@MARY58 Μαίρη μου για αρχή πρέπει να σου πω πως η επαφή μου με καναρίνια περιορίζεται μόνο σε σπίτια φίλων κ συγγενών όπου, που με έχανες πού με έβρισκες, ήμουν δίπλα τους να τα χαζεύω, να τους μιλάω, αλλά μέχρι εκεί. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα νιώσω όπως αυτό που θα σου περιγράψω τώρα...
Το πρώτο σκίρτημα το ένιωσα διαβάζοντας στην κατηγορία των ιδιοκατασκευών, διάφορες πατέντες για κλουβιά που άνοιξε η Sissy. Κάποια στιγμή ανεβάζεις φωτογραφίες από το κλουβί και σου ξεφεύγουν και δύο με τον Σοφοκλή κ εσύ ζητάς συγνώμη γιατί δεν μπόρεσες να αντισταθείς, παρόλο που δεν είχε να κάνει με το θέμα, αλλά έκανε τον bon viveur και πόζαρε!!!
Κοιτάζοντας αυτές τις φωτό είπα μέσα μου..."μα πώς να αντισταθεί? Δεν νομίζω ότι είναι εφικτό κάτι τέτοιο!"
Εκεί ένιωσα αυτό το σκίρτημα που σου ανέφερα, αλλά δεν το σπουδαιολόγησα. Θάφτηκε στο υποσυνείδητο για αρκετές μέρες, μέχρι που αναδύθηκε πρόσφατα τελείως απρόσμενα! Ετσι, έψαξα τις παρουσιάσεις σου για να τον ξαναδώ (όχι μόνο μέσα από τις φωτογραφίες, αλλά και μέσα από τις πολύ ζωντανές περιγραφές σου!!!
). Εκεί επιβεβαίωσα τα συναισθήματά μου! Το σκίρτημα είχε γίνει έρωτας!
Πολύ νωρίς θα μου πεις... όντως!
Κ από απόσταση... πράγματι, έχεις δίκιο!
Καταλαβαίνω τους ενδοιασμούς, ούτε κ εγώ περίμενα από μένα κάτι τέτοιο. Ομως, ένα θα σου πω: στο κινητό μου δίπλα στο άλμπουμ Ροκάκι (κοκατίλ) και στο άλμπουμ Ρούμπι και Ρόμπι (budgάκια), έχει δημιουργηθεί άλλο ένα που γράφει Σοφοκλής!!!
Συγνώμη, ήταν απαραίτητο για να μπορώ να τον βλέπω όποτε θέλω με ευκολία!
Ελπίζω να μην με παρεξηγήσεις, έχω ξετρελαθεί και με άλλων μελών τα πλασματάκια, με άλλα λιγότερο με άλλα περισσότερο, αλλά ποτέ σε σημείο να θέλω να το φωνάξω!
Ο Σοφοκλής είναι γοητευτικός, τετραπέρατος, ερωτεύσιμος και τρομερά αξιαγάπητος, τι να κάνουμε?!
Χαίρομαι ειλικρινά που τον φροντίζεις τόσο καλά και τον αγαπάς τόσο πολύ! Αντιλαμβάνομαι ότι έχετε χτίσει μία πολύ ιδιαίτερη σχέση! Να τον χαίρεσαι και να σε χαίρεται! Με όλη μου την καρδιά!
Με συγχωρείς για το κατεβατό, εύχομαι να μην σε κούρασα, αλλά .. έρωτας είναι αυτός.. καταλαβαίνεις..
Πάλι καλά να λες που δεν το έβαλα στις παρουσιάσεις με τίτλο " Ο έρωτάς μου για τον Σοφοκλή"