Ασθένειες Το ζεμπρακι μου αιμορραγει

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης descrok
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
μα αφου εχω μαζι και το άλλο το αρσενικο το νερο το κανονισα το εδοσα με συριγκα και τρφη του βαζω να φαει αλλα
Μπορείς να το απομονώσεις, έχεις άλλο κλουβί να το βάλεις μόνο του;
Στην κατάσταση που περιγράφεις χρειάζεται απομόνωση ώστε να μπορείς να το ελέγχεις και να μη μπορεί να το ενοχλεί το άλλο πουλί

Απο το πρωι ειπες θα πας να παρεις πορτοκαλια... Το οτι ειναι με το αρσενικο ακομα σε τετοια κατασταση ειναι δικο σου λαθος. Απομονωνεις το πουλακι και κανεις οτι σου ειπε η Σισσυ. Οτι σου ειπε ο Δημητρης επρεπε να το χεις κανει απο το πρωι. Οπως περιγραφεις την κατασταση, μεχρι Δευτερα αν δεν τρωει και δεν πινει δεν θα ειναι κοντα σου.

• Like
Αντιδράσεις: Sissy
όχι ρε... μηπος καιμια κουτα τιοτα άλλο δεν εχω ρε που να παρει

πορτοκαλια πηγα να παρω ηταν κληστο την τυχη μου και το ταιζω εγω σο χερι με τροφη και του δεινω νερο

που να βρω πορτοκαλη σαββατο απόγευμα για αυτό λεω με κατι που εχω

οι οδηγίες σου δόθηκαν στις jk21,Σήμερα στις 09:32 το πρωί... Όταν υποτίθεται πως αναλαμβάνεις ζώα-πουλιά έχεις και υποχρεώσεις απέναντι τους

Τα σουπερμαρκετ ηταν ανοιχτα εως τις 6 το απογευμα. Τα μινι μαρκετ που στανταρ καποια εχουν πορτοκαλια ειναι ανοιχτα μεχρι το βραδυ. Περιπτερα που εχουν ολα συσκευασμενους χυμους ειναι καποια 24ωρα.. Ειναι κριμα να συζηταμε για πραγματα αυτονοητα που θετουν σε σοβαρο κινδυνο αυτη την ψυχη που εχεις στα χερια σου. Κριμα.

αα του εβαλα νεροκαι τρφη στο πατομα και εβαλα της πατηθρες πιο ψηλα ειμμαι οκ?

αα του εβαλα νεροκαι τρφη στο πατομα και εβαλα της πατηθρες πιο ψηλα ειμμαι οκ?
Οχι δεν εισαι οκ. Αιμορραγει ακομα; Πρεπει να σταματησει η αιμορραγια, να δεις πως ειναι, να του δωσεις και να φαει και οπωσδηποτε νερο.

ρε ηταν κληστοδεν μενω και στην τελια γητονια ένα μαναβηκο εχουμε εδώ κοντα και ένα μηνι μαρκετ

δεν αιμοραγη η πληγη του εμηνε μονο από φτερο πρεπει να είναι γιατι του βγηκε ένα φτερο

λιπον θα σας τα πω όλα χτες το απόγευμα πηρα ένα θυληκο ζεμπρακι από ηταν σε ένα κλουβι με άλλες θυλικες η μια ξεπουπουλιαζε την άλλη για να παρει τα φτερα της.χτες το ένα φτερο ηταν σπασμενο και σημερα δεν υπηρχε και ειχε πληγη με πολύ μικρη αιμοραγια της εβαλα μπανακι να καθαριστεί η πληγη και σταματησε η αιμμοραγια ομο τς εφυγαν τα φτερα στο κεφαλι και στο αριστερο φτερο και λιγο στην πλατη όταν μου ειπε για πορτοκαλη πηγα πηγενοντας για τον αγωνα αλλα όλα κληστα!(δεν ηξερα να παρω και κλουβι μαζι με το πουλακι)και πως δεν εχω εφθηνες ξερεις τι κανω για αυτό;

λουξ κανει; Είναι το μονο που εχω

@descrok λυπάμαι πραγματικά διότι δεν είσαι ένας νέος υπεύθυνος. Σε παρακολουθώ δυο μέρες και δεν υπάρχει καμιά σειρά σε αυτά που γράφεις.

Εδώ στο ΡΒ προσπαθούν να σε βοηθήσουν και εσύ κάνεις του κεφαλιού σου.

Υ. Γ Κάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός...

το καταλαβενεις δεν μπορω να ου λεν κανε αυτό και να τρεχω στην άλλη πλευρα τις πολις για να παρω πορτοκαλια και ένα μαλιστα ροτησα το ένα εναλακτητε δηαλδη δε υπαρχουν αν εγω εενα σε ένα χωριο και δεν μπορουα να παρω καθολου πορτοκαλια τι θα γινοταν το καταλαβενης αυτό δεν γινετε να κανω τα παντα σας ροτηα αυτό γινετε; το ένα ροτησα το άλλο ροτησα εισεις εκει δηλαδή για να είμαι καλος ιδιοκτητης πρεπει να μην πηγενω σε αγωνες και να τρεχω ολοι την μερα δεν καταλαβα. το πορτοκαλι θα μας σοσει λεμονι δεν γινεται που εχω πολα;

διλαδη να καθομαι εδώ να με βρειζει ο κάθε ενας και να ου λεει ότι δεν είμαι καλος ιδιοκτης συμβουλες ζυτησα όχι να με βριζουν αν είναι εγραφα βριστε τον γιαννη ελευερα για τιτλο

Σου δοθηκαν συμβουλες και τις εγραψες. Κανεος δεν ειναι υποχρεομενος να ασχοληθει με το θεμα σου και ομως τοσοι το εκαναν. Προσωπικα δεν πιστευω οτι δεν βρεθηκε ουτε περιπτερο για ετοιμο χυμο ουτε γειτονας με ενα πορτοκαλι. Φυσικα και σου επιρριπτονται ευθυνες, δεν εχεις στην κατοχη σου μπρελοκ αλλα ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. Κανεις δε σου ειπε να τρεχεις ολη μερα. Αλλα εσυ δεν εκανες ουτε τα στοιχειωδη. Ρωτησες το ενα ρωτησες το αλλο, οπως λες, και σου απαντηθηκαν ολα. Αστα λοιπον αυτα που ξερεις. 3 πραγματα σου ειπαμε: γιατρο, φωτογραφιες, συμβουλες για πρωτες βοηθειες μονος σου. Τι εκανες; Γιατρος:κλειστος, φωτογραφιες:δεν εχεις μηχανη, πρωτες βοηθειες:αστα. Εμεις τι αλλο μπορουμε να σου κανουνε δηλαδη αν εσυ ζητας βοηθεια αλλα δε συνεργαζεσαι; Και κανενας δε σε εβρισε, απλα πιστευω ολοι απογοητευτηκαμε.

Οχι τα λεμονια δεν κανουν.

τα αποτελέσματα δεν βγηκαν αλλα 10τος
Μπράβο στους επόμενους να στεφτείς πρωταθλητής. Όπως φαίνεται έχεις αυξημένες εξωσχολικές υποχρεώσεις να κλέψεις χρόνο από αυτές και να τον αφιερώσεις στις μαθητικές σου υποχρεώσεις, τα χρήματα από τα πορτοκάλια να τα κάνεις ορθογραφικό λεξικό τσέπης και να το συμβουλεύεσαι τακτικά. Στάματα να αγοράζεις νέα πουλιά. Όση ακίνητη ή κινητή περιούσια και να έχεις μπορεί να την χάσεις να στην πάρουν, την μόρφωση δεν μπορεί να στην πάρει κανένας.

Σου δοθηκαν συμβουλες και τις εγραψες. Κανεος δεν ειναι υποχρεομενος να ασχοληθει με το θεμα σου και ομως τοσοι το εκαναν. Προσωπικα δεν πιστευω οτι δεν βρεθηκε ουτε περιπτερο για ετοιμο χυμο ουτε γειτονας με ενα πορτοκαλι. Φυσικα και σου επιρριπτονται ευθυνες, δεν εχεις στην κατοχη σου μπρελοκ αλλα ΖΩΝΤΑΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. Κανεις δε σου ειπε να τρεχεις ολη μερα. Αλλα εσυ δεν εκανες ουτε τα στοιχειωδη. Ρωτησες το ενα ρωτησες το αλλο, οπως λες, και σου απαντηθηκαν ολα. Αστα λοιπον αυτα που ξερεις. 3 πραγματα σου ειπαμε: γιατρο, φωτογραφιες, συμβουλες για πρωτες βοηθειες μονος σου. Τι εκανες; Γιατρος:κλειστος, φωτογραφιες:δεν εχεις μηχανη, πρωτες βοηθειες:αστα. Εμεις τι αλλο μπορουμε να σου κανουνε δηλαδη αν εσυ ζητας βοηθεια αλλα δε συνεργαζεσαι; Και κανενας δε σε εβρισε, απλα πιστευω ολοι απογοητευτηκαμε.

Οχι τα λεμονια δεν κανουν.
δηλαδι τι ότι δεν νιαζομαι λες ε καλυτερα ασε δεν εχω ορεξει να μαλονω σου ειπα τι εγεινε τορα αν δεν τα ακους

αν δεν γουστάρεις μην με ακους. Δεν σε υποχρεωσα
ετσει οπος εχουν τα πραματα απογοητευσου αλλα να ξερεις θα σου τυχη κατι παρομοιο και ειδια αντιδραση θα εχω

δηλαδι τι ότι δεν νιαζομαι λες ε καλυτερα ασε δεν εχω ορεξει να μαλονω σου ειπα τι εγεινε τορα αν δεν τα ακους
αν δεν γουστάρεις μην με ακους. Δεν σε υποχρεωσα
ετσει οπος εχουν τα πραματα απογοητευσου αλλα να ξερεις θα σου τυχη κατι παρομοιο και ειδια αντιδραση θα εχω
Ακριβως αυτο λεω, οτι δεν νοιαζεσαι.
Μη φοβασαι, αυτο θα κανω.
Λυπαμαι το πουλακι, ελπιζω να τα καταφερει και μονο του. Καλη τυχη και σε σενα στους αγωνες σου.

Ακριβως αυτο λεω, οτι δεν νοιαζεσαι.
Μη φοβασαι, αυτο θα κανω.
Λυπαμαι το πουλακι, ελπιζω να τα καταφερει και μονο του. Καλη τυχη και σε σενα στους αγωνες σου.
σου λεω δεν θα σου τυχη και εσενα κατι;
και τι θες να ανοιξω τον κτηνιατρο;
ή τα μαγαζια; Και το πουλακι μια χαρα επιβιονει
και σοβαρολογείς οι αγωνες είναι 3 ωρες

και αναρωσσε λιγο ορει να πεταξει

σημερα θα παμε στην γιαγια μου και θ παω πορτοκαλια

Δε χρειάζεται τώρα πορτοκάλι, δες αύριο εάν πίνει νερό και τρώει είναι εντάξει, να παρακολουθείς για πιθανή αιμορραγία, (να το αφήσεις σε ήσυχο χώρο) εάν συμβεί να του βάλεις στην αιμορραγία εφόσον την καθαρίσεις αλεύρι, να το πιέσεις για 5 λεπτά προσοχή πως θα πιάσεις το πουλί δεν σφίγγουμε το στήθος γιατί πεθαίνει.

Γιαννη απο ολα οσα σου ειπαν παραπανω εχεις κανει εστω και ενα πραγμα γιαυτο το πουλι;

αν οχι εσυ οι δικοι σου; καποιος απο ολοκληρο σπιτι δεν εχει βρεθει να βοηθησει αυτο το πλασματακι που παλευει;

επισης γραφεις οτι χτες το απογευμα πηρες το θηλυκο και κατευθειαν το εβαλες μαζι με το αρσενικο σου; Τοσο καιρο εισαι εδω καραντινα δεν εχεις ακουσει να γραφουν; Ενα στρεσσαρισμενο πουλι λογικο ειναι να καθεται στο χερι σου απο φοβο. τα ζεμπρακια ειναι πουλια παρατηρησης, δεν ειναι παπαγαλοι να καθονται για χαδια.

προσπαθησε να κανεις τα βασικα πολυ απλα πραγματα που σου λενε για να μην το χασεις..

πως μας παρουσιαζεις ενα πουλι του θανατα και ως δια μαγειας μεσα σε λιγες ωρες ειναι μια χαρα ειναι απιστευτο!

πως ενα τοσο δα μικρο πουλι με αιματα, τρεμουλο που δεν μπορει να πεταξει καλα καλα χωρις να κανεις απολυτως τιποτα εχει σωθει!

Back