Ασθένειες Το κοκατίλ μου εδώ και 3 μέρες δεν έχει όρεξη

raina1234

PB New Member
Εγγραφή
18 Οκτ 2022
Μηνύματα
1
Πόλη
σαλαμινα
το κοκατιλ μου εδω και 3 μερες εχει αρχησει να μην εχει ορεξη αλλα σημερα ειναι χειροτερα κοιμαται συνεχεια ,δεν κελαιδαει και εβγαλε εχθες ενα ασπο κομματι εκανε σαν να φτερνιστηκε και το εβγαλε και σημερα στο χερι μου και εβγαλε σαν σαλια κατι .Δενα τα εχει ξανα κανει αυτα και εχω φοβηθει εκλεισα ραντεβου στο κτηνιατρο αυριο το πρωι αλλα φοβαμαι πως δεν θα τα καταφερει.Αν μπορει καποιος ασ με συμ
 
@raina1234 Το πουλάκι είναι άρρωστο και άσχημα δυστυχώς. Το άσπρο ήταν σαν εμετό?
Εφόσον έχεις κλείσει τηλέφωνο με πτηνιατρο δεν μπορείς να κάνεις πολλά άλλα. Σε ποιο πτηνιατρο θα τι πας? Μπορείς να μας στείλεις φωτογραφία του πουλιού?
 
Ξέρεις την ηλικία του? Λογικά αυτό το άσπρο θα είναι εμετός. Τα άρρωστα πουλιά τείνουν να τρώνε ελάχιστα και να πίνουν αρκετό νερό, με αποτέλεσμα να έχουν μη φυσιολογικά περιττώματα. Μπορείς να στείλεις μια φωτογραφία τις κουτσουλιές του? Θα βοηθούσε αρκετά για να σου πουν οι εμπειρότεροι.
 
Τα άρρωστα πουλιά τείνουν να τρώνε ελάχιστα και να πίνουν αρκετό νερό
@Niva99 Νίνα από πού προκύπτει αυτό; Το να μην έχει όρεξη είναι λογικό. Αλλά το να πίνει πολύ νερό δεν τοχω ξανακούσει.
 
@MARY58 Από ότι γνωρίζω τα άρρωστα πουλιά δεν τρώνε πολύ, ίσως και καθόλου, αλλά πίνουν αρκετό νερό. Βέβαια, μπορεί να μας πει και ο @Vada την γνώμη του.
 
@Niva99 η πολυδιψια σε συνδυασμο με ανορεξια και αλλα συνοδα συμπτωματα ειναι συμπτωματα μερικων πολυ σοβαρων ασθενειων αλλα ειναι δουλεια του γιατρου η κλινικη συνεκτιμηση και διαφωροδιαγνωση .Οπως ανεφερε και η @Ledagcc ειναι μια σοβαρη κατασταση και ευτυχως εχει κλειστει ραντεβου αμεσα με γιατρο. Ο γιατρος θα κανει την διαγνωση.Τωρα οι φωτογραφιες ισως ειναι και ανωφελες.
Ας ελπισουμε να πανε ολα καλα και να αντιμετωπιστει ιατρικα η αιτια της καταστασης με την ραγδαια επιδεινωση οσο το δυνατον συντομοτερο.
 
Τελευταία επεξεργασία:
Από ότι καταλαβαίνω διαβάζοντας στο φόρουμ, η πολυδιψια αφορά συγκεκριμένες ασθένειες όπως διαβήτη ή δηλητηρίαση από βαρέα μέταλλα. Δεν νομίζω ότι είναι κοινό σύμπτωμα σε πολλές περιπτώσεις ασθενειών. Όπως κ ναχει, το ιδανικό θα ήταν να το δει πτηνιατρος κ όχι κτηνίατρος. Αλλά καταλαβαίνω λόγω του επείγοντος, το ραντεβού ειναι με κτηνίατρο.. περαστικά του κ ελπίζω να το ξεπεράσει.
 


1666108928457.webp
Επειδη συνηθως το ψαξιμο στο web για συμπτωματα και ασθενειες γενικα δεν ειναι και η πιο αισιοδοξη διαδικασια ..καλυτερα ο γιατρος .
 
Back
Top