Πανέμορφος ο Lancelot και το χρώμα του ξεχωριστό!! Να το χαίρεσαι!!
Και εγώ την ίδια απορία έχω.Σκεφτόμουν να πάρω.Είναι απαραίτητη η ταίστρα οικονομίας όταν μιλάμε για ένα κ μόνο καναρίνι;
Τα στικ δεν κάνει να τα δίνουμε είναι νόστιμα γιατί είναι λιπαρά και παχυντικα και δεν παρέχουν κάτι. Τώρα η τροφή και εμένα μου φαίνεται πολλές μέρες, εγώ θα βάλω στην ταιστρα και μια φορά την εβδομάδα που κάνω τον μεγάλο καθαρισμό και τα πλένω όλα πετάω όλη την τροφή την οποία μέσα στην εβδομάδα την φρεσκαρω και την ανανεώνω. Η τροφή αποθηκεύεται σε δροσερό και σκιερό μέρος σε τάπερ που κλείνει αεροστεγώς. Τώρα εσύ λες κάνουν δέκα μέρες να την φάνε τα δύο θηλυκά άρα το ένα αρσενικό κάνει ακόμα περισσότερες, θεωρώ ότι είναι πολύ διάστημα για καλοκαίρι που οι τροφές χαλάνε εύκολα. Πάντως εμένα γενικά είναι καθαρά τα καναρίνια μου δεν αφήνουν πολλές φλούδες έξω@MARY58 Στα θηλυκά που είναι μαζί (2) κατέβασαν μια κατά τα 3/4 γεμάτη ταΐστρα οικονομίας στο 1/4 σε 10 μέρες. Το ένα αρσενικό στο οποίο έχω βάλει ταΐστρα οικ. έχει κατέβει πολύ λίγο αλλά του είχα βάλει και stick σπόρων το οποίο το τσάκισε όποτε όσο έκανε να φάει το stick δεν έφαγε από ταΐστρα. Έφαγε λίγο λοιπόν. Γιατί όμως να πάθουν κάτι οι σπόροι. Δεν έχουν βραχεί. Είναι όπως όταν τους άνοιξα.
Αν βρεις την ισορροπία δεν θα χρειάζεται να πετάς ούτε θα κινδινευει για αλλοίωσηΔεν μου αρέσει και να πετάω την τροφή γιατί εδώ δεν έχουν αυτη που παίρνω και μέχρι να μου έρθει μπορεί και να αναγκαστώ να πάρω χύμα.
Κάποια στιγμή αύριο θα βρώ φωτό, και θα βάλω περιγραφή με την όλη διαδικασία σε κινέζικες, που έχω κάνει.Μάκη δεν έχω βρει ακόμα τρόπο να βάζω σε πόρτα με ελατήριο ταΐστρα τέτοιου τύπου χωρίς να καταστρέφω την πόρτα. Δλδ ουσιαστικά και το ελατήριο χαλάω αλλά και δεν μπορώ να την ξαναβάλω.
Μάκη θα ήταν μεγάλη βοήθεια και θα με γλιτώσει από πολλές δοκιμές και αναζητήσεις. Σε ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!Κάποια στιγμή αύριο θα βρώ φωτό, και θα βάλω περιγραφή με την όλη διαδικασία σε κινέζικες, που έχω κάνει.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας