Είχα βάλει τέτοιες στον Ερνέστο, τον βολέψανε μια χαρά εκείνη την εποχή. Μόνο να προσέχεις το συρματάκι τους, μερικές φορές είναι αιχμηρό και μπορεί να χτυπήσουν. Λίμαρέ το ή κάλυψέ το με κάτι στην άκρη του, αν και δύσκολο να γίνει ποτέ δεν ξέρεις.
H ταΐστρα της φωτογραφίας πάντως δεν μου φαίνεται να έχει αιχμηρές ακμές ή επιφάνειες. Προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο να μην την χρησιμοποιήσεις χωρίς άγχος για όσο χρειαστεί μέχρι να βρεις τις κατάλληλες.
H ταΐστρα της φωτογραφίας πάντως δεν μου φαίνεται να έχει αιχμηρές ακμές ή επιφάνειες. Προσωπικά δεν βλέπω τον λόγο να μην την χρησιμοποιήσεις χωρίς άγχος για όσο χρειαστεί μέχρι να βρεις τις κατάλληλες.
Ναι παιδιά κι εγώ τις χρησιμοποιούσα χρόνια, και μερικές τις χρησιμοποιώ ακόμα κατα καιρούς. Απλά αυτά τα συρματάκια καμιά φορά είναι κομμένα "ατσαλα" και ψιλοτρυπάνε. Τίποτα σπουδαίο αλλά ξέρετε, φυσάμε και το γιαούρτι κτλ. Δεν ήθελα να ανησυχήσω τσάμπα τον φίλο.
Χρησιμοποιούμε τα απαραίτητα cookies για τη λειτουργία του ιστότοπου και προαιρετικά cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της περιήγησή σας σε αυτόν.