Γενικά Το καναρίνι μου ο Σοφοκλής

• Θεματοθέτης Θεματοθέτης MARY58
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
@Maria Pol σ'ευχαριστώ πολύ 😍😀. Ίδωμεν! Εάν τα καταφέρω με τα βιντεάκια! Σοφοκλίνεια τεύχος δεύτερο! 😜🤪.
[automerge]1655353971[/automerge]
Έχει απίστευτη πλάκα που σηκώνει κ τα φτερά του για να κάνει τον πιο απειλητικό! Τουλάχιστον τώρα δεν με τσιμπάει με δύναμη κ δεν θέλει να μου κόψει κομμάτι 🥩!

Τελευταία επεξεργασία:
Καλημέρα στην όμορφη παρέα!
Αυτά είναι μερικά βιντεάκια του Σοφοκλή, που τράβηξα μόνη μου με το ένα χέρι στο κινητό!
Όπως θα δείτε, τον "εκπαιδεύω" για φύλακα!
Το τελευταίο βιντεάκι το "έντυσα" με μουσική γιατί ταίριαζε καλύτερα από τις ειδήσεις που ακούγονταν! Είχε πλάκα γιατί είχα τελειώσει κ προσπαθούσα να μικρύνω τα βίντεο. Ήρθε δίπλα μου (κάθομαι σε μια καρέκλα δίπλα του στο τρόλεϊ) περίεργος κ με παρακολουθούσε! Τον πήρα στο χέρι μου κ του έδειξα βιντεάκι με τον εαυτό του, το κοίταζε με προσοχή (!) κ πριν προλάβω έδωσε μια τσιμπια στην οθόνη! Μετά τον πήγα στον νιπτήρα, άνοιξα την βρύση λιγο (μην βρέξουμε τρίχωμα) κ του έπλυνα το ράμφος!
Καθόταν ήσυχος στο χέρι μου, ήπιε κ νερό!🤣
Δεν τον ένοιαζε γιατι τις προάλλες που πάταγε στο πάτωμα συνέχεια (παρόλο που το σφουγγάρισμα πάει σύννεφο!) τον πήρα στο μπάνιο κ του έπλυνα τις πατούσες! Με έχει τρελάνει πόσο δεκτικός είναι! 😍
Η καρδούλα του χτυπάει χαλαρά. Κ αν έχω κάτι να καταθέσω με την ελάχιστη εμπειρία των δύο μόνο καναρινιών που είχα ποτέ, είναι αυτό: τα καναρίνια που ζουν μόνα τους βαριουνται. Ειδικά το απόγευμα. Λαχτάραγε να παίζει σαν παιδάκι! Από την ντουλάπα που ήταν, κατέβαινε όταν τον φώναζα ή χτύπαγα μαλακά το κάγκελο του τρόλεϊ, για να μου επιτεθεί κ να παίξει. Γι'αυτό θα έπρεπε να υπάρχουν κ παιχνίδια για τα ταπεινά μας καναρινάκια! Μέχρι τότε, να ξεκλέβουμε λίγο χρόνο να ασχολούμαστε με αυτά. Ελπίζω να μην σας κούρασα!

Συνημμένα

Κούκλος και αυτό που έχεις καταφέρει είναι απίστευτο μπράβο σου 😍. Όταν τον έβγαλες πρώτη φορά από το κλουβί είχε ήδη συνηθίσει το χέρι σου;(πχ έτρωγε από αυτό ενώ ήταν μέσα στο κλουβί) ή σε συνηθίσε εκτός κλουβίου;

@meniam Σ' ευχαριστώ πολύ. Τον αγόρασα περισυ τον Ιούλιο. Λίγες μέρες μετά που έχασα τον Θεμιστοκλή μου. Επειδή τον Θεμιστοκλή τον είχα επίσης έξω, βιάστηκα με τον Σοφοκλή κ τον έβγαλα λίγες μέρες μετά, έξω. Του έδειξα όμως τα κατατόπια.
Ήταν αντιδραστικός κ έτοιμος για καυγά! Όμως μου έκανε εντύπωση που πολύ γρήγορα έτρωγε από το χέρι μου. Το προτιμάει από το να τρώει από την ταίστρα. Είναι λίγο τεμπελάκος!
[automerge]1658127348[/automerge]
Συγνώμη ενώ πάτησα το παρουσιαζω δυστυχως δεν το πήρε. Προφανώς κάτι δεν έκανα καλά... 🙄
[automerge]1658127740[/automerge]
@meniam δεν πρόλαβε να με συνηθίσει μέσα στο κλουβί. Θα έλεγα ότι με συνηθίσει έξω περισσότερο. Αυτό που μου είχε κάνει εντύπωση κ τοχω ξαναπεί, είναι ότι όταν τον αγόρασα από το πετ σοπ ήταν ο μόνος από το κλουβί που ήταν μαζί με άλλα δύο, που ερχόταν προς εμένα. Για αυτό λέω ότι αυτός με διάλεξε κ όχι το αντίστροφο!

Τελευταία επεξεργασία:
@Ledagcc σ'ευχαριστώ. Βγάζω βιντεάκια άπειρα κ δεν μου πάει να τα σβήσω🤗. Δεν θέλω να κουράζω κ συγνώμη εάν το ... πέτυχα!🤪. Απλά έχει τοση πλάκα ο τύπος μου. Κ ναι, έρχεται προς εμένα 🤭. Για να παίξει, να κάνει τον πολεμιστή, κ τώρα πια όταν με φοβεριζει ούτε κακαρίζει ούτε με δαγκώνει δυνατά! Δυστυχώς δεν είχα κρατήσει βιντεάκια από τότε!

@manolismarg σ'ευχαριστώ παρα πολύ. 🥰. Δεν έκανα κάτι παραπάνω από το να ασχολούμαι μαζί του κ να κάνω υπομονή. Τα εύσημα ανήκουν κατά κύριο λόγο στον Σοφοκλή που πείστηκε ότι είμαι άνθρωπος του! Δράττομαι της ευκαιρίας να σας πω κάτι γιατί έχω συγκινηθεί πολύ. Κάθομαι δίπλα του όπως εχθές, κ του έβαλα τραγούδια καναρινιών κ ανέβηκε πάνω μου κ κοιτάζαμε μαζί το κινητό μου. Μετά κατέβαινε πιο κάτω κ κοίταζε πίσω από το κιν μου, προφανώς να βρει το καναρίνι. Το έκλεισα κ τώρα κυνηγάει το χέρι μου πάνω μου. Τον έβαλα στο τρόλεϊ κ ξανανέβηκε. Είμαι πολύ πολύ συγκινημένη γιατί πιστεύω ότι σήμερα είναι η μέρα που έριξε τα τείχη του κ με εμπιστεύεται. 😊

Πραγματικά τέλειος και συγχαρητήρια Μαρία που ασχολησε μαζί του τοσο πολύ! Θα δείξω τις φωτογραφίες στα αγαπημένα μου καναρινακια, που και εγώ τα λατρεύω παρά πολύ! 😊👍😍 Θα αρχίσω την εκπαίδευση σιγά σιγά στον ντραγκο μου που πραγματικά δεν ξέρω αλλά είναι πολύ έξυπνος! Του λέω κοίταξε τον Λούη και πάει κολλάει στα κάγκελα και προσπαθεί να τον εντοπίσει! Και μετά βλέπουμε για την Τσάρλι, τον φάτσα, τον Λούη και τον μπισμπιρικο 007! Ας αφήσω λίγο στην ησυχία τους τον Λούη και την Τσάρλι γιατι από τώρα αρχίζουν τους έρωτες τους ακόμα και από ξεχωριστά κλουβιά! 😍 Βγήκα από το θέμα αλλά τέλος πάντων! Εύχομαι ότι καλύτερο για εσένα ΚΑι τον Σοφοκλή! Με το καλό να έχετε και να κάνετε μαζί τις δουλειές του σπιτιού!

@CHRISV σ' ευχαριστώ πολύ κ με χαρά να καμαρώσουμε όλα τα καναρινάκια σου. Κ κυρίως τον μπισμπιρικο 007 ( το 007 του μείνε, έτσι;😜) . Όσο για την εκπαίδευση, αστειεύομαι ότι τον εκπαιδεύω για φύλακα ! Δεν υπάρχει εκπαίδευση, κ δυστυχως δεν έχω την πολυτέλεια του χρόνου για περισσότερο αλλά όση ωρα ξεκλέψω θα είμαι δίπλα του είτε στο μπαλκόνι είτε στο τρόλεϊ. Σημαντική είναι κ η δωροδοκία! Λιχουδιές (λαχανικά κ φρούτα που του αρέσουν κ αγαπημένα σνακ). Αλλά αυτό που πραγματικά με έχει συγκινήσει ένα χρόνο κ δέκα μέρες μετά, είναι ότι ξέρει ότι δεν έχει να φοβάται από μένα!. Κ πραγματικά σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές, τις γνώσεις σας που απλόχερα δίνετε κ μοιράζεστε μαζί μου. Στις δουλειές του σπιτιού είμαστε ήδη μαζί! Αυτός τα κάνει χάλια κ εγώ καθαρίζω! 😂

@MARY58 δεν χορταίνω να σας βλέπω!
Μα καλά τι παιχνιδια όμορφα είναι αυτά που κάνετε είστε τρομερό δίδυμο!
Και φαίνεται πως σε αγαπάει και σε εμπιστεύεται πολύ 🙂
Νομίζω ότι για καναρίνι έχεις κάνει το απίστευτο.
Υ. Γ τα ηχητικά σου εφέ ήταν τρομερά 🤣

Back