Γενικά Το καινούργιο μας κλουβάκι

Μετά από καιρό τα καταφέραμε! Και Μάι δύο γερά δαγκώματα που θα τα θυμάμαι για πολύ καιρό μπήκαμε στο καινούργιο μας κλουβακι και το επεξεργαζόμαστε.
[automerge]1544709343[/automerge]
Άπλετος χώρος για τον όμορφο:)! Αψογο! Μπράβο!👍)
Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να μην το παρακανα:D
[automerge]1544709542[/automerge]
Είναι πραγματικά πολύ όμορφο και ευρύχωρο.
Μπράβο για την επιλογή σας :)

Μήπως έχει πολλές πατήθρες;
Προσωπικά μου λείπει λίγο χρώμα (γνώμη μου βέβαια).
Είναι μέσα στο καινούργιο κλουβί του δύο ώρες θα βλέπω συμπεριφορά και αναλόγως θα πράξω γιατί δεν είμαστε και πολύ δραστήριοι:D
 
Τελευταία επεξεργασία:
Ευχαριστώ πολύ ελπίζω να μην το παρακανα:D

Οχι για εμένα τουλάχιστον.. Μακάρι να είχα την δυνατότητα να ειχα ένα ολόκληρο μεγάλο δωμάτιο και να ειχα ελευθερα τα καναρινια μου. 🙂
 
Σε ευχαριστώ! 76, μάκρος 46, φάρδος,91,ύψος.

μια χαρα! ωραιοτατο! Δε θα εβαζα τοσες πατηθρες μαλλον! Μου φαινονται πολλες! Παρολα αυτα ειναι λογικο να δειχνει φοβισμενο! Θελει χρονο να συνηθισει το νεο κλουβι του!
 
Να αφήσω τις τρεις που είχε το κλουβί;η να βγάλω μια του κλουβιού και να αφήσω τις άλλες δύο;
θα εβγαζα τη μεσαια του κλουβιου και θα εβαζα απο την απεναντι μερια τη μια ξυλινη μα τη διχαλα!
 
Πολύ ωραίο κλουβί! Θα κρατούσα σίγουρα τις πατήθρες απο φυσικό ξύλο και θα του έδινα τη δυνατότητα να πεταρίζει αν το δεις ότι του αρέσει βάζοντας τες σε απόσταση τέτοια ώστε να μπορεί να ψιλογυμνάζει τα φτερά του.
 
Την καλησπέρα μου! Άψογα! Πολύ ευρύχωρο και λειτουργικό το καινούριο του κλουβί! Σίγουρα θα το ευχαριστηθεί με φτερουγίσματα και σκαρφαλώματα! Μπράβο σου για αυτό!👍
 
Καλησπέρα απόψε είμαι λίγο στενοχωριμενη, νεβριασμενη θα σας πω τον λόγο. Είχα γιορτή στο σπίτι και ήρθε κόσμος και έκαναν διάφορα σχόλια αρνητικά για το κλουβί ότι είναι τεράστιο και τι θα το κάνω το σπίτι κοτέτσι. Μετά με τον κόσμο που είχε μαζευτεί τρελάθηκε Ο κοκι και κελαηδουσε συνέχισα και δυνατά μου έλεγαν η να το πάω σε άλλο δωμάτιο η θα έφευγαν. Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι.Άστε που το έκαναν μάλλον επίτηδες για να επηρεάσουν τον άνδρα μου.ήθελα να τα πω για να ξαλαφρωσω . 😉
 
Υπομονη. Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα, απ το να εχεις κοντα σου μίζερους ανθρωπους...
Όταν άρχισαν να μου λένε διάφορα τους είπα εμένα μου αρέσει να το έχω μέσα στο σπίτι μου και να το βλέπω κάθε μέρα.Αν δεν αρέσει σε εσάς που ερχωσασται δύο φορές το χρόνο στο σπίτι μου μην ξανά έρθετε.
 
Σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να μην ξαναέρθει. Στο σπίτι του ο καθένας κάνει ό,τι τον ευχαριστεί. Κάποια στιγμή, στην Ελλάδα ακόμη, είχα επισκέψεις και μου ζήτησαν να βγάλω τον σκύλο στο μπαλκόνι (ο σκύλος κοιμόταν) κι εγώ τους απάντησα ότι θα μπορούσαμε εμείς να βγούμε στο μπαλκόνι (ήταν Φεβρουάριος) ή την επόμενη φορά να με καλέσουν αυτοί στο δικό τους σπίτι όπου δεν θα τους ενοχλούσε τίποτα.
Κάποιοι έχουν πάντοτε κάτι άσχημο να πουν για όλα. Κι αν δεν είχες μεγάλο κλουβί θα ελεγαν για κάτι άλλο. Κάνε αυτό που αγαπάς και μην επηρεάζεσαι από αρνητικούς ανθρώπους.
 
Ανδριανή μου μη σκας, λίγο πολύ όλοι τα έχουμε ακούσει αυτά!
Εσύ θα κάνεις αυτό που σου αρέσει και θεωρείς καλύτερο για όλους σας!


ΥΓ. Να χαίρεσαι το σύζυγο!
 
Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top