Γειά σας. Είχαμε ένα ατύχημα σημερα με τον Δημήτρη. Τον έβγαλα για να καθαρίσω το κλουβί του και μετά το καθημερινό του πέταγμα ανέβηκε στον ώμο μου γιατί έτσι κανει πάντα όταν το καθαριζω θέλει να έρχεται μαζί μου να βλέπει τι κάνω και καθώς πήγαινα στο μπάνιο πέταξε και πήγε και χτύπησε πάνω στον καθρέφτη της ντουλάπας στο διπλανό δωμάτιο. Μέχρι να αφήσω το κλουβί και να πάω να τον δω είχε κάτσει μπροστα στον καθρέφτη και πέταξε κατευθείαν σε εμένα. Δεν φαινόταν να είχε κάτι αλλά στον καθρέφτη είχε ένα σημάδι σαν μύξα στο σημείο που χτύπησε. Την υπόλοιπη μέρα έφαγε κανονικά και δεν κοιμήθηκε καθόλου. Τώρα το βράδυ πριν τον σκεπάσω, είδα ότι κάτω απ τον χαλινό έχει μια ματωμένη γραμμή. Πρέπει να κάνω κάτι για αυτό; Πιστεύετε ότι θα του δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα; Πετάει κάθε μέρα στο σαλόνι και στα υπόλοιπα δωμάτια, παει μονο το Σαββατοκύριακο που πάει και παίζει με τα πιτσιρίκια, δεν υπάρχει χώρος που να μην τον γνωρίζει στο σπίτι αλλά σήμερα ήμασταν μόνοι και δεν ξέρω πως του ήρθε να πάει στο δωμάτιο του γιού μου. Πείτε μου μια γνώμη? Να τον πάω στον γιατρό?