Γενικά Τι φύλο είναι το 6 μηνών cockatiel μου;

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης k0uLiS
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Νομίζω δεν είναι κατάλληλη όσον αφορά το σημείο που πίνει. Αυτή κάνει για καναρίνια. Για παπαγάλους θέλει αυτές που έχουν βάθος στο σημείο πόσης.
potistres papagalon.webp

Πολυ όμορφο το κοκατιλ σου και ακομα πιο όμορφο το κλουβί του. Για μένα κατα 99,9% ειναι αρσενικό; Εχει πολυ καθαρό προσωπο(συνήθως τα θηλυκά pied έχουν πολυ γκρι στο πρόσωπο) και οι πέρλες του ειναι πολυ λίγες για να είναι θηλυκό.Λογικά θα τις ρίξει όλες η θα μείνουν ελάχιστες. Δες κι αυτο -> Διαχωρισμος φυλου στους παπαγαλους cockatiel

Σημερα πηγα του πηρα καποια παιχνιδια και εχει αρχισει ηδη να παιζει (Βιντεο).. Τα εβαλα στο πλαι διοτι πεταει απο την μια μερια στην αλλη και το ενοχλουν...

Εκανε και τη 1η του εξοδο.. Η πρωτη πτηση ηταν αγχωτικη ξαναμπηκε στο κλουβι μονο τρομαγμενο εκατσε 2-3 λεπτα, μετα ηρθε εκατσε στο χερι μου και πεταξε αφοβα. Εξερευνησε τον χωρο κουραστηκε και μετα δεν εβρισκε την εισοδο για το κλουβι εκατσε πανω σε ενα κουτι και το μετεφερα στο κλουβι του χωρις γκρινιες... Με το που μπηκε κοιμηθηκε. 😛

tinypic-no-longer-available.jpg

Και μια ερωτηση, αυτο εδω που πηρα ειναι κεχρι η κατι αλλο;

tinypic-no-longer-available.jpg

Δεν νομίζω τι γράφει; Το κεχρί γράφει millet και είναι αυτό σαν την φωτογραφία. Βέβαια πες μας τι είναι αυτό, δεν αποκλείεται να μπορεί να το φάει.
Πολύ ωραία όλα. Να το αφήνεις να βγαίνει μόνο του έτσι θα ξαναβρίσκει την πόρτα.
kehri.webp

Δεν εχω ιδεα ειναι στα γερμανικα και τα γερμανικα μου δεν ειναι και πολυ καλα.. Επανω γραφει : Naturals Snack ergänzungsfutter (Φυσικη συμπληρωματικη τροφη)

Χαρουμενο πουλακι! :D Μπραβο σου που το φροντιζεις με τοσο μερακι, κι αφου καθισε κιολας στο χερι σου απο μονο του νομιζω πως θα τα πας πολυ καλα με την εκπαιδευση του. Ναι κεχρι ειναι αλλα νομιζω πως εχει τριφτει ολο απο τα τσαμπια μεσα στο σακουλακι.

• Like
Αντιδράσεις: k0uLiS
Ναι κεχρι ειναι αλλα νομιζω πως εχει τριφτει ολο απο τα τσαμπια μεσα στο σακουλακι.
Όχι Ανέστη, κεχρί άλλου είδους, του έβαλα ένα κατάστημα που έχει και τα δύο. Μάλλον αυτό είναι ντόπιο γερμανικό γιατί αυτό που χρησιμοποιούμε εμείς εδώ το χαρακτηρίζει γαλλικό.

Ευχαριστω Ανεστη.. Μια φορα εκατσε στο χερι μου οταν ηταν να βγει, γενικα το φοβαται το χερι αλλα εμενα δεν με φοβαται καθολου ουτε οταν το εχω εξω και περναω εκατοστα απο διπλα του ουτε καν αγχωνεται.. Δεν εχει μαθει ακομα που ειναι η πορτα αλλα που θα παει... Το θεμα μου ειναι οτι βγαινει εξω ανετο χαρουμενο κανει τις βολτες του και κοιμαται οπου βρει δηλαδη κανει την βολτα του και θελει κατευθειαν υπνο μολις το εβαλα πηγε στην γωνια του και κοιμηθηκε σε δευτερολεπτα...

Καλημερα, σημερα μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος διοτι εφαγε απο το χερι μου για πρωτη φορα (εκτος κλουβιου). Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκει την πορτα για να μπει ολο παει απο πανω και ψαχνει τροπο να μπει μεσα. Κοιταει συνεχεια το σημειο που κοιμαται και προσπαθει να μπει αλλα απο πανω δεν υπαρχει πορτα και να πω οτι ειναι μικρη η πορτα που εχει και δεν την βλεπει να πω εχει καλως αλλα απο εκει χωραω και εγω που λεει ο λογος...

Α την έχεις ανοιχτή σαν πλατφόρμα, αυτό είχα στο μυαλό μου να σου πω να κάνεις.
Τι να πω, κάτι το αποπροσανατολίζει. Να έβαζες μια πατήθρα μπροστά στην πόρτα όταν είναι ανοιχτή;

Καλημερα, σημερα μπορω να πω οτι ειμαι αρκετα ευχαριστημενος διοτι εφαγε απο το χερι μου για πρωτη φορα (εκτος κλουβιου). Το θεμα ειναι οτι δεν βρισκει την πορτα για να μπει ολο παει απο πανω και ψαχνει τροπο να μπει μεσα. Κοιταει συνεχεια το σημειο που κοιμαται και προσπαθει να μπει αλλα απο πανω δεν υπαρχει πορτα και να πω οτι ειναι μικρη η πορτα που εχει και δεν την βλεπει να πω εχει καλως αλλα απο εκει χωραω και εγω που λεει ο λογος...
Προσπάθησε να τον καθοδηγείς με το χέρι σου οταν συμβαίνει αυτο και σιγά σιγά θα το βρίσκει μόνος του.

Και ιδίως τα μικρής ηλικίας μέχρι να χρονίσουν είναι πολύ ευάλωτα. Μετά έχουν μεγαλύτερες αντοχές και στα μικρόβια.

Back