Φροντίδα Το κλουβί δεν ακουμπάει σε τοίχο αλλά στο τζάμι του παραθύρου;

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης fanirag
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Αυτό που θα σου πούν όλοι είναι πως οι τροφές πρέπει να είναι συσκευασμένες επώνυμης εταιρείας,όχι χύμα, ούτε σε νάιλον σακουλάκι pet shop παρμένες απο ανοιχτά τσουβάλια. Το ίδιο και για την αυγοτροφή. Στην περίπτωση που έχεις προβεί σε τέτοιες λάθος αγορές,το μέν μείγμα το αποσύρεις σταδιακά(5-6 μέρες)μέσω της προσμειξης με το επώνυμο στις ταίστρες την δε αυγοτροφή την πετάς(στο δάσος). Μήλο μην βάζεις κάθε μέρα και όταν το κάνεις να μήν έχει το κουκούτσι. Το αυγό προσφέρεται με πάνω απο 12 λεπτά βράσιμο. Μπορείς να βάζεις διάφορα λαχανικά πολύ πιο πλούσια απο το μαρούλι. Μεχρι να δούμε όμως τι έχει το πουλάκι καλό είναι να μην γίνονται τροφοδοσίες με φρούτα ή λαχανικά. Η βρώμη(χύμα την πήρες;) είναι αμυλούχος σπόρος σαν τον καναρινόσπορο(ασπούρι, οι περισσότεροι το λένε κεχρί) ελπίζω να έβαλες λίγη και όχι ολόκληρη ταίστρα. Η εφημερίδα έχει χρωστικές που είναι τοξικές,την αποσύρεις και βάζεις απορροφητικό χαρτί μέχρι να αποφασίσεις κάποιο άλλο ειδικό υπόστρωμα. Υπόψιν πως αν έχει πτερόροια θέλει ενισχυμένη διατροφή με πρωτείνη και ασβέστιο, δηλαδή πιο συχνά αυγό ή αυγοτροφή με πρόσθετα.
Όλα αυτά επιγραμματικά και άμεσα. Υπάρχουν και άρθρα φυσικά με πληθώρα τέτοιων πληροφοριών. Δεν τα παρέθεσα καθώς έχεις μια δυσκολία λόγω κινητού.
Καλημέρα Δευκαλίων, τι όνομα κι αυτό!
Σε ευχαριστώ πολύ για τα εύστοχα σχόλια... Εμένα από το πουθενά φύτρωσε στο μπαλκόνι στη ζαρντινιερα μαρούλι,.άκουσον άκουσον... και το κόβω, το πλένω το στεγνώσω και του δίνω από αυτό...
 
Back
Top