Γενικά Το καναρίνι μου ο Lancelot

@Stavros εδώ και 15 μέρες περίπου από εκτροφέα μαζί με ένα θηλυκό άνευ κόστους λόγω του ότι δεν είχε νύχια (από ότι κατάλαβα είχαν κοπεί από τους γονείς του κάτι τέτοιο). Είναι ενός έτους και κάτι και το έχω σε μπαλκόνι.
 
@Ledagcc ΜΜΜ έχω τέντα και σχεδόν καθημερινά είμαι μπαλκόνι. Το βράδυ κάτι νυχτερίδες έχουμε και κουκουβάγιες. Οι δεύτερες δεν έχουν πλησιάσει ποτέ. Πιστεύεις ότι θα χρειαστώ;
 
Πανέμορφο πουλάκι 😍, προστατευτικό χρειάζεται οπωσδήποτε, κι εγώ πριν χρόνια είχε ένα καναρίνι έξω με τέντες πάντα κατεβασμένες δέντρα στο μπαλκόνι και γενικά δύσκολη πρόσβαση, στις 6 το πρωί το πουλάκι κελαηδούσε στις 8 το βρήκαμε κομμάτια κρέας πόδια και φτερά κυριολεκτικά και αίματα παντού. Μπορεί η εικόνα να φρικαρει μερικούς αλλά επειδή αρκετοί λένε έλα μωρέ δεν θα έχω θέμα πρέπει να καταλάβουμε την αξία της προστασίας. Μπορείς είτε να πάρεις ένα έτοιμο προστατευτικό είτε να φτιάξεις μόνος
 
@MARY58 σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Στην αρχή ήταν πολύ ανήσυχος. Και είχα τρομάξει. Λέω έτσι θα τη βγάλουμε. Μήπως εγώ φταίω; Έκανα πολυυυυ αργές κινήσεις για να του βάλω αυγοτροφή, λαχανικά, μπανιερό. Σαν slow motion. Του μίλαγα και λίγο καθησυχαστικά και τώρα δείχνει μια χαρά. Κάθομαι δίπλα του προσεκτικά ακόμα. Το πρωί κελαηδάει χαμηλόφωνα και ασταμάτητα με υπέροχα γυρίσματα. Είναι πολύ καλός. Ζήλεψα (με την καλή έννοια βέβαια) τον Σοφοκλή που κάθεται πάνω σου, αλλά δεν με πειράζει που ο Lancelot δεν έχει φτάσει εκεί ακόμα και δεν με πειράζει και πολύ αν δεν τα καταφέρω. Αρκεί που νιώθει άνετα. Την άνοιξη να είμαστε καλά θα έχουμε απογόνους. Βέβαια μέχρι τότε έχουμε τον πρώτο μου & πρώτο τους χειμώνα και πρέπει να τα παρακολουθώ προσεκτικά και να καταγράφω τι κάνω λάθος ή ποια επιλογή μου ήταν προς την σωστή κατεύθυνση. Ελπίζω να το καταφέρω. Μάλλον να τα καταφέρουμε γιατί από ότι βλέπω θα ζητάω συχνά πυκνά την συνδρομή σας.
 
Τελευταία επεξεργασία:
@Φοίβος Ρωτάς εμένα που είμαι πανάσχετος!! Το έχω ρίξει στο διάβασμα. Μέχρι και βιολογία διαβάζω για τις μεταλλάξεις. Αχάτης κόκκινο μωσαϊκό.
[automerge]1662400157[/automerge]
@meniam Σε ευχαριστώ πολύ ήδη προσπαθώ να βρω κατάλληλη επιλογή - κατασκευή. Ήμουν λίγο ήσυχος μιας και κοιμάμαι σε απόσταση 3 μέτρων από το κλουβί. Τώρα με αυτά που έγραψες είμαι σε αναζήτηση - κατασκευή προστατευτικού.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Back
Top