωδιά (όχι πολύ έντονη, μύριζε σαν άλογο) και στο κουτί γράφει ότι είναι φυσική. Ελπίζω να είναι καλή. Να ρωτήσω κάτι; Τα καναρίνια τα έχω μαζί 1,5 περίπου βδομάδα. Είναι φυσιολογικό να φτιάχνει ακόμη η κανάρα τη φωλιά και να μην έχει κάνει κανένα αυγό ως τώρα; Πάντως δείχνουν πολύ καλά και τα δύο.

Είναι σίγουρα φυσική(ελπίζω) γιατί είχε μια περίεργη μυρωδιά (όχι πολύ έντονη, μύριζε σαν άλογο) και στο κουτί γράφει ότι είναι φυσική. Ελπίζω να είναι καλή. Να ρωτήσω κάτι; Τα καναρίνια τα έχω μαζί 1,5 περίπου βδομάδα. Είναι φυσιολογικό να φτιάχνει ακόμη η κανάρα τη φωλιά και να μην έχει κάνει κανένα αυγό ως τώρα; Πάντως δείχνουν πολύ καλά και τα δύο.

Αφού το πήρε το νήμα και την έβαλε στην φωλια δεν έχεις πρόβλημα. Αρκεί να είναι καθαρό και να μην κολλήσεις ψείρες. Τώρα για το άλλο θέμα μπορεί να μην είναι έτοιμη οι καναρά σου και γίαυτό αργεί. Δεν είμαι και σίγουρος ας απαντήσει κάποιος που γνωρίζει

Συνιθως το κανουν οι πρωταρες καναρες που δεν εχουν πειρωσει ερκετα. Μην ανυσηχεις ομως θα στρωσει. Το αρσενικο ειναι πειρομενο... 😉

Back