Δεν ξερω, μα σπάω το κεφάλι μου. Δεν ειναι δυνατον να εχει παρα ειναι 3 24ωρα εντελώς νηστικό και να κανει κι ακροβατικά.
Τα ακροβατικά Γιάννη είναι ίσως προσπάθεια να αποφύγει το χέρι του φίλου μας, όπως είπε η Μαρία. Με δεδομένο το μικρό κλουβάκι, αναγκάζεται να κάνει "πιρουέτες" για να ξεφύγει.Δεν ξερω, μα σπάω το κεφάλι μου. Δεν ειναι δυνατον να εχει παρα ειναι 3 24ωρα εντελώς νηστικό και να κανει κι ακροβατικά.
Τότε είναι όντως περίεργο. Δηλαδή παίζει αλλά δεν τρώει. Για δοκίμασε αυτό που είπαν τα παιδιά με τροφή σε ανοικτού τύπου ταϊστρα ή σε κάποιο μπολάκι να δούμε, θα φάει; Γιατί ενώ όλη η συμπεριφορά του και η όψη του είναι ενός υγιούς πουλιού, το να μην τρώει είναι παράξενο.Από την άλλη πρέπει να γνωρίζεις ότι ως πουλιά σμήνους, τα παπαγαλάκια όταν εχουν κάποιο πρόβλημα, προσπαθούν να το κρύψουν, γιατί έτσι προστάζει το ένστικτό τους. Στη φύση βλέπεις ο "αδύναμος" και ο άρρωστος είναι το πρώτο υποψήφιο θύμα για τα αρπακτικά.Ισως να εχετε δικιο περι στρεσσαρισματος αλλα μου φαίνεται λιγο παραξενο διότι αυτο γίνεται και στα καλα καθουμενα δηλαδη εκει που καθομαι και μακρια του
Ωραία, αν δεν μπορέσεις σήμερα να αλλάξεις την ταΐστρα, μπορείς να πάρεις την ταΐστρα στο χέρι σου και να δεις το περιεχόμενό της σχολαστικά; Αν δεν βρεις καθόλου τσόφλια, (που νομίζω θα δεις, γιατί αυτό δείχνουν οι κουτσουλιές), αφαίρεσε όλη την τροφή και βάλε μόνο 2 κουταλάκια του γλυκού. Και αύριο άλλαξε την ταΐστρα με ανοιχτή εντός του κλουβιού δίπλα στην πατήθρα.Ισως να εχετε δικιο περι στρεσσαρισματος αλλα μου φαίνεται λιγο παραξενο διότι αυτο γίνεται και στα καλα καθουμενα δηλαδη εκει που καθομαι και μακρια του
Τα budgies δεν πίνουν συχνά νερό, αυτό δεν πρέπει να σε ανησυχεί. Μπορούν να περάσουν και περισσότερες από τρεις ημέρες και να μην έχει πιει. Ρώτησα απλά, επειδή η ποτίστρα δεν έχει κοντά της πατήθρα.ουτε νερο δεν το εχω δει να πινει
Έχε υπ' όψιν σου, ότι αυτό είναι μια προσωρινή λύση μιας ημέρας. Το σημείο πατήματος της ταΐστρας είναι πολύ αιχμηρό και επιβαρυντικό για τα πέλματα του πουλιού. Πρέπει άμεσα ν' αγοράσεις σωστή εσωτερική ταΐστρα.εβαλα την ταΐστρα προς τα μεσα
Αρκετά παπαγαλάκια χρησιμοποιούν αυτή τη στάση. Από την αρχή το κάνει; Δεν είναι σημάδι εξοικείωσης ή δεν δηλώνει κάτι άλλο αλλά σίγουρα αν ένιωθε έντονη ανασφάλεια θα ήταν διαφορετική η στάση σώματός του.Επισης θα ηθελα να ρωτησω τι δηλωνει το οτι κοιμαται σε ενα ποδι, αισθανεται ανετα και οικια;
Οχι Μαρια το εκανε πριν απο λιγη ωρα για πρωτη φορα οταν κοιμόταν.Απλα το ανέφερα διοτι το εχω παρατηρήσει καινσε άλλα παπαγαλακια να το κάνουνΑπό την αρχή το κάνει;
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.
Δείτε περισσότερες πληροφορίες και διαμορφώστε τις προτιμήσεις σας