descrok
PB New Member
που να βρω πορτοκαλη σαββατο απόγευμα για αυτό λεω με κατι που εχω
Μπορείς να το απομονώσεις, έχεις άλλο κλουβί να το βάλεις μόνο του;μα αφου εχω μαζι και το άλλο το αρσενικο το νερο το κανονισα το εδοσα με συριγκα και τρφη του βαζω να φαει αλλα
που να βρω πορτοκαλη σαββατο απόγευμα για αυτό λεω με κατι που εχω
Οχι δεν εισαι οκ. Αιμορραγει ακομα; Πρεπει να σταματησει η αιμορραγια, να δεις πως ειναι, να του δωσεις και να φαει και οπωσδηποτε νερο.αα του εβαλα νεροκαι τρφη στο πατομα και εβαλα της πατηθρες πιο ψηλα ειμμαι οκ?
Μπράβο στους επόμενους να στεφτείς πρωταθλητής. Όπως φαίνεται έχεις αυξημένες εξωσχολικές υποχρεώσεις να κλέψεις χρόνο από αυτές και να τον αφιερώσεις στις μαθητικές σου υποχρεώσεις, τα χρήματα από τα πορτοκάλια να τα κάνεις ορθογραφικό λεξικό τσέπης και να το συμβουλεύεσαι τακτικά. Στάματα να αγοράζεις νέα πουλιά. Όση ακίνητη ή κινητή περιούσια και να έχεις μπορεί να την χάσεις να στην πάρουν, την μόρφωση δεν μπορεί να στην πάρει κανένας.τα αποτελέσματα δεν βγηκαν αλλα 10τος
δηλαδι τι ότι δεν νιαζομαι λες ε καλυτερα ασε δεν εχω ορεξει να μαλονω σου ειπα τι εγεινε τορα αν δεν τα ακουςΣου δοθηκαν συμβουλες και τις εγραψες. Κανεος δεν ειναι υποχρεομενος να ασχοληθει με το θεμα σου και ομως τοσοι το εκαναν. Προσωπικα δεν πιστευω οτι δεν βρεθηκε ουτε περιπτερο για ετοιμο χυμο ουτε γειτονας με ενα πορτοκαλι. Φυσικα και σου επιρριπτονται ευθυνες, δεν εχεις στην κατοχη σου μπρελοκ αλλα ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. Κανεις δε σου ειπε να τρεχεις ολη μερα. Αλλα εσυ δεν εκανες ουτε τα στοιχειωδη. Ρωτησες το ενα ρωτησες το αλλο, οπως λες, και σου απαντηθηκαν ολα. Αστα λοιπον αυτα που ξερεις. 3 πραγματα σου ειπαμε: γιατρο, φωτογραφιες, συμβουλες για πρωτες βοηθειες μονος σου. Τι εκανες; Γιατρος:κλειστος, φωτογραφιες:δεν εχεις μηχανη, πρωτες βοηθειες:αστα. Εμεις τι αλλο μπορουμε να σου κανουνε δηλαδη αν εσυ ζητας βοηθεια αλλα δε συνεργαζεσαι; Και κανενας δε σε εβρισε, απλα πιστευω ολοι απογοητευτηκαμε.
Οχι τα λεμονια δεν κανουν.
Ακριβως αυτο λεω, οτι δεν νοιαζεσαι.δηλαδι τι ότι δεν νιαζομαι λες ε καλυτερα ασε δεν εχω ορεξει να μαλονω σου ειπα τι εγεινε τορα αν δεν τα ακους
αν δεν γουστάρεις μην με ακους. Δεν σε υποχρεωσα
ετσει οπος εχουν τα πραματα απογοητευσου αλλα να ξερεις θα σου τυχη κατι παρομοιο και ειδια αντιδραση θα εχω
σου λεω δεν θα σου τυχη και εσενα κατι;Ακριβως αυτο λεω, οτι δεν νοιαζεσαι.
Μη φοβασαι, αυτο θα κανω.
Λυπαμαι το πουλακι, ελπιζω να τα καταφερει και μονο του. Καλη τυχη και σε σενα στους αγωνες σου.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας