Ασθένειες Το καναρίνι μου εχει άσθμα

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης eva vrs
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Τι λες τώρα, τι ερώτηση; Θα κάνεις την θεραπεία και βλέπουμε.
Ναι αυτο ειπα και γω ας γινει κ αυτη η θεραπεια και θας σας πω.. Παντως αυτο παρατηρω μια ειναι καλα μια οχι δηλαδη... Μια βιχει μια φτερνιζετε μια οχι την μια εινααι καλα η φωνουλα του κ κελαιδαει κ μια ειναι βραχνιασμενο την μια εχει ταχυπνοια η δυσκολη αναπνοη την αλλη ειναι καλα.. Παντως καλα λενε το βραδυ ο αρρωστος χειροτερευει. Γτ το βραδυ ακουγετε ενα σφυριγμα στην αναπνοη κ σαν χουρχουριτο... Τι να πω.. Θα συναιχεισει να πινει το φαρμακο ΘΑ ΔΩ πως παει κ μετα τα ξαναλεμε εννοειται.. Παντος σας ευχαριστω πολυ.. Ελπιζω να πανε ολα καλα...

Αχ να σας πω.. Εγω στα πετ σοπ που παω δεν εχει πολλα πραγματα κ καποια απο αφτα που ζηταω δεν τα ξερουν καν οπως προβιοτικα το σεβιτρεν κ αλλα πολλα οποτε θα αρχιζω να αγοραζω απο το ιντερνετ και αφου δεν βρισκω προβιοτικα πηρα της raff to B Plus ειναι καλο πειτε μ.. Και πως να το χρησιμοποιησω γτ δεν καταλαβα τπτ ...

Θα παω κ σε ενα αλλο αυριο ελπιζω να το βρω εκει :) πως μπορω να το χρησιμοποιησω στο καναρινι

Ρε παιδι μου τι να πω ατυχια... Και στο περιπτερο κοντευουν να τα πουλανε. 5 φαρμακεια στη Θεσσαλονικη τιποτα;

Στο νερο το διαλυεις.

Ρε παιδι μου τι να πω ατυχια... Και στο περιπτερο κοντευουν να τα πουλανε. 5 φαρμακεια στη Θεσσαλονικη τιποτα;

Στο νερο το διαλυεις.
Γενικα υπαρχουν πολλες ελλειψεισ σε ολα τα μαγαζια αστα να πανε οκ ευχομαι να το βρω

Καλημερα σας..λοιπον το καναρινι μ εκανε ολη την θεραπεια που επρεπε και τωρα του δινω προβιοτικα... Βελτιωση ειχε διξει ελαχιστη... Και απο χθες κανει ξανα αυτους τουσ ηχους που ο γιατρος ειπε πως λεγετε κροταλισμα κ συριγμοι... λοιπον δεν προκειται να γινει ποτε καλα ολοκληροτικα γτ ειναι μεγαλης ηλικιας. Εννια ετων κ αφτο δεν το ξερα... φαρμακο δεν προκειται να του ξανα βαλω γτ θα καταστραφει εντελως... Τν πηγα σαφτον ξανα κ τον πηγα κ καπου αλλου... Οπως σας ειπα το πουλι επαθε αναπνευστικο προβλημα απο πνευμονια κ τωρα το ασθμα θα το παθενει γτ ειναι μεγαλης ηλικιας... Το χρονιο ασθμα δεν θεραπευετε μονο καταπολεμας το συμπτωμα κ αν
Επισης ειναι μεγαλο κ γενικα εχει αναπνευστικο γτ ειναι γερικο κ εχει μια παθηση στην καρδια που προκαλει δυσπνοια κ γ αυτο δεν γινετε καλα με φαρμακα δυστιχως δεν υπαρχει θεραπεια θα συναιχεισω γ εννια μερες προβιοτικα κ την επιθολ κανονικα γτ τα ποδια του ειναι χαλια κ φτενε κ τα ακαρια που υπαρχουν μεσα στα ποδαρακια τ αχ το καημενο στεναχωριεμε παρα πολυ μαφτο που εχει τον αγαπαω κ δεν θελω να παιθανει αλλα δυστιχως φταιει η ηλικια

αλλα δυστιχως φταιει η ηλικια
Ένα καθαρό κλουβάκι θέλει η ψυχούλα, λίγο φαγητό "προσεγμένο", καθαρό νεράκι και ησυχία...
Χρειάστηκαν 13 φύλλα αναρτήσεων για να φτάσουμε στην πρώτη ανάρτηση - συμβουλή μου... https://community.petbirds.gr/threads/Το-καναρίνι-μου-εχει-άσθμα.25393/#post-295214

Ένα καθαρό κλουβάκι θέλει η ψυχούλα, λίγο φαγητό "προσεγμένο", καθαρό νεράκι και ησυχία...
Χρειάστηκαν 13 φύλλα αναρτήσεων για να φτάσουμε στην πρώτη ανάρτηση - συμβουλή μου... https://community.petbirds.gr/threads/Το-καναρίνι-μου-εχει-άσθμα.25393/#post-295214
Ναι βρε Γιαννη και καθαρο ειναι κ ησυχια εχει κ καλη τροφη τι αλλο πια να κανω ☹

Κάνε ότι θέλεις...
Σίγουρα δε βοηθάς...
Ξαναδιάβασε σε παρακαλώ...

Γενικά η υγρασία και ο καιρός αυτός δεν βοηθάει τα αναπνευστικά. Καναρίνια με άσθμα και αναπνευστικά προβλήματα αν έχουν καλή φροντίδα μπορούν να ζήσουν πολλά χρόνια ακόμα. Εσύ κάνε ότι είπε ο Γιάννης. Άστο να ηρεμήσει γενικά..

γτ ειναι μεγαλης ηλικιας. Εννια ετων κ αφτο δεν το ξερα...
Πότε και πως το έμαθες; Ανακάλυψες ότι τελικά φοράει δαχτυλίδι;

Μου το πε ο αντε να μην πω αυτος απο εκει που το πηρα. Γτ κοιταξτε τι εγινε αφτο το αγορασε η μανα μου... Κ της ειπε τοτε δηθεν ειναι εξι μηνων γτ η μανα μ ηθελε να αγορασει μικρο σε ηλικια κ αφτοσ απλα την ξεγελασε ειχε κ ποδαγκρα κ αστα να πανε.. Δεν εχει δαχτυλιδι ρε παιδια ειναι ιζαμπελα αχατης κοινο καναρινι δεν ειναι; Παντως το αλλο μ καναρινι ειναι μαρκας... Παιδια τα εφερα στο δωματιο μ κ θα τα αφησω μια και καλη πανω πιστευετε πως εκανα λαθος γτ ολο πανε τα αδερφια μ διπλα τσ κ τα μιλανε κ φενοντε οτι ενοχλουνται.. Το καημενο εχει σφυριγμα στην αναπνοη η κτ τετοιο.. Ναι οταν βρεχει οπως τωρα κ ειναι η υγρασια πλ πανω η πλ κατω γινετε χαλια το καημενουλι μ..ρε παιδια δεν ειπα σοι κ καλα να δωσω φαρμακο απλα ρωταω για να μαθω... Πηγα να του βαλω επιθολ πριν κ τον πηρα στο χερι κ εκανε χρχρχρ ετσι σαν χουρχουριτο κ ραυγιες κ μολισ τον αφησα σταματησε γτ να το κανε αφτο παντως το πρωι εκανε γ λγ αφτες τσ κραυγιες κ λογικα γτ ειναι.χαλια ο καιροσ γτ οταν ειναι καλοσ ειναι μια χαρα

Καλα εκανα λετε κ τα πηρα στο δωματιο πιο καλα δν. Θανε δεν θα τα ενωχλει κ κανεισ

Τι διαφορα εχει το ασθμα απτα αναπνευστικα προβληματα το ιδιο δεν ειναι;:/

Και τι να κανω τα ποδια τ. Αμα δεν βαζω επιθολ θα γινουν ακομα χειροτερα κ αμα τον ποιασω γντ χαλια

Θα πιάνεις το πουλάκι με ένα πετσετάτι, θα το τυλίγεις απαλά και θα αφήνεις μόνο τα ποδαράκια του απ' έξω. Θα προσέχεις να μην λερώνεται. Να έχεις τρίψει πρώτα την αλοιφή ανάμεσα στα δάχτυλά σου και θα έχεις βάλει μικρή ποσότητα. Θα του κάνεις ελαφρύ μασάζ. Δεν θα αφήνεις ποσότητα κρέμας στα πόδια.

Θα πιάνεις το πουλάκι με ένα πετσετάτι, θα το τυλίγεις απαλά και θα αφήνεις μόνο τα ποδαράκια του απ' έξω. Θα προσέχεις να μην λερώνεται. Να έχεις τρίψει πρώτα την αλοιφή ανάμεσα στα δάχτυλά σου και θα έχεις βάλει μικρή ποσότητα. Θα του κάνεις ελαφρύ μασάζ. Δεν θα αφήνεις ποσότητα κρέμας στα πόδια.
Οκ ευχαριστω πλ μμμ η αληθεια ειναι πως οταν τον αλοιφα φενοταν η κρεμα στα ποδια γ αυτο κ λερονοταν το θεμα ειναι πως οταν τον ποιανω μαζευει τα ποδια κ με δυσκολευει αλλα καποιεσ φορεσ αφινει ευκολα τα ποδια τ στα χερια μ κ τον βαζω μια χαρα επιθολ... Και αφου τον εχω βαλει την κρεμα τον αφηνω κ σκιβει κ κοιταει τα ποδιαα τουυυ

Σχετικά θέματα

Back