Ναι.. Κρατω καποιες επιφυλαξεις βεβαια μην μου κοπουν τα "φτερα" αλλα μου ειπε δεν εχει τπτ κακο... Θα μου τα πει την τριτη εννια η ωρα εχουμε ραντεβου... Και μου ειπε τον χειμωνα να του βαζω ανα δεκατρις μερες αυγο κ στην πτερροροια ανα πεντε μερες μου ειπε να μην αγοραζω ετοιμες αυγοτροφες ουτε την εγγ φουντ το αυγο πιο καλο κανει μου ειπε επισης να δινω λαχανικα φρουτα και σαν τροφη η πρεστιζ ειναι οτι πρεπει... Επισησ μου ειπε ανα τριαντα μερες στο νερο να τους βαζω μουλτι βιτ... Να το καθαριζω μια φορα η δυο την βδομαδα και μου ειπε να κανω αποστειροση τα κλαδια ταιστρες κ ποτιστρες δυο φορες την βδομαδα δηλ στο πλυντηριο πιατων που εχουμε ειναι οκ αλα πρεπει να χω διπλεσ ταιστρεσ κλπ αλλα σιγα το θεμα...Μπράβο. Το τι έχει τελικά θα στο πουν την επομένη Τρίτη δηλαδή;
Είναι λίγο... σε φάση πτερόροιας δίνουμε 3 φορές την εβδομάδα. Το έχουν ανάγκη γιατί αλλάζουν φτερά. :)κ στην πτερροροια ανα πεντε μερες
Ναι το ξερω μου ειπε να δινω πιο συχνα κ αμα θελω αλλα οκ απλα το λεει γτ θα δινω κ το μουλτι βιτ κ λαχανικα κ τετοια κ να δινω κ εξτρα σποριαΕίναι λίγο... σε φάση πτερόροιας δίνουμε 3 φορές την εβδομάδα. Το έχουν ανάγκη γιατί αλλάζουν φτερά. :)
Το ευχομαι... Ναι εννοειται..σκεπασμενο θα τον παω σκεπασμενο θα τον γυρισω ..σημερα τον καθαρισα κιολλας, αφου ο γιατρος τις προαλλες τα χασε γτ τον ειχα καθαρο γτ ειχε συνηθισει στο να πηγαινουν τα πουλακια οπως ναναιΌλα καλά να πάνε. Πρόσεχε να είναι σκεπασμένο το κλουβί κατά την μεταφορά.
Ναι Αλικη τον πηγα δυο φορες απθ ναι εχει ακαρεα παω να σκασω του βαλε δυο σταγονες πουλμοσαν μια σημερα μια την προηγουμενη φορα θα του βαλω κ γω την τριτη και μετα την αλλη τριτη αμα ξανα χρειαστει θα μηλισω με τον γιατρο... Νταξ μπορει να στρεσαρετε αλλα τι να κανω για το καλο του, αφηστε παιδια στεναχωρεθηκα παρα πολυ. Γτ και καλα να γινει ειπε πως μπορει να του αφησει ας πουμε πχ καποιο αναπνευστικο δεν ξερω τι να πω ας τελειωσει η θεραπεια και βλεπουμε.. Αμα χρειαστει εννοειται πως θα τον ξανα παω..φφ το καημενο τα βραδυα ξυπναει χτυπαει το ραμφος του ξινει τον λαιμο του ειναι ανυσηχο πλ.. Να πριν λιγο ανοιγοκληνε το στομα χωρις ηχο.. Μακαρι να γινει καλα τπτ αλλο δεν ζηταω...Εγώ είχα μείνει στο ότι είχε άσθμα και αναπνευστικό και ότι θέλει ηρεμία... Τώρα πως φτάσαμε στο πήγε πάλι στο γιατρό και θα ξαναπάει και έχει ακάρεα και θα του βάλετε 3 φορές πουλμοσαν δε ξέρω.. Βέβαια ο γιατρός ξέρει καλύτερα και Εύη μπράβο σου που το τρέχεις... αλλά μήπως του κάνεις πιο κακό παρά καλό όλο αυτό το στρες και το άγχος;
αμα το παθε απτην τροφη λογικο ναχει κ το αλλοΑν τα έχεις κοντά πιθανό να κόλλησε.Απλά στο άλλο βάλε μια σταγόνα χωρίς επανάληψη και δεν έχεις θέμα.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας