Καλημέρα στην όμορφη παρέα!
Αυτά είναι μερικά βιντεάκια του Σοφοκλή, που τράβηξα μόνη μου με το ένα χέρι στο κινητό!
Όπως θα δείτε, τον "εκπαιδεύω" για φύλακα!
Το τελευταίο βιντεάκι το "έντυσα" με μουσική γιατί ταίριαζε καλύτερα από τις ειδήσεις που ακούγονταν! Είχε πλάκα γιατί είχα τελειώσει κ προσπαθούσα να μικρύνω τα βίντεο. Ήρθε δίπλα μου (κάθομαι σε μια καρέκλα δίπλα του στο τρόλεϊ) περίεργος κ με παρακολουθούσε! Τον πήρα στο χέρι μου κ του έδειξα βιντεάκι με τον εαυτό του, το κοίταζε με προσοχή (!) κ πριν προλάβω έδωσε μια τσιμπια στην οθόνη! Μετά τον πήγα στον νιπτήρα, άνοιξα την βρύση λιγο (μην βρέξουμε τρίχωμα) κ του έπλυνα το ράμφος!
Καθόταν ήσυχος στο χέρι μου, ήπιε κ νερό!
Δεν τον ένοιαζε γιατι τις προάλλες που πάταγε στο πάτωμα συνέχεια (παρόλο που το σφουγγάρισμα πάει σύννεφο!) τον πήρα στο μπάνιο κ του έπλυνα τις πατούσες! Με έχει τρελάνει πόσο δεκτικός είναι!
Η καρδούλα του χτυπάει χαλαρά. Κ αν έχω κάτι να καταθέσω με την ελάχιστη εμπειρία των δύο μόνο καναρινιών που είχα ποτέ, είναι αυτό: τα καναρίνια που ζουν μόνα τους βαριουνται. Ειδικά το απόγευμα. Λαχτάραγε να παίζει σαν παιδάκι! Από την ντουλάπα που ήταν, κατέβαινε όταν τον φώναζα ή χτύπαγα μαλακά το κάγκελο του τρόλεϊ, για να μου επιτεθεί κ να παίξει. Γι'αυτό θα έπρεπε να υπάρχουν κ παιχνίδια για τα ταπεινά μας καναρινάκια! Μέχρι τότε, να ξεκλέβουμε λίγο χρόνο να ασχολούμαστε με αυτά. Ελπίζω να μην σας κούρασα!