Γενικά Το καναρίνι μου το έσκασε, τι πουλί να πάρω τώρα;

CHERYL BLOSSOM

PB New Member
Εγγραφή
26 Νοε 2020
Μηνύματα
16
Πόλη
Ηράκλειο
Γεια Σσς!Ειμαι καινούργια εδώ.Πριν από κανενα μήνα έχασα το καναρίνι μου.Η μαμά μου που της το είχα αφήσει στο σπιτι της είχε πάει διακοπες και είχε βάλει κάτι αυτόματο να το ταΐζει και να του βάζει νερό.Τωρα που γυρισε μου ανακοίνωσε ότι το καναρινει το είχε σκάσει!😭Όταν ήμουν μικρή είχα πάρει αρκετά πουλιά που το είχαν σκάσει.Ελπιζοντας πως αυτή τη φορά οχι.Ομως έκανα λάθος δυστυχώς.είμαι πολύ στεναχωρημένη τώρα η αληθεια είναι.Εκανα το κόλπο με το κλουβί αλλά δεν ήμασταν αρκευα δεμένοι.Παρολο που έχω ΠαρΕΙ αρκετά πουλιά οπως σας είπα σκέφτομαι να παρω άλλο ένα.Τι λέτε να παρω
 
Καλησπέρα και καλωσόρισες στο φόρουμ. Λυπάμαι για το καναρινάκι... Το περιστατικό έγινε τώρα; Αν ναι, ψάξε τριγύρω γιατι μπορεί να μην έχει απομακρυνθεί πολύ ή αν έχετε τίποτα γείτονες που να έχουν πουλιά υπάρχει μεγάλη περίπτωση να έχει πάει εκεί. Γενικά ρώτα γύρο γύρο, μπορεί και να βρεθεί.
Η μαμά μου που της το είχα αφήσει στο σπιτι της είχε πάει διακοπες και είχε βάλει κάτι αυτόματο να το ταΐζει και να του βάζει νερό.
Είχε βάλει δηλαδή "ταΐστρες γίγας", και αυτόματη ποτίστρα; Πώς ταϊζόταν αυτόματα δηλαδή; Αν μπορείς εξήγησέ μας.
Εκανα το κόλπο με το κλουβί αλλά δεν ήμασταν αρκευα δεμένοι.
Ποιο κόλπο εννοείς; Το έβγαλες καθόλου έξω από το κλουβί για να ξεπιαστεί;
 
Τελευταία επεξεργασία:
Τι λέτε να παρω
Αρχικά να πάρεις ένα κλουβί που θα ασφαλίζουν καλά οι πόρτες του με ελατήριο.
Μπορείς να πάρεις ένα νέο καναρινάκι.
Θα πρέπει όμως να προσέξεις κάποια πράγματα για να μην συνεχίσεις να έχεις απώλειες.
1. Αν χρειαστεί να λείψεις θα πρέπει να έχεις την δυνατότητα να το αφήσεις σε κάποιον που θα το προσέχει καθημερινά κατά την διάρκεια της απουσίας σου.
Ένα πουλί που θα μείνει μόνο του σε ένα σπίτι για 10-15 ημέρες υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάθει σοκ με άσχημα αποτελέσματα για την υγεία του.
2. Ευρύχωρο κλουβί από 40-60cm.
3 Επώνυμη συσκευασμένη τροφή και αυγοτροφή.
4 Λαχανικά τακτικά και φρούτα πιο αραιά.
 
δεν σε προβληματίζει το γεγονός ότι ειχες παρει αρκετά πουλιά στο παρελθόν και το είχαν σκάσει; πώς το εσκαγαν δηλαδη; τα καναρίνια δεν εχουν τη δύναμη να κανουν κάτι τετοιο..μόνο αν βρούν ανοιχτά την πόρτα θα βγούν..ησουν ποτέ μπροστά όταν το εσκαγαν να μας πείς πώς γινόταν αυτό; ή γυριζες σπίτι και απλά εβλεπες το καναρίνι να λειπει;
 
Back
Top