Ασθένειες Το καναρίνι μου έχει βγάλει κάτι στο πόδι του

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης Kiki14
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Ωραιά αφού τρώει και πίνει νερό μια χαρά. Όπως είπε και ο Ιωάννης βάλ΄το σε ζεστό μέρος και μακρυά από τα κρύα. Υπενθυμίζω ότι ΔΕΝ θα δώσεις κανένα φάρμακο στο καναρίνι χωρίς να πει ο γιατρός. Είναι κάτι πολύ βασικό για την υγεία του αυτό. Έτσι και αλλιώς δεν δίνουμε κανένα φάρμακο προληπτικά. Περαστικά του.
 
Είναι μαζεμένο και τρέμει μήπως πονάει?
Αν συνεχίσει να είναι έτσι θα πρέπει να το εξετάσει Πτηνίατρος, επικοινώνησε με τον σύλλογο (post 17) σίγουρα θα σου προτείνουν κάποιο.
 
Καλησπέρα το πουλάκι είναι καλύτερα του βάζω την κρέμα και του έβαλα και ξύλινες πατηθρες. Εδώ στο νησί έχω ρωτήσει αν γνωρίζει κάποιος για πτηνιατρο και δεν ξέρουν,προς το παρόν φαίνεται να πηγαινει καλά,αν παρατηρήσω κάτι περίεργο της επόμενες ημέρες θα καλέσω στον σύλλογο να μου πουν.Σας ευχαριστώ! Είχα ρωτήσει και τον κτηνίατρο που πάω τον σκύλο μου αλλά δεν γνωρίζει από πτηνά.
 
@Tony Forpus Φυσικά και δεν είναι μια χαρά αλλα αφού τρώει και πίνει τουλάχιστον είναι λίγο καλύτερα από ότι δεν θα έτρωγε.

Είναι προτιμότερο ένας χρήστης που αναζητά την γνώμη μας να παίρνει την πιο ξεκάθαρη εικόνα που γίνεται να του δώσουμε και να μην δημιουργούνται στρεβλες εντυπώσεις(άθελά μας)ειδικά όταν αναφορά η ερώτηση σε θέματα υγείας
 
Back
Top