Μιχαλης Χαν.
PB Member
Σου είπε ότι δεν είναι 5 μηνών όπως νόμιζες αλλά δεν μπορεί να προσδιορίσει την ηλικία του. Μπορεί να είναι 10 μηνών μπορεί και 2 ετών. Αφού δεν φοράει δαχτυλίδι, δεν θα το μάθεις ποτέ. Αλλά και τι σημασία έχει στην τελική; Κάνε αυτά που πρέπει να κάνεις σωστά, και όποια ηλικία και να έχει αργά ή γρήγορα θα γίνεται φιλαράκια.Καποιος απο το φορουμ μου ειπε οτι μαλλον ειναι μεγαλο σε ηλικια
Το θεμα ειναι οτι τωρα πια με εμπιστευετε και ανεβαινει στο χερι μου αλλα δεν θελει να βγει απο το κλουβιΕγώ θα περίμενα το λιγότερο 4-5 μέρες μέχρι να ξαναβάλω το χέρι μου. Να ξέρεις ότι και αυτό θέλει την παρέα σου ίσως περισσότερο απ' όσο εσύ τη δική του. Πηγαινε αργά αλλά σταθερά και όλα θα πάνε καλά.
Αυτό έγινε στις δύο ώρες που μεσολάβησαν από τη στιγμή που τα λέγαμε εδώ;Το θεμα ειναι οτι τωρα πια με εμπιστευετε και ανεβαινει στο χερι μου αλλα δεν θελει να βγει απο το κλουβι
Δεν σε εμπιστεύεται και γι αυτό δενθέλει να βγεί απο το κλουβί.Το θεμα ειναι οτι τωρα πια με εμπιστευετε και ανεβαινει στο χερι μου αλλα δεν θελει να βγει απο το κλουβι
Οχι αυτο γινεται εδο και μια εβδομαδα μονο με το δαχτυλο εννοωΑυτό έγινε στις δύο ώρες που μεσολάβησαν από τη στιγμή που τα λέγαμε εδώ;
Ναι αλλα με την χουφτα δεν καθετε τον ειχα πιασει παλια και την φοβαταιΔυστυχώς το μόνο που σε απασχολεί είναι να κάνεις αυτό που θέλεις τώρα αμέσως! Θέλεις να βγάλεις ένα φοβισμένο πουλάκι έξω, χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες και χωρίς να θέλεις να προσπαθήσεις. Έτσι δεν γίνεται τίποτα. Χωρίς προσπάθεια βγαίνουν έξω και κάθονται πάνω μας μόνο τα λούτρινα.
ΟκΠαρακαλουθω την συζητηση απο εχθες και βλεπω πως τα παιδια προσπαθουν να σου εξηγησουν πως χρειαζεται πολυ υπομονη!
Το μονο που θελω να σου πω εγω, με πολυ πιο απλα λογια για να το καταλαβεις, ειναι πως θα πρεπει απο ΤΩΡΑ να αρχισεις να συμπεριφερεσαι στο πουλακι σαν να ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Το ξερω αλλα εκανα 3μηνες να του μαθω να ανεβαινει στο δαχτυλο και τωρα που τον εμαθα να ανεβαινει δεν θελω να τον κανω με την χουφτα γιαι φοβατε και μετα δεν θα καθετε ουτε στο δαχτυλο μου και επιδη ειμαι απειρος γιαυτο ρωταωΠαρακαλουθω την συζητηση απο εχθες και βλεπω πως τα παιδια προσπαθουν να σου εξηγησουν πως χρειαζεται πολυ υπομονη!
Το μονο που θελω να σου πω εγω, με πολυ πιο απλα λογια για να το καταλαβεις, ειναι πως θα πρεπει απο ΤΩΡΑ να αρχισεις να συμπεριφερεσαι στο πουλακι σαν να ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ.
Πότε πέρασαν τόσο γρήγορα οι μέρες που απλά θα καθοσουν δίπλα του και θα του μιλούσες; Όλοι χρειαζόμαστε συμβουλές αλλά για να τις ακολουθήσουμε και όχι για να τις προσπεράσουμε.Ναι αλλα με την χουφτα δεν καθετε τον ειχα πιασει παλια και την φοβαται
ΟκΠότε πέρασαν τόσο γρήγορα οι μέρες που απλά θα καθοσουν δίπλα του και θα του μιλούσες; Όλοι χρειαζόμαστε συμβουλές αλλά για να τις ακολουθήσουμε και όχι για να τις προσπεράσουμε.
Προσωπικά σου απάντησα και εδώ και στο προσωπικό μήνυμα που μου έστειλες. Μέχρι τώρα ίσως δεν ήξερες, ίσως είχες πάρει λάθος πληροφόριες από τον άνθρωπο που σου το πούλησε, αλλά απο δω και περα είναι αποκλειστικά δική σου η ευθύνη.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας