Γενικά Το νεο μου budgie

  • Θεματοθέτης Θεματοθέτης angel16
  • Ημερομηνία Ημερομηνία
Ναι εχει 2 καγκελακια σπασμενα και βγαινει δεν αντιμετωπισα ποτε καποιο προβλημα με το κλουβι οποιο πουλι που περασε απο την καραντινα ποτε δεν καταφερε να δραπετευσει μονο αυτο!
 
Βάλε το τώρα αυτό στου καναρινιού γιατί θα ξαναβγεί αφού τον έμαθε τον δρόμο και κάποια στιγμή κόλλησέ το με logo το κλουβάκι. :)
 
Δεν χρειαζεται ειναι πολυ παλιο ουτε πατο δεν εχει θα παρω μια ωραια μεγαλη ζευγαρωστρα!

Αμαν εκανα να το πιασω θα του κοψω τα φτερα γιατι αμα βγει και απο αυτο το κλουβι δεν το γλυτωνει το ατυχημα εκει που το χαηδευα μολις εφυγα αμεσως βγηκε μεγαλος δραπετης
 
Μην του κόψεις τα φτερά. Αν είναι ασφαλές το κλουβί πως θα βγει;
 
Ναι, συμφωνώ με την Αλίκη! Κρίμα είναι να του κοπούν τα φτερά! Πάρε του μια ζευγαρώστρα, όπως είπες, διότι είναι μακριά κλουβιά που είναι κατάλληλα για παπαγαλάκια, καθώς θα πεταρίζει από την μια άκρη του κλουβιού στην άλλη. Μην του βάλεις πολλά κλαδάκια! Βάλε του δύο σε μεγάλη απόσταση το ένα από το άλλο, ώστε το πουλί να αναγκάζεται να πετάει για να φτάσει το άλλο κλαδί. Επίσης φρόντισε τα κλαδάκια να μην είναι ''κολλητά'' στα κάγκελα του κλουβιού, ώστε όταν το πουλί στρίβει να μην χτυπάει την ουρά του! Και το κυριότερο, φρόντισε οι πόρτες του κλουβιού να είναι καλά κλειδωμένες με λουκετάκι ή έστω μανταλάκι, για να μην σου ξαναδραπετεύσει!
Συγνώμη για την έκθεσουλα μου! Φιλικά Αμβρόσιος!
 
Πάρε του μια ζευγαρώστρα, όπως είπες, διότι είναι μακριά κλουβιά που είναι κατάλληλα για παπαγαλάκια, καθώς θα πεταρίζει από την μια άκρη του κλουβιού στην άλλη.
Ίσως δεν έχεις παρακολουθήσει το θέμα, έχει κλουβί. Είναι σε καραντίνα προς το παρόν. Τα κλουβιά για τα παπαγαλάκια τα προτιμούμε με ύψος γιατί αναρριχώνται στο κλουβί. Φυσικά και πετούν
 
Ουτε εμενα μου αρεσει η ιδεα να κοβουμε τα φτερα σε ενα πουλι αλλα οταν ειναι για την ασφαλεια του ειναι καλο αμα ξανα δραπετευσει θα αναγκαστω να το κανω μπορει να χτυπησει αν πεταει μακρυα και στους τοιχους προς το παρων εχω ασφαλησει ολες τις πορτουλες και μολις βρω την ευκαιρια θα παρω την ζευγαρωστρα!

Η ζευγαρωστα ειναι και ψιλη και μακρια εχει υψος 50 εκ και μακρος 60
 
ειναι ενα πολυ ομορφο παπαγαλακι να το χαιρεσαι
ειναι ημερο το παπαγαλακι σου γιατι να του κοψεις τα φτερα ειναι κριμα
τι θα πει ασφαλεια κοβω τα φτερα ασφαλισεκαλα τα σημεια που μπορει να δρεπετευσει
συγνωμη για το υφος αλλα τα φτερα ειναι για καποιο λογο εκει που ειναι δεν πρεπει να τα πειραζεις
 
Να σου ζήσει ο νέος σου φίλος! Τα μπλε ρουθούνια είναι χαρακτηριστικό χρώμα των αρσενικών του είδους! Από όσα μπορώ να καταλάβω από την φωτογραφία είναι νεαρής ηλικίας μεταξύ 6 και 8 μηνών. Αν δεν έχεις εμπειρία από το κόψιμο φτερών καλυτερα να μην το επιχειρήσεις. Μια λάθος κίνηση στο κόψιμο μπορεί να το τραυματίσουν όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά. Ακολούθησε τις συμβουλές που σου δόθηκαν και όλα θα πάνε καλά!
 
Ξερω πως να τα κοψω αλλα δεν χρειαζεται πλεον δεν ειναι ημερο φοβαται αλλα καθεται στο χερι μου απλα δεν με αφηνει να το χαιδεψω ευτυχως δεν με δαγκωνει εξω δεν το εβγαλα ακομα μετα απο τις 2 αποδρασεις θα το βγαλω στο δωματιο να ξεμουδιασει αυριο

Εχθες λοιπον τα εβαλα μαζι και το μετανιωσα τσιμπουσε το ενα το αλλο και τα χωρισα κατευθειαν χρειαζομαι κλουβι και καθυστερησα για αυτο το λογο την αγορα καναρινιου!
 
Τα είχες πιο πριν κοντά το ένα στο άλλο να βλέπονται και να συνηθίσουν;
 
Την πρωτη εβδομαδα οχι μετα ναι αλλα η ρικα τον τσιμπαει συνεχεια γινεται ενας χαμος απο πουπουλα οποτε τα χωρισα!
 
Περίεργο... Μήπως είναι του ίδιου φύλου; Βέβαια και πάλι συνήθως δεν τσακώνονται αλλά μήπως, δεν είναι όλα τα πουλιά τα ίδια. Μας έχεις βάλει φωτογραφίες να τα δούμε;
 
Οχι δεν νομζω αλλα επειδη η ρικα εχασε τν συντροφο της μπορει να εχει αυτην τξν συμπεριφορα
 
Ενδέχεται και αυτό, βάλε ωστόσο φωτογραφίες και από τα δύο να σιγουρευτούμε :)
 
Οκ μολις μπω αππ υπολογιστη θα βαλω

379760_612520585464249_1993373344_n.jpg


1460206_595550077161300_335447283_n.jpg
 
Πολύ όμορφα και τα δύο και η Ρίκα πολύ ιδιαίτερο θαλασσί έχει, κούκλα!
Δεν είναι έτοιμη για ζευγαρώματα δεν είναι εντελώς καφέ η μύτη της. Τα μάτια της έτυχε να είναι έτσι κάπως κλειστά; Μήπως έχει κάποιο θέμα; Τι ηλικία έχει γιατί δεν θυμάμαι; Έχεις προσέξει αν έχει καλή όραση;
 
τα ματια ετυχε να ειναι κλειστα δεν εχει θεμα ειναι 10 χρονων περιπου δεν νομιζω να την ζευγαρωσω δεν ειναι μεγαλη για τετοια; Επισης ο καινουριος της φιλος ακομα ονομα δεν βρηκα ειναι μοναχα 6 μηνων..
 
Α ναι τώρα θυμήθηκα όλο το ιστορικό. Δεν νομίζω να τον δεχθεί, καλύτερα άφησέ τους σε ξεχωριστά κλουβιά μήπως κάνουνε καμιά κουβέντα τουλάχιστον, γιατί είναι ομιλητικά πουλάκια.
 
παρατηρησα την μυτη της ρικας μου φενεται οτι βγαινει προς τα εξω ειναι κατι αυτο;
1508119_624485037601137_1733826087_n.jpg
 
Back
Top